- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Allah cümlemizden ve bizi buraya toplayancanım sağolasın allah senden razı olsun. melek kalpli arkadaşım allah sana en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. tiroit hormonları yumurta gelişimini etkiler mi? bu konuda bir duyumun var mı tatlım?
yetiştiğini umut ediyorum...Günaydın fistiklar, nasılsınız, ben geciktim yana yıkıla yollardayim, yön.krl toplanmış beni bekliyormusssss, yandım ki ne yandimmmm
evet canım allahAllah cümlemizden ve bizi buraya toplayanno_name_ nden razı olsun...cümlemize sağlıklı hayırlı evlatları tez zamanda daha fazla bekletmeden versin inşallah Rabbim...
tiroit hormonunun belli bir değerde sanırım 2,5 aşmaması isteniyor tedavide ama daha çok embriyo tutunurken önemi diye biliyorum..eksik ya da yanlış biliyor olabilirim...haftaya dr dayım gene sorayım...
Allah cümlemizden ve bizi buraya toplayanno_name_ nden razı olsun...cümlemize sağlıklı hayırlı evlatları tez zamanda daha fazla bekletmeden versin inşallah Rabbim...
tiroit hormonunun belli bir değerde sanırım 2,5 aşmaması isteniyor tedavide ama daha çok embriyo tutunurken önemi diye biliyorum..eksik ya da yanlış biliyor olabilirim...haftaya dr dayım gene sorayım...
evet canım allahno_name_ mizden razı olsun. bizleri buraya topladı. hem moralmen destek oldu hemde bizlere yön gösterdi. rabbim ona da bu topikteki herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. benim annemde guatr var. bende tirodime en son nisanda baktırmıştım. tiroit bezimde büyüme varmış ama ameliyatlık değilmiş. o yüzden acaba tiroit hormonları da etkiler mi diye bir an aklıma geldi.
aynen öyle dün tv de seyrettim adam inşaatta yaralanmış 3 hastane gezmişler 3 ü de bacağın kesilecek demiş, 4.hastanede tedavi etmişler ve bacağı kurtarmışlar, şaka gibi yaaa, bu kadar kolay mı bir uzvu kesip atmak, o insanın hayatına mal olacak bi karar...ya umursamıyorlar,ya da tıp bilgileri kıt!!! kesinlikle gezmek gerek,yılmadan,usanmadan,umudu yitirmeden....Kızlar ben bebiş heycanlarından ve iş yoğunluğundan dolayı size bişey anlatmayı unuttumC.tesi günü şu ikiz profflara gittim tüp bebek merkezine.. Sonuçlarımı değerlendirip ultrasonla baktı.. Daha önceki gebelik(ler) bize pozitif imaj çiziyo dedi.. Amh fsh değerlerine çok takılmayın dedi.. Kritik durumda değil amh dedi.. Rahimde ufak kistler gördü.. 3 tane de yumurta gördü.. Klomen kullanıyorum dedim.. Klomenle çocuğunuz olur sizin dedi bikaç örnek verdi içime su serpti.. Çarşamba günü yumurtalara bakmak için tekrar çağırdı yani yarın :) Ama en tuhafı 2008 yılında ben laparoskopik çift taraflı çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim.. Onun için dedi ki geçirdiğiniz ameliyat hem de çift taraflı zaten yumurta rezervlerini önemli ölçüde azaltan bi ameliyat dedi ben şokkkkk Doktorum bana böyle bişeyden hiç sözetmemişti Ne öncesinde ne sonrasında Zaten eğer sözetmiş olsa o ameliyatı geçirmezdim çünkü kistlerim 2 cm civarındaydı küçüktü yani boyut olarak önemsizdi.. İşte regl ağrın azalır falan filan diye ameliyat etmişti beni.. Böyle önemli bi bilgiyi de nasıl gizlemiş anlamıyorum Allah böyle doktorları bildiği gibi yapsın.. Kızlar bikaç doktor görüşü almadan sakın böyle işlemlere girmeyin.. Gerçekten çok üzüldüm bu duruma
canım düzenli yürüyüş tiroide inanılmaz iyi geliyor, hatırlarsanız ben ilk başladığımızda nasıl yürüyordum 1 ay sonra hormon testimde tiroid bile düşmüştü,sen sporuna devam et kuzum benceevet canım allahno_name_ mizden razı olsun. bizleri buraya topladı. hem moralmen destek oldu hemde bizlere yön gösterdi. rabbim ona da bu topikteki herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. benim annemde guatr var. bende tirodime en son nisanda baktırmıştım. tiroit bezimde büyüme varmış ama ameliyatlık değilmiş. o yüzden acaba tiroit hormonları da etkiler mi diye bir an aklıma geldi.
bnm ben persembe gunu gıdıyorum doktor persembe gel karndan bakalım dedıHaftaya cuma görürüz dedi. Şuan gerek yok
Ultrason a dedi. Cnm
Sen ne zaman gıdıosun Dr a
günaydın taze annem, iyi uyudun mu bakiiim, bebişimizi büyütüyor musunnn???kızlarrrrrrrr günaydınn
evet cnm aksam gec yattım ama ılk defa rahat uyudum sabah 6 bucukda kalktm bırseyler yedım gerı yattım burda kar yagısı basladı hava cok soguk üşüdüm yatakdn cıkamadım anca dedm artk kalk bıseyler ye dıyegünaydın taze annem, iyi uyudun mu bakiiim, bebişimizi büyütüyor musunnn???
Canımmm çok iyi yapmışsın bu dr.lara gitmekle..bende klomen ile olacağını düşünüyorum senin için.Kızlar ben bebiş heycanlarından ve iş yoğunluğundan dolayı size bişey anlatmayı unuttumC.tesi günü şu ikiz profflara gittim tüp bebek merkezine.. Sonuçlarımı değerlendirip ultrasonla baktı.. Daha önceki gebelik(ler) bize pozitif imaj çiziyo dedi.. Amh fsh değerlerine çok takılmayın dedi.. Kritik durumda değil amh dedi.. Rahimde ufak kistler gördü.. 3 tane de yumurta gördü.. Klomen kullanıyorum dedim.. Klomenle çocuğunuz olur sizin dedi bikaç örnek verdi içime su serpti.. Çarşamba günü yumurtalara bakmak için tekrar çağırdı yani yarın :) Ama en tuhafı 2008 yılında ben laparoskopik çift taraflı çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim.. Onun için dedi ki geçirdiğiniz ameliyat hem de çift taraflı zaten yumurta rezervlerini önemli ölçüde azaltan bi ameliyat dedi ben şokkkkk Doktorum bana böyle bişeyden hiç sözetmemişti Ne öncesinde ne sonrasında Zaten eğer sözetmiş olsa o ameliyatı geçirmezdim çünkü kistlerim 2 cm civarındaydı küçüktü yani boyut olarak önemsizdi.. İşte regl ağrın azalır falan filan diye ameliyat etmişti beni.. Böyle önemli bi bilgiyi de nasıl gizlemiş anlamıyorum Allah böyle doktorları bildiği gibi yapsın.. Kızlar bikaç doktor görüşü almadan sakın böyle işlemlere girmeyin.. Gerçekten çok üzüldüm bu duruma
aman be bebeğim sen de korkmaya yer geziyorsun, bu dönem olacak böyle ağrılar,sızılar,alıştır kendini şekerciiimmmmkızlar dün gece kukuşuma agrı grddi korktummsızlamaa seklınde
dokktora gıdene kdr bööyle gıdeymde rahatlıymmm az önc whatsappdan baktmm da doktorumun whatsabıda varmıss bıseyler yazmamak ıcın tutym kendımı bı yazarsam bıdaha bırakmamaman be bebeğim sen de korkmaya yer geziyorsun, bu dönem olacak böyle ağrılar,sızılar,alıştır kendini şekerciiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?