Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

2 günde iki katına çıkıyor o değer sen gidene kadar baya yükselicek zaten her türlü görür doktor

ınsallahh canımm zaten dunde monteyle bundan bahsetmıstık bızde hanı ıkı uc gun snra bırdaha bakalım dıyolar ya bana dememıstı

banada doktor demedi ben zaten kendim gittim 2. kez kana gitmeseydim bile olurdu direk doktora giderdim yani.Oğlumdada doktor benden ikinci kez kan vermemi istemedi gün verdi gittim karından baktı o kadar.

banada doktor demedi ben zaten kendim gittim 2. kez kana gitmeseydim bile olurdu direk doktora giderdim yani.Oğlumdada doktor benden ikinci kez kan vermemi istemedi gün verdi ittim karından baktı o kadar.
hımmmmmm iiyi çok şükür saglıkla kucagına alırsın bu yavrunuda inşallah aay dun öyle korktumkii dünyam basıma yıkılacak mutlulugum kısa sürcek dıyee keske bugun dogurabılseydım ohh ne guzel kurtulurdum dedım hoppp

kız akşam akşam sesli güldüm resmen

valla kız böyle düşünddüümm ne guzel kurtulurdum strestenn bn panık atagım maaelesef en olmadık sy bnm aklıma gelır

varya zaten yakında ağırlaşıcaksın her türlü o yüzden panik ve atak olamıcaksın :))) insan düşünemiyor bile öyle tembel oldumki dünya yansa umrumda deil yani o derece

varya zaten yakında ağırlaşıcaksın her türlü o yüzden panik ve atak olamıcaksın :))) insan düşünemiyor bile öyle tembel oldumki dünya yansa umrumda deil yani o derece
zatenn allahın ıznıyle ben saglıklı oldugunu gercek oldugunu bıleyım alısırım sımdı br anda bişeyin içine düştüm adaptasyon sorunu yasıyorum yahu dün sabah yataktann grdım kk ya zeynepzumra test yapmıstı bndeki de ilk idrar duuruo tabı dur hazır ilk idrarla yapayım dedımm yanı hiç beklentım yoktu hee bırde cok istiorm tabı artık olamadıgını kendımı inandrmştım oındn suann buldumcuk gbı bısey oldm bana dıcekki yanı evet hamılesın bu bır bebek bttııı ya anneme bıle soyleyemedım düşün

S.a güzel anne ve anne adayları nasılsınız benim bugün misafirlerim vardı yeni gittiler kociş geldi ona yemek hazırladım bi bakim dedim ne var ne yok burda die varmı başka hamiş :)

S.a güzel anne ve anne adayları nasılsınız benim bugün misafirlerim vardı yeni gittiler kociş geldi ona yemek hazırladım bi bakim dedim ne var ne yok burda die varmı başka hamiş :)
şuanlık bıldıgımız kadarylaa yok cnm bılıyosun bızde patlama bırden oluyor sonra bır sesszlk sonra tekrar devam ınsallah bu ayda guzzel haberler alcazzzz

Tabiki haklısın beklemediğin bir anda şok yaşadın ve de ilk hamileliğin.Doktor görücek ve resminide vericek gerçi ilk resimde pek belli olmuyor ama için rahat edicek senin şu an yapacağın tek şey dua etmek ve beslenmene ve kendine dikkat etmek

aynenn edıyorum etmeyede devam edıcem persembe sabahın köründe doktorun kapısına dikklirim ben zaten bana telefonda hamılesın dedı o da degere göre nasıl bu kadar emın olunur anlamıorm

Darısı bize inş Can'ım hayırlı olsun , sat ne zamandı ? Bi de belirtin varmı ağrı vs
sat 25 aralık cnm belirtim yok gbi bişey fazla bısey yoktu zaten ıhtımal vermıodum hiç gebelıge dün öğrenmesem hala adetı beklıyor olacaktm kasık ve sırt agrım olmustu oda norml dıy belırtıdn saymadm arada mıde bulantısıda vardı

sabah kan tahlili yaptırdım, doktor çok yeni çarşamba gel dedi, çarşamba tekrar tahlil yapacakmış değerin yukselmesi gerekiyormus :) ve bu folik asiti verdi 2 hafta kullanacakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…