Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Allah cümlemizden ve bizi buraya toplayan no_name_ nden razı olsun...cümlemize sağlıklı hayırlı evlatları tez zamanda daha fazla bekletmeden versin inşallah Rabbim...
tiroit hormonunun belli bir değerde sanırım 2,5 aşmaması isteniyor tedavide ama daha çok embriyo tutunurken önemi diye biliyorum..eksik ya da yanlış biliyor olabilirim...haftaya dr dayım gene sorayım...

Kızlar ben bebiş heycanlarından ve iş yoğunluğundan dolayı size bişey anlatmayı unuttum C.tesi günü şu ikiz profflara gittim tüp bebek merkezine.. Sonuçlarımı değerlendirip ultrasonla baktı.. Daha önceki gebelik(ler) bize pozitif imaj çiziyo dedi.. Amh fsh değerlerine çok takılmayın dedi.. Kritik durumda değil amh dedi.. Rahimde ufak kistler gördü.. 3 tane de yumurta gördü.. Klomen kullanıyorum dedim.. Klomenle çocuğunuz olur sizin dedi bikaç örnek verdi içime su serpti.. Çarşamba günü yumurtalara bakmak için tekrar çağırdı yani yarın :) Ama en tuhafı 2008 yılında ben laparoskopik çift taraflı çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim.. Onun için dedi ki geçirdiğiniz ameliyat hem de çift taraflı zaten yumurta rezervlerini önemli ölçüde azaltan bi ameliyat dedi ben şokkkkk Doktorum bana böyle bişeyden hiç sözetmemişti Ne öncesinde ne sonrasında Zaten eğer sözetmiş olsa o ameliyatı geçirmezdim çünkü kistlerim 2 cm civarındaydı küçüktü yani boyut olarak önemsizdi.. İşte regl ağrın azalır falan filan diye ameliyat etmişti beni.. Böyle önemli bi bilgiyi de nasıl gizlemiş anlamıyorum Allah böyle doktorları bildiği gibi yapsın.. Kızlar bikaç doktor görüşü almadan sakın böyle işlemlere girmeyin.. Gerçekten çok üzüldüm bu duruma

evet canım allah no_name_ mizden razı olsun. bizleri buraya topladı. hem moralmen destek oldu hemde bizlere yön gösterdi. rabbim ona da bu topikteki herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. benim annemde guatr var. bende tirodime en son nisanda baktırmıştım. tiroit bezimde büyüme varmış ama ameliyatlık değilmiş. o yüzden acaba tiroit hormonları da etkiler mi diye bir an aklıma geldi.

huhuuuuu geldim şekerler daha okuyamadım geçmişiii, hahahaha ağzıma tükürdüler vallahi, içeri girdim herkeste 5 karış surat, hoşgeldin patron dedi biriiiii,ay hahaha , manyak yahu bunlar.... offf şimdilik geçti neyseki, bu ara hep krizzzzz

canlarım yaaa, Allah sizden razı olsun güzeller,ne güzel bir aile olduk buradaaa, sürekli de genişliyoruz çok şükür bebişlerleeee :) teyze olacam ben sayenizde be! hala ve yenge olmak pek sıkıcıııı

aynen öyle dün tv de seyrettim adam inşaatta yaralanmış 3 hastane gezmişler 3 ü de bacağın kesilecek demiş, 4.hastanede tedavi etmişler ve bacağı kurtarmışlar, şaka gibi yaaa, bu kadar kolay mı bir uzvu kesip atmak, o insanın hayatına mal olacak bi karar...ya umursamıyorlar,ya da tıp bilgileri kıt!!! kesinlikle gezmek gerek,yılmadan,usanmadan,umudu yitirmeden....

canım düzenli yürüyüş tiroide inanılmaz iyi geliyor, hatırlarsanız ben ilk başladığımızda nasıl yürüyordum 1 ay sonra hormon testimde tiroid bile düşmüştü,sen sporuna devam et kuzum bence

günaydın taze annem, iyi uyudun mu bakiiim, bebişimizi büyütüyor musunnn???
evet cnm aksam gec yattım ama ılk defa rahat uyudum sabah 6 bucukda kalktm bırseyler yedım gerı yattım burda kar yagısı basladı hava cok soguk üşüdüm yatakdn cıkamadım anca dedm artk kalk bıseyler ye dıye

Canımmm çok iyi yapmışsın bu dr.lara gitmekle..bende klomen ile olacağını düşünüyorum senin için.
çikolata kistleri 4-4,5 cm olmadan ameliyat olmuyor diye biliyorum.bu hem tüplerde yapışıklığa hem de rezervde azalmaya neden oluyormuş.dediğin gibi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu dr.ları...
benimde 1-1,5 cm çikolata kistim var,ilk tedavimde içi boşaltıldı aspire edildi yani...şimdide duruyor doğal olarak.
dr.un olumlu pozitif sözleri çok güzel,yarında kontrol...bence çok yakınsın bebişe(lere) Allah ın izniyle innnşallahhh

kızlar size bol vitaminli, şahane bağırsak çalıştıran bir tarif, bunu yemeyen pişman,haberiniz olsun,

-şimdddi yulaf kepeğini ufak bir tavada süt ile kaynatıyoruz, içine 1 adet elma rendeliyoruz, ceviz atıyoruz ve tarçın koyuyoruz,isteğe göre buna ufak kuru incirler ve kuru kayısı da ilave edilir, bu karışımı bulamaç gibi karıştıra karıştıra pişiriyoruzzz, sonra ocaktan alıp afiyetle yiyoruz...

yapın bunu vallahi, hem çok vitaminli, yulaf kepeği folik asit deposu, hem çok tutuyor, hem tatlı ihtiyacını karşılıyor (dikkat ederseniz şeker koymadık, meyve şekeri yetiyor)

daha ne olsun!! missss, tavsiye ederim, afiyet olsunnnnn

aman be bebeğim sen de korkmaya yer geziyorsun, bu dönem olacak böyle ağrılar,sızılar,alıştır kendini şekerciiimmmm
dokktora gıdene kdr bööyle gıdeymde rahatlıymmm az önc whatsappdan baktmm da doktorumun whatsabıda varmıss bıseyler yazmamak ıcın tutym kendımı bı yazarsam bıdaha bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…