heheheee iyi ki zorlamışım, biliyorum sinir oldun belki bana ama doğru bildiğimde diretirim, yok gaz yaptı yok öyle böyle diye bırakmaya uğraştın ama Allahtan söz dinledin canım benim, kaç kere yazdım sana folik asit çook önemli diye1 aydırno_name_ zorlamasıyla zaten alıyordum folık dün doktra tel actgmda odaa tembıhledııı kullanıosun dımı dedı evet dedım heeehh devam et deedı gun de bır tane alıodum dün 2 ye cıkardım
evvet bende onu bırturlu almaım he 2 aydırbırakmak ıcınde cok direttım sana ama yemedııheheheee iyi ki zorlamışım, biliyorum sinir oldun belki bana ama doğru bildiğimde diretirim, yok gaz yaptı yok öyle böyle diye bırakmaya uğraştın ama Allahtan söz dinledin canım benim, kaç kere yazdım sana folik asit çook önemli diye
çok şükürrr, o çok önemliydi,inan bana çok doğru bir şey yaptın şekerimmm :)evvet bende onu bırturlu almaım he 2 aydırbırakmak ıcınde cok direttım sana ama yemedııçok şükürr dersimi aldım o folık asıt içileceek
canm ben esım depoyaa 40 a yakın köy tavugu aldı bır aydır onlar yumurtluyor ben yıyorum ama beyazını yıyemıyorum yumurtanın kesınlıkle haslanmıs olarak özellıkleeçok şükürrr, o çok önemliydi,inan bana çok doğru bir şey yaptın şekerimmm :)
bundan sonra beslenmede çok önemli kuzum,saolsun canegeasya detaylı yazmış, her gün yumurta süt çok önemli hatta bulabiliyorsan eşin köy yumurtası bulsun, canan hocanın söylediği serbest gezinen tavuk yumurtası, ben alışkanlık yaptırdım eşime 1 yıldır falan marketten yumurta almıyorum köyden getirtiyor hatta sütü de onlardan bulabilsek misss gibi kaynatıp içip yoğurt yapsak şahane olur,katkı maddeli gıdalardan uzak dur şekerim ve haftada 2 gün mutlaka balık yenecek kızlarrrr, balık meşakkatli ama folyoya sarıp fırınladınız mı koku falan olmuyor..o paketteki ton balıkları sayılmaz ona göre, pakete girmiş ürün tüketilmeyecek haaa, yeğenlerimize iyi bakın bakiim
ara sıra yulafla omlet de yap,yapıyorduk ya daha önce, yulaf kepeğide folik asit deposucanm ben esım depoyaa 40 a yakın köy tavugu aldı bır aydır onlar yumurtluyor ben yıyorum ama beyazını yıyemıyorum yumurtanın kesınlıkle haslanmıs olarak özellıklee
tamamm cnm yapayım hayrlısıyla su persembeyı atlatsam bı emın olsam neler yapcam nelerrara sıra yulafla omlet de yap,yapıyorduk ya daha önce, yulaf kepeğide folik asit deposu
çok şükürrr, o çok önemliydi,inan bana çok doğru bir şey yaptın şekerimmm :)
bundan sonra beslenmede çok önemli kuzum,saolsun canegeasya detaylı yazmış, her gün yumurta süt çok önemli hatta bulabiliyorsan eşin köy yumurtası bulsun, canan hocanın söylediği serbest gezinen tavuk yumurtası, ben alışkanlık yaptırdım eşime 1 yıldır falan marketten yumurta almıyorum köyden getirtiyor hatta sütü de onlardan bulabilsek misss gibi kaynatıp içip yoğurt yapsak şahane olur,katkı maddeli gıdalardan uzak dur şekerim ve haftada 2 gün mutlaka balık yenecek kızlarrrr, balık meşakkatli ama folyoya sarıp fırınladınız mı koku falan olmuyor..o paketteki ton balıkları sayılmaz ona göre, pakete girmiş ürün tüketilmeyecek haaa, yeğenlerimize iyi bakın bakiim
bayılırımm zaten balıga hergun verseler yerımde tazesını bulmk zor eşim balık haline gider alırdı tazecık sımdı gıdemıo işlerdenn tazesınıde bulmak zor bu tarflarda aammann ya ben bı su keseyı göreyımde neler alırım hale giderm yahu :devet evet balıkta haftada iki kez hemde tam mevsimi ne güzel :)
ay ne guzelll hadı ınsallahDoktor pazartesi günü tekrar kana baktir haftaya cuma da görürüz bebişi dedi :)
İnş. :)
12 ya da 14 Ocak bebeği benim mercimek.
Yani daha en fazla 13 günlük. . :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?