Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

EGE ASYA ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

asli5361 ........................BAT
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
sm34 .............................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR[/QUOTE]
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
fshe2 ............................BAT 25.02.2016

EGE ASYA ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

asli5361 ........................BAT
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
sm34 .............................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR[/QUOTE]
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
fshe2 ............................BAT 25.02.2016

brnh canım folik asiti ihmal etme ilk 3 ay zaten doktora gittiğindede hemen vericektir.
1 aydır no_name_ zorlamasıyla zaten alıyordum folık dün doktra tel actgmda odaa tembıhledııı kullanıosun dımı dedı evet dedım heeehh devam et deedı gun de bır tane alıodum dün 2 ye cıkardım

heheheee iyi ki zorlamışım, biliyorum sinir oldun belki bana ama doğru bildiğimde diretirim, yok gaz yaptı yok öyle böyle diye bırakmaya uğraştın ama Allahtan söz dinledin canım benim, kaç kere yazdım sana folik asit çook önemli diye

evvet bende onu bırturlu almaım he 2 aydırbırakmak ıcınde cok direttım sana ama yemedıı çok şükürr dersimi aldım o folık asıt içileceek

evvet bende onu bırturlu almaım he 2 aydırbırakmak ıcınde cok direttım sana ama yemedıı çok şükürr dersimi aldım o folık asıt içileceek
çok şükürrr, o çok önemliydi,inan bana çok doğru bir şey yaptın şekerimmm :)

bundan sonra beslenmede çok önemli kuzum,saolsun canegeasya detaylı yazmış, her gün yumurta süt çok önemli hatta bulabiliyorsan eşin köy yumurtası bulsun, canan hocanın söylediği serbest gezinen tavuk yumurtası, ben alışkanlık yaptırdım eşime 1 yıldır falan marketten yumurta almıyorum köyden getirtiyor hatta sütü de onlardan bulabilsek misss gibi kaynatıp içip yoğurt yapsak şahane olur,katkı maddeli gıdalardan uzak dur şekerim ve haftada 2 gün mutlaka balık yenecek kızlarrrr, balık meşakkatli ama folyoya sarıp fırınladınız mı koku falan olmuyor..o paketteki ton balıkları sayılmaz ona göre, pakete girmiş ürün tüketilmeyecek haaa, yeğenlerimize iyi bakın bakiim

canm ben esım depoyaa 40 a yakın köy tavugu aldı bır aydır onlar yumurtluyor ben yıyorum ama beyazını yıyemıyorum yumurtanın kesınlıkle haslanmıs olarak özellıklee

canm ben esım depoyaa 40 a yakın köy tavugu aldı bır aydır onlar yumurtluyor ben yıyorum ama beyazını yıyemıyorum yumurtanın kesınlıkle haslanmıs olarak özellıklee
ara sıra yulafla omlet de yap,yapıyorduk ya daha önce, yulaf kepeğide folik asit deposu

evet evet balıkta haftada iki kez hemde tam mevsimi ne güzel :)

evet evet balıkta haftada iki kez hemde tam mevsimi ne güzel :)
bayılırımm zaten balıga hergun verseler yerımde tazesını bulmk zor eşim balık haline gider alırdı tazecık sımdı gıdemıo işlerdenn tazesınıde bulmak zor bu tarflarda aammann ya ben bı su keseyı göreyımde neler alırım hale giderm yahu :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…