saol cnm darısı basına ınsallah
cnm bende hsgnın ıkıncı ayı hamıle kaldım ben hep dıodum hsgnın ıkıncı ayına cok guvenıyrum dıye bılıomusunn:d hissetmiş gbiiBerna canım ben tedaviyi öbür aya erteledim bal tarçın çörek otu hayıt denemeye karar verdim bu ay olmassa başlıyayım diyorum tedaviye
birde hsgye güveniyorum 2. ay hamile kalan çokoluyo genelde bakalım bu ayda böyle deneyelim :)
evet biliyorum sendede öyle olunca ümitlendim bende :) bakalım bende şanslımıyım senin kadarcnm bende hsgnın ıkıncı ayı hamıle kaldım ben hep dıodum hsgnın ıkıncı ayına cok guvenıyrum dıye bılıomusunn:d hissetmiş gbii
hadı bakalım ınsallah cnm bende şanslımıyım degılmıyım görücez persembe gunu doktora gudınce ınsallahevet biliyorum sendede öyle olunca ümitlendim bende :) bakalım bende şanslımıyım senin kadar
inşallah canım dualarımız seninle stres yapma akışına bırak biliyosun stres herşeyi etkiliyohadı bakalım ınsallah cnm bende şanslımıyım degılmıyım görücez persembe gunu doktora gudınce ınsallah
Ertele tabi tatlim yaaa, kalacaz kendi kendimize, inanıyorum benBerna canım ben tedaviyi öbür aya erteledim bal tarçın çörek otu hayıt denemeye karar verdim bu ay olmassa başlıyayım diyorum tedaviye
birde hsgye güveniyorum 2. ay hamile kalan çokoluyo genelde bakalım bu ayda böyle deneyelim :)
evet cnm haklısın ne yapalım allah ne nasıp eederse onu yaşarızinşallah canım dualarımız seninle stres yapma akışına bırak biliyosun stres herşeyi etkiliyo
Ne okuyorsun kuzum ?bebeısım içime sıkıntı grdgnde senın şu yazını okuyorum rahatlıyorm
evet canım bu ay rahat olayım dedim bakalım artık gelecekmi meleğimiz :) sen ne yaptın iyisindir inşallah gündüzleri giremiyorum gecede siz burda olmuyosunuz merak ettim senideErtele tabi tatlim yaaa, kalacaz kendi kendimize, inanıyorum ben
@canegeasya yazmıstı ya kız degerlerın normal senınkı erken yumurtlama korkmaa falannNe okuyorsun kuzum ?
İyiyim canim yaa noolsun, aynen devam, yumileri yakalamaya çalışıyorum bu ay, sen nasılsın? Bu arada şimdi oturdum yerime geç geldim eve yemek bulaşık derken şimdi bitti isimevet canım bu ay rahat olayım dedim bakalım artık gelecekmi meleğimiz :) sen ne yaptın iyisindir inşallah gündüzleri giremiyorum gecede siz burda olmuyosunuz merak ettim senide
Aynen kuzum rahat ol artık lütfen, bebisin seninle masallahhhhhh@canegeasya yazmıstı ya kız degerlerın normal senınkı erken yumurtlama korkmaa falannaslında alntı yapmıstım ama cıkmamıss neden se
daha zamanı var dedıgım gbı anca 14-15 cıkar dıye tahmn edıormAynen kuzum rahat ol artık lütfen, bebisin seninle masallahhhhhhbu arada benim 2. Çizgi hala silik
iyi canım bende aynı bildiğin gibi devam işte :)bende senin gibi ovulasyon testiyle denemek istiyorum birde, gününü mü kaçıyoruz bizde bilmiyorum hep takvime göre yapıyoduk ama 1 senedir tutmadı baksana :)) en iyisi test almakİyiyim canim yaa noolsun, aynen devam, yumileri yakalamaya çalışıyorum bu ay, sen nasılsın? Bu arada şimdi oturdum yerime geç geldim eve yemek bulaşık derken şimdi bitti isim
Bu ay bunu gorucem canim ben de, hep 14.gün diye düşünüyordum hatta son 2 ay 14. Gün iliski de olmamıştı, bekleyip gorecegim insallahiyi canım bende aynı bildiğin gibi devam işte :)bende senin gibi ovulasyon testiyle denemek istiyorum birde, gününü mü kaçıyoruz bizde bilmiyorum hep takvime göre yapıyoduk ama 1 senedir tutmadı baksana :)) en iyisi test almak
inşallah bizde takvimleniriz bu ay canımBu ay bunu gorucem canim ben de, hep 14.gün diye düşünüyordum hatta son 2 ay 14. Gün iliski de olmamıştı, bekleyip gorecegim insallah
görüşürüz canım :)Canlar siz takilin ben azıcık dinleneyim, bayilacagim, çok yorgunum.. Gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?