Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İnş. :)
12 ya da 14 Ocak bebeği benim mercimek.
Yani daha en fazla 13 günlük. . :)))
iyii kızz maasallah sen bnm gibi panıkatak degılsınn bende az önce bnm adama kendını fazla kaptrma dedımde üzüldü azcık nıye yokmus dımı bebek falan yapmaya basladı o derece adama raht vermıorm kendımede

EGE ASYA bende bnm kocaya dıorm kendını fazla kaptrmaa doktoraa bı gıdeyım kese bi görünsün dedım adam bozuldu nıye yokmus dımı ögrendın ondan böyle sölüosun dıyo napcmı sasrıdım yok dedımm öle degıl dedm

korkmama gerek yok yanı bende hemen yattımmm uzandm

korkma bende dün gece çok vardı alıştım artık.Ama uzan tabi dinlen bu aralar fazla iş yapma ben çok koşturuyorum 5 dk zor oturuyorum bu aralar.Pc hep açık ama arada gelip onun başında dinleniyorum.

Yok kız bırak keyfini çıkarsın adam :))) hamilesin işte tadını çıkar görürsün Allah ın izniyle seni şu an tedirgin edicek korkmana sebep olucak bir durum yok ama bol bol dua et ki ediyorsun biliyorum ama dua hem rahatlatır hemde onu sana veren Allah inşallah görmenide nasip edicek.

ya ne bılıyım bnm huyum bu ama yapı meselesi ben her zaman en kötüyü düşünürüm ona hazırlarım ıyı olursaa cok sevınırım kötü olursa coktan hazırımdırr yanı ondn dolayı sımdı bnm bu degerım ıyımıss ama bu degerle kesenın bıle gözukmedgı oluomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…