Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Bu arada hamile arkadaşları tebrik ederim, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Kalp atışı, kese, o değer bu değer test derken stres yapmayın kendinize her şey olması gerektiği gibi olacaktır zaten, anınızın keyfini çıkarın şımarın bol bol, rahat olun :)

moyaalitu saol cnm darısı başına inşallah

Bugün 3.kontrolüm vardı, adetin 2.günü folikül yoktu tüp bebek merkezinde doktor bi dahaki adette gelin demişti ama adet periyodum uzadı sanırım ya da bi ay tarlusal 2 ay cyclo derken metabolizmam mı karıştı anlamadım. Belki de artık 2 ayda bir adet olurum daha fazla zaman-folikül kaybetmemek için her hafta doktora gitmeye karar verdim, femara kullandım adet olmadan 2 folikül görüldü ama nazlılar, 5 gündür iğne verdi doktor destek olsun diye de iğnelere pek hızlı cevap vermiyolarmış. Hamilelerin duası kabul olur diye dua istiyo herkes ben de istiyorumm kızlar :))

ben uykum gelse bile yatamıyorum eşim gece mesaisinde onu bekliyorum sabaha kadar yalnız uyuyamıyorum :) burdayım yani sabaha kadar

Melatonin 23-05 arası salgılanıyomuş ve şu an hepimizin mışıl mışıl uyuması gerekiyordu. Yalnız uyumaya çalışman gerek bence. Bu saatlerde yazana ceza versin monte :))

Melatonin 23-05 arası salgılanıyomuş ve şu an hepimizin mışıl mışıl uyuması gerekiyordu. Yalnız uyumaya çalışman gerek bence. Bu saatlerde yazana ceza versin monte :))
Aynen öyle tatlim saat 11 dedi mi uykuya dslmisimdir bile, gençlik hormonunu kaciramammmm, şaka bir yana buna çok dikkat ederim, yıllar önce canan hoca söylemişti, hiç çıkmadı aklımdan

Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gibi Ankara'dan Günaydın. (hayır ne kadar z eklesem bu soğuğu tarif edemem)
dün histereskopimide oldum...Rahim temiz polip miyom yok çok şükür, amh içinde fena değil dedi (sevinçten bayılacaktım 0,74)
haftaya tekrar kontrolüm var.progesteron bakılacak değerler böyle devam ederse şubatta tüp e alırız dedi...tek derdimiz yumurta kalitesi şimdilik dedi.o da zaten en önemli şey1 tane olsun bizim olsun kaliteli olsun...
güzel hamişler takvimler sıra sıra...sizleri mercimekleri ve fasülyeleri öperim çok çok

günaydın canım. rahiminin temiz olması, miyom, polip olmaması ve amh değerin çok güzel. kaliteli yumilerinde çıkar bence. hatta bence normal yollardan bile hamile kalabilirsin. keşke benim değerlerimde seninkiler kadar iyi olsa

tatlım bak şimdi böyle diyen bir arkadaşımı anlatmıştım ya ben sana...benden önce Allah ın izniyle gebe kaldı....tek yumurta tek embriyo...tek taş bir pırlanta...aylardır tek 1 yumurtası bile görülmüyordu...kimin vakti geldiyse o anne olacak...seninde bizimde vaktimiz gelecek inşallah..
ama umut etmeye hep devam.Allah kuluna nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış...
valla ister tüp ister organik gelsin..başımın üstünde yeri var...ama eşimle ayrı yerlerde çalışıyoruz doğalı yakalamak zor çok zor hatta..denk gelmiyor çünkü...
sen ne zaman zorlanırsan darlanırsan bunalırsan yaz bana özeldende yaz...hepimiz dualarımdasınız gerçekten...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım sağolasın allah senden razı olsun. melek kalpli arkadaşım allah sana en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. tiroit hormonları yumurta gelişimini etkiler mi? bu konuda bir duyumun var mı tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…