moyaalitu saol cnm darısı başına inşallah
ben uykum gelse bile yatamıyorum eşim gece mesaisinde onu bekliyorum sabaha kadar yalnız uyuyamıyorum :) burdayım yani sabaha kadartoprak-35 yoğurtbeni kesmez kkızoöğlebi ccinsim ben su kesti gorsekde rahat uyku ceksem hayırlısı yla
ben uykum gelse bile yatamıyorum eşim gece mesaisinde onu bekliyorum sabaha kadar yalnız uyuyamıyorum :) burdayım yani sabaha kadar
Aynen öyle tatlim saat 11 dedi mi uykuya dslmisimdir bile, gençlik hormonunu kaciramammmm, şaka bir yana buna çok dikkat ederim, yıllar önce canan hoca söylemişti, hiç çıkmadı aklımdanMelatonin 23-05 arası salgılanıyomuş ve şu an hepimizin mışıl mışıl uyuması gerekiyordu. Yalnız uyumaya çalışman gerek bence. Bu saatlerde yazana ceza versin monte :))
Teşekkürler darısı sana ins :))) ve diğer arkadaslara
Haftaya cuma görürüz dedi. Şuan gerek yokdoktora görundunmu cnm
günaydın canım. rahiminin temiz olması, miyom, polip olmaması ve amh değerin çok güzel.Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gibi Ankara'dan Günaydın. (hayır ne kadar z eklesem bu soğuğu tarif edemem)
dün histereskopimide oldum...Rahim temiz polip miyom yok çok şükür, amh içinde fena değil dedi (sevinçten bayılacaktım0,74)
haftaya tekrar kontrolüm var.progesteron bakılacak değerler böyle devam ederse şubatta tüp e alırız dedi...tek derdimiz yumurta kalitesi şimdilik dedi.o da zaten en önemli şey1 tane olsun bizim olsun kaliteli olsun...
güzel hamişler takvimler sıra sıra...sizleri mercimekleri ve fasülyeleri öperim çok çok
tatlım bak şimdi böyle diyen bir arkadaşımı anlatmıştım ya ben sana...benden önce Allah ın izniyle gebe kaldı....tek yumurta tek embriyo...tek taş bir pırlanta...aylardır tek 1 yumurtası bile görülmüyordu...kimin vakti geldiyse o anne olacak...seninde bizimde vaktimiz gelecek inşallah..günaydın canım. rahiminin temiz olması, miyom, polip olmaması ve amh değerin çok güzel.kaliteli yumilerinde çıkar bence. hatta bence normal yollardan bile hamile kalabilirsin. keşke benim değerlerimde seninkiler kadar iyi olsa
canım sağolasın allah senden razı olsun. melek kalpli arkadaşım allah sana en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. tiroit hormonları yumurta gelişimini etkiler mi? bu konuda bir duyumun var mı tatlım?tatlım bak şimdi böyle diyen bir arkadaşımı anlatmıştım ya ben sana...benden önce Allah ın izniyle gebe kaldı....tek yumurta tek embriyo...tek taş bir pırlanta...aylardır tek 1 yumurtası bile görülmüyordu...kimin vakti geldiyse o anne olacak...seninde bizimde vaktimiz gelecek inşallah..
ama umut etmeye hep devam.Allah kuluna nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış...
valla ister tüp ister organik gelsin..başımın üstünde yeri var...ama eşimle ayrı yerlerde çalışıyoruz doğalı yakalamak zor çok zor hatta..denk gelmiyor çünkü...
sen ne zaman zorlanırsan darlanırsan bunalırsan yaz bana özeldende yaz...hepimiz dualarımdasınız gerçekten...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
günaydın canım. ben iyiyim. inşallah bir sorun çıkmaz.Günaydın fistiklar, nasılsınız, ben geciktim yana yıkıla yollardayim, yön.krl toplanmış beni bekliyormusssss, yandım ki ne yandimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?