ya ne bılıyım bnm huyum bu ama yapı meselesi ben her zaman en kötüyü düşünürüm ona hazırlarım ıyı olursaa cok sevınırım kötü olursa coktan hazırımdırr yanı ondn dolayı sımdı bnm bu degerım ıyımıss ama bu degerle kesenın bıle gözukmedgı oluomus
doktora gıdeyım hayrlsıyla kendımı o zaman ıyı hıssedıcemYavrum o tedirginlik bu kadar kafaya takarsan 9 ay sürer, yapıni değiştirmen lazım, kendi kendini telkin et lutfen
ınsallahh canımm zaten dunde monteyle bundan bahsetmıstık bızde hanı ıkı uc gun snra bırdaha bakalım dıyolar ya bana dememıstı2 günde iki katına çıkıyor o değer sen gidene kadar baya yükselicek zaten her türlü görür doktor
ınsallahh canımm zaten dunde monteyle bundan bahsetmıstık bızde hanı ıkı uc gun snra bırdaha bakalım dıyolar ya bana dememıstı
hımmmmmm iiyi çok şükür saglıkla kucagına alırsın bu yavrunuda inşallah aay dun öyle korktumkii dünyam basıma yıkılacak mutlulugum kısa sürcek dıyee keske bugun dogurabılseydım ohh ne guzel kurtulurdum dedım hopppbanada doktor demedi ben zaten kendim gittim 2. kez kana gitmeseydim bile olurdu direk doktora giderdim yani.Oğlumdada doktor benden ikinci kez kan vermemi istemedi gün verdi ittim karından baktı o kadar.
hımmmmmm iiyi çok şükür saglıkla kucagına alırsın bu yavrunuda inşallah aay dun öyle korktumkii dünyam basıma yıkılacak mutlulugum kısa sürcek dıyee keske bugun dogurabılseydım ohh ne guzel kurtulurdum dedım hoppp
valla kız böyle düşünddüümmkız akşam akşam sesli güldüm resmen
valla kız böyle düşünddüümmne guzel kurtulurdum strestenn bn panık atagım maaelesef en olmadık sy bnm aklıma gelır
zatenn allahın ıznıyle ben saglıklı oldugunu gercek oldugunu bıleyım alısırım sımdı br anda bişeyin içine düştüm adaptasyon sorunu yasıyorum yahu dün sabah yataktann grdım kk ya zeynepzumra test yapmıstı bndeki de ilk idrar duuruo tabı dur hazır ilk idrarla yapayım dedımm yanı hiç beklentım yoktu hee bırde cok istiorm tabı artık olamadıgını kendımı inandrmştım oındn suann buldumcuk gbı bısey oldm bana dıcekki yanı evet hamılesın bu bır bebek bttııı ya anneme bıle soyleyemedım düşünvarya zaten yakında ağırlaşıcaksın her türlü o yüzden panik ve atak olamıcaksın :))) insan düşünemiyor bile öyle tembel oldumki dünya yansa umrumda deil yani o derece
şuanlık bıldıgımız kadarylaa yok cnm bılıyosun bızde patlama bırden oluyor sonra bır sesszlk sonra tekrar devam ınsallah bu ayda guzzel haberler alcazzzzS.a güzel anne ve anne adayları nasılsınız benim bugün misafirlerim vardı yeni gittiler kociş geldi ona yemek hazırladım bi bakim dedim ne var ne yok burda die varmı başka hamiş :)
zatenn allahın ıznıyle ben saglıklı oldugunu gercek oldugunu bıleyım alısırım sımdı br anda bişeyin içine düştüm adaptasyon sorunu yasıyorum yahu dün sabah yataktann grdım kk ya zeynepzumra test yapmıstı bndeki de ilk idrar duuruo tabı dur hazır ilk idrarla yapayım dedımm yanı hiç beklentım yoktu hee bırde cok istiorm tabı artık olamadıgını kendımı inandrmştım oındn suann buldumcuk gbı bısey oldm bana dıcekki yanı evet hamılesın bu bır bebek bttııı ya anneme bıle soyleyemedım düşün
aynenn edıyorum etmeyede devam edıcem persembe sabahın köründe doktorun kapısına dikklirim ben zaten bana telefonda hamılesın dedı o da degere göre nasıl bu kadar emın olunur anlamıormTabiki haklısın beklemediğin bir anda şok yaşadın ve de ilk hamileliğin.Doktor görücek ve resminide vericek gerçi ilk resimde pek belli olmuyor ama için rahat edicek senin şu an yapacağın tek şey dua etmek ve beslenmene ve kendine dikkat etmek
sat 25 aralık cnm belirtim yok gbi bişey fazla bısey yoktu zaten ıhtımal vermıodum hiç gebelıge dün öğrenmesem hala adetı beklıyor olacaktm kasık ve sırt agrım olmustu oda norml dıy belırtıdn saymadm arada mıde bulantısıda vardıDarısı bize inş Can'ım hayırlı olsun , sat ne zamandı ? Bi de belirtin varmı ağrı vs
ben her regle yaklastgm zaman canım deli gbi tatlı ister sımdı hıc canım ıstemıo meselaDarısı bize inş Can'ım hayırlı olsun , sat ne zamandı ? Bi de belirtin varmı ağrı vs
doktora görundunmu cnmBenim eşim pek bi rahat.. Kendi kendime seviniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?