tamamm cnm öptm mucuk mucukCanlar siz takilin ben azıcık dinleneyim, bayilacagim, çok yorgunum.. Gelirim yine
Ben varım benimle idare etsen olurmutabıı bu satte kımsecıkler yok
ayy cnnm ayıpsın ıdare ne demek hıc uykum yokBen varım benimle idare etsen olurmu
Balım ben bugün tükürükden ovülasyon testi sipariş ettim 107 TL mi neydi sınırsız kullanım mış bakalım gelince gorucez ne kadar ise yaradığınıbrnh n11de Surelab 20 Adet Ovulasyon Testi ve 4 Adet Gebelik Testi iyimi canım sence?
Canım ben bi yerde okumuştum ilacla adet olunabiliyorsa ümit vardır diyeİyi geceler ben yeni üye oldum şu an tedavi sürecinde deilim.Yeniden başlamayı düşünüyorum cylo prognova kullanarak regl olabiliyorum.Bu durumda olup ümit olabilirmi?Doktora gidicem ama şu an önemli benim için yumurtlama yoksa bu ilaçla adet olunabilirmi?
o daha iyiymiş aslında ama şu an alamam onu canım inşallah bu ay kavuşuruz meleklerimizeBalım ben bugün tükürükden ovülasyon testi sipariş ettim 107 TL mi neydi sınırsız kullanım mış bakalım gelince gorucez ne kadar ise yaradığını
Mrb biraz geç oldu farkındayım ama ancak gelebildim.Dr.la konuştum hayıt hapını tarlusal ile kullanabilirsin dedi.Hemen aldım içtim bile, süperdi.Bir bardak suyla hooop yuttum gitti.acı tat yok,ayar tuttumu tutmadımı derdi yok.Çok güzeldi :)Ankarayı aradım gebelik aşısını kişinin durumuna göre yaş sınırı olmaksızın yapıyorlar regl olduğumda randevu yapıp muayeneye gitmemi istediler.Eşimle konuştum olabilir gideriz dedi.Ayrıca kendi dr.uma bahsettim hemen orayı söyledi,biz yapmıyoruz dedi. Bu arada testlerimi yenileyeceğim inşallah sonuçları güzel çıkar.Allah yar ve yardımcımız olsun.İyi geceler...Gorusuruz bebeğim stressiz, keyifli bir hafta olsun inşallah
İyi geceler ben yeni üye oldum şu an tedavi sürecinde deilim.Yeniden başlamayı düşünüyorum cylo prognova kullanarak regl olabiliyorum.Bu durumda olup ümit olabilirmi?Doktora gidicem ama şu an önemli benim için yumurtlama yoksa bu ilaçla adet olunabilirmi?
aynenn kızz kacgundr öğlen kalkıorm bende
aynı bende öyleyim çok zor uyurum yorgun olsam bile yatakta 1 saat dolanrım böyle :) çok uykusuz kalma iyi bak yeğenimizetoprak-35 cnm nerdeyse bir haftayıgeckindir gece yatamiorm ztn bnde uyku bozukluğu var uykuya geçiş yapamiyormdalamiorm çok yorgun olmam lazm dünden beride malum ztn uyuyamyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?