Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Berna canım ben tedaviyi öbür aya erteledim bal tarçın çörek otu hayıt denemeye karar verdim bu ay olmassa başlıyayım diyorum tedaviye
birde hsgye güveniyorum 2. ay hamile kalan çokoluyo genelde bakalım bu ayda böyle deneyelim :)

cnm bende hsgnın ıkıncı ayı hamıle kaldım ben hep dıodum hsgnın ıkıncı ayına cok guvenıyrum dıye bılıomusunn:d hissetmiş gbii

Ertele tabi tatlim yaaa, kalacaz kendi kendimize, inanıyorum ben

evet canım bu ay rahat olayım dedim bakalım artık gelecekmi meleğimiz :) sen ne yaptın iyisindir inşallah gündüzleri giremiyorum gecede siz burda olmuyosunuz merak ettim senide
İyiyim canim yaa noolsun, aynen devam, yumileri yakalamaya çalışıyorum bu ay, sen nasılsın? Bu arada şimdi oturdum yerime geç geldim eve yemek bulaşık derken şimdi bitti isim

İyiyim canim yaa noolsun, aynen devam, yumileri yakalamaya çalışıyorum bu ay, sen nasılsın? Bu arada şimdi oturdum yerime geç geldim eve yemek bulaşık derken şimdi bitti isim
iyi canım bende aynı bildiğin gibi devam işte :)bende senin gibi ovulasyon testiyle denemek istiyorum birde, gününü mü kaçıyoruz bizde bilmiyorum hep takvime göre yapıyoduk ama 1 senedir tutmadı baksana :)) en iyisi test almak

Bu ay bunu gorucem canim ben de, hep 14.gün diye düşünüyordum hatta son 2 ay 14. Gün iliski de olmamıştı, bekleyip gorecegim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…