tatlım soğan kürünü uygularken başka bir kür önerilmiyor. incir kürü hiç önerilmiyor.ben bu ay 15 gün soğan kürü, her sabah 1 çay kaşığı çörekotu yağı, sabah akşam 1 adet kuru incir,aklıma geldikçe de arı sütü bal polen ve ara ara keçiboynuzu özü yedim bakalım ne olacak
tatlım soğan kürünü uygularken başka bir kür önerilmiyor. incir kürü hiç önerilmiyor.
bu ay hiç bir şey yapmıyorum önceki aylara göre tatlım,hatırlamıyor musun nasıl içip yiyordum geçen aylardasogan suyunu hamıle kalmak ısteyenler öncekı ay yapıo hep dıye okudm ıns faydası olur sana baya sey yıyıp ıcıossn soganla oluomuymus baktnmıhayıtı zaten bıaktn
bu ay hiç bir şey yapmıyorum önceki aylara göre tatlım,hatırlamıyor musun nasıl içip yiyordum geçen aylardasogan suyunu hamıle kalmak ısteyenler öncekı ay yapıo hep dıye okudm ıns faydası olur sana baya sey yıyıp ıcıossn soganla oluomuymus baktnmıhayıtı zaten bıaktn
incirler sana şifa olsun bebişim. inşallah soğan kürü hamiş kalmana vesile olur.canım incir kürü yapmıyorum, incir kürü 8-9 inciri kaynatıp içerek oluyor, ben 1 tane incir yiyorum şifa niyetine... soğan kürü ile hayıt ve aslanpençesi içilmiyor,onları bıraktım zaten
evet cnm bılıorm bende bu ay öyleydım hatta köydeydım alamadgm ıcın üzülüodum kürler yapaamadım dıye hatrlarsan bu aya liste yapmıstık hurma da ye kız unutmabu ay hiç bir şey yapmıyorum önceki aylara göre tatlım,hatırlamıyor musun nasıl içip yiyordum geçen aylarda
süpersin kuzum yaa, eline ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın, Allah razı olsun canııım
Selam sizin ilk yazdıklarımızı okudum ve tebrik ederim çok azimlisiniz. Fsh su an kaç oldu peki neler değişti hayatınızda. İnşallah kısa zamanda bebisiniz de olurbu ay hiç bir şey yapmıyorum önceki aylara göre tatlım,hatırlamıyor musun nasıl içip yiyordum geçen aylarda
canım hoşgeldin, çok teşekkür ederim..3 ayda başardığım şey fsh 23,6 dan 10,21 e düştü e 2 21 gibi çok düşük bir değerdi, çok şükür 37 oldu,2 ay önce kimyasal gebelik atlattım , rahim filmi çekildi, tüplerde sorun yok çok şükür, deniyorum bakalım aynen devamKızlar benim de fsh 12 ahm 0.33hayit tohumu içtim arı sütü bal polen karışımı. Bide kuru incir yedim. Keşke bi mucize olsa hepimize de
çok saol kuzum yaaa, inşallah en kısa zamanda hepimiz mucizelerimize kavuşuruz, biz bu topikte bu değerlere asla takılmayız, bunlar değişen değerler,sen de hiç takılma bak nasıl gelecek bebişin inşallahSelam sizin ilk yazdıklarımızı okudum ve tebrik ederim çok azimlisiniz. Fsh su an kaç oldu peki neler değişti hayatınızda. İnşallah kısa zamanda bebisiniz de olur
aminnnn tatlım inşallah ben de haykıracağım burada hamişim diye, hepimiz haykıracağız inşallahhhhNedemek montecim Allah sendende razı olsun.Hayırlı haberlerini alalım yeterki inşallah.
inşallah tatlım bi denemediğim soğan kürü kalmıştı,azimle onu deniyorum şimdi, tabi soğan içerken yumileri de geliştirecek bir şeyler lazım düşüncesi ile incir yiyorum ve çörekotu yağı içiyorumincirler sana şifa olsun bebişim. inşallah soğan kürü hamiş kalmana vesile olur.
EGE ASYA cnm bu aralarr yeme ıcmede özen göstermemm gereken seyler varmı
Bende incir kuru yapmak istemiştim ama prolaktini yüksek olanlar yapmamaliymisinşallah tatlım bi denemediğim soğan kürü kalmıştı,azimle onu deniyorum şimdi, tabi soğan içerken yumileri de geliştirecek bir şeyler lazım düşüncesi ile incir yiyorum ve çörekotu yağı içiyorum
aminnn inşallah hepimizin canım, takıl sen de bize istersen, bizim topik uğurludur, 5 hamişimiz var çok şükürHadi inşallah canimm Rabbim yüzümüzü guldursun :) emeğinin karşılığını tez zaman da versin
benn zaten her gun süt içtım bu ay devam edıorm hergun meyve yıyorumm bu ayy bilmiş gbi dikkat ettım suratım cildimn kurudu sivilcelendi cenemde de var gazda cok var bende ztn anlamamıstım folık asıt yapıyor dıyodum ama cogalmıştı persembe ye kdr bnm çilem devammSüt evet çok ama çok önemli gece yatmadan koca bir bardak süt içiyorum oğlumdada içtim çok faydasını gördüm gelişimi,boyu çok iyi ilerledi hatta doktor baya iri bir çocuk olucak dedi öylede oldu :))) senin içinde iyi kalsiyum şu an bebişler çekiyor kanımızdan,vitamin bırakmıyorlar bizde özellikle :)kısaca özetlemek gerekirse...Günde 1 büyük bardak süt,3 tane ceviz,1 tane haşlanmış yumurta hergün,incir ve kayısı çok deil ama evde bulunsun günde 2 şer tane iyi oluyormuş.1 gün muz birgün başka meyve masanın üstüne koy git gel ye.Ama mevsim meyvesi olsun faydası olsun mevsiminde olmayan meyve yemenin mantığı yok.Şu an tam mevsimi nar çok faydalıymış yiyorum sürekli.Gaz çok olucak sende bu dönem 2 günde 1 sade soda iyi gelir.Doktor bana sırtüstü ve yüzükoyun çok yatma dedi.Hapşırırken öksürürken ayaklarını kendine doğru çekerek yap sırtüstü olursa kramp giriyor öksürük fazlaydı ondan sordum doktora o ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?