takvimlerinin süper kızlaarrr, gördükçe içim açılıyor,maşallah hepinizeee
İnşallah canim, tüm cabam bu yöndeHadi darısı sana montecim Allah sanada nasip etsin fotoğraflarından sevelim yeğenimizi :)
Sabah AC karna kuru kayısı ve üzerine su tatlimKızlar gaz için ne yapıyoruz karnim taş gibi
öyle yapayım cok azcıkda sag kasıgıma agrı girdi gitti geriSabah AC karna kuru kayısı ve üzerine su tatlim
cnm ne yaptın doktora görundunmuİnş. :)
12 ya da 14 Ocak bebeği benim mercimek.
Yani daha en fazla 13 günlük. . :)))
iyii kızz maasallah sen bnm gibi panıkatak degılsınn bende az önce bnm adama kendını fazla kaptrma dedımde üzüldü azcık nıye yokmus dımı bebek falan yapmaya basladı o derece adama raht vermıorm kendımedeİnş. :)
12 ya da 14 Ocak bebeği benim mercimek.
Yani daha en fazla 13 günlük. . :)))
öyle yapayım cok azcıkda sag kasıgıma agrı girdi gitti geri
öyle yapayım cok azcıkda sag kasıgıma agrı girdi gitti geri
korkmama gerek yok yanı bende hemen yattımmm uzandmo sancılar bir ay devam ediyor kasılma,kramp,bacakta çekme hepsi yerleşmeyle alakalı canım
ödem oluomus heralde ondnn öylee şişlik var demekki sendeben zayıfım ya normalde karnım şu an bir şişti 5 aylık gibi ama çoğu gazmış öyle diyorlar ama baya göbek var yani
korkmama gerek yok yanı bende hemen yattımmm uzandm
EGE ASYA bende bnm kocaya dıorm kendını fazla kaptrmaa doktoraa bı gıdeyım kese bi görünsün dedım adam bozuldu nıye yokmus dımı ögrendın ondan böyle sölüosun dıyo napcmı sasrıdım yok dedımm öle degıl dedm
Bi huzur ver kendine de kocna da be tatlim, az sabirrrrEGE ASYA bende bnm kocaya dıorm kendını fazla kaptrmaa doktoraa bı gıdeyım kese bi görünsün dedım adam bozuldu nıye yokmus dımı ögrendın ondan böyle sölüosun dıyo napcmı sasrıdım yok dedımm öle degıl dedm
ya ne bılıyım bnm huyum bu ama yapı meselesi ben her zaman en kötüyü düşünürüm ona hazırlarım ıyı olursaa cok sevınırım kötü olursa coktan hazırımdırr yanı ondn dolayı sımdı bnm bu degerım ıyımıss ama bu degerle kesenın bıle gözukmedgı oluomusYok kız bırak keyfini çıkarsın adam :))) hamilesin işte tadını çıkar görürsün Allah ın izniyle seni şu an tedirgin edicek korkmana sebep olucak bir durum yok ama bol bol dua et ki ediyorsun biliyorum ama dua hem rahatlatır hemde onu sana veren Allah inşallah görmenide nasip edicek.
kabullenemedım henuzz emın olamadım cnm ondnn huzurlu degılımBi huzur ver kendine de kocna da be tatlim, az sabirrrr
Yavrum o tedirginlik bu kadar kafaya takarsan 9 ay sürer, yapıni değiştirmen lazım, kendi kendini telkin et lutfenkabullenemedım henuzz emın olamadım cnm ondnn huzurlu degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?