yarın denıyımmmmkızlar size bol vitaminli, şahane bağırsak çalıştıran bir tarif, bunu yemeyen pişman,haberiniz olsun,
-şimdddi yulaf kepeğini ufak bir tavada süt ile kaynatıyoruz, içine 1 adet elma rendeliyoruz, ceviz atıyoruz ve tarçın koyuyoruz,isteğe göre buna ufak kuru incirler ve kuru kayısı da ilave edilir, bu karışımı bulamaç gibi karıştıra karıştıra pişiriyoruzzz, sonra ocaktan alıp afiyetle yiyoruz...
yapın bunu vallahi, hem çok vitaminli, yulaf kepeği folik asit deposu, hem çok tutuyor, hem tatlı ihtiyacını karşılıyor (dikkat ederseniz şeker koymadık, meyve şekeri yetiyor)
daha ne olsun!! missss, tavsiye ederim, afiyet olsunnnnn
2-2,5 cmydi benim kistlerim toplam 3 tane vardı.. Ve zaten alınmadı sadece laparoskopik olarak girilip içleri boşaltıldı.. 8 ay boyunca iğnelerle menapoza sokuldum tekrar etmesin diye.. ama şimdi yine bi tane 1,5 cm civarında bi tane kistim var mesela ameliyattan 1 sene sonra tekrar etti.. Yani inanılmaz gereksiz bi ameliyat olmuş oldum.. Bu doktor da proff du kendisi hatta tüp bebek uzmanı ankarada da bayaa ünlüdür Cihangir Çakıcı.. bana rezerv konusunu mutlaka söylemeliydi bu atlanıcak unutulacak bi bilgi değil.. Bu hayati bi mevzu.. Tekrar söylüyorum Allah onu bildiği gibi yapsın.. Şimdi artık zaten geçmişe dönüp bu durumu değiştiremiyceğime göre önüme bakıcam tabiki.. İnşallah herşey yolunda gider canım.. Benim de içimde bi umut yeşerdi bu doktor çok güzel şeyler söyledi.. İnşallah haklıdır.. Sen de haklısındır :)Canımmm çok iyi yapmışsın bu dr.lara gitmekle..bende klomen ile olacağını düşünüyorum senin için.
çikolata kistleri 4-4,5 cm olmadan ameliyat olmuyor diye biliyorum.bu hem tüplerde yapışıklığa hem de rezervde azalmaya neden oluyormuş.dediğin gibi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu dr.ları...
benimde 1-1,5 cm çikolata kistim var,ilk tedavimde içi boşaltıldı aspire edildi yani...şimdide duruyor doğal olarak.
dr.un olumlu pozitif sözleri çok güzel,yarında kontrol...benceçok yakınsın bebişe(lere) Allah ın izniyle innnşallahhh
hayırlısı olsun cnm yaa ınsallahhGünaydın arkadaşlar iş nedeni ile ancak yazabiliyorum, dün dr muayenem vardı, dr erken çıkacak dediler randevuyu erkene çektiler, eşimle gittik, park sorunu var diye gelmedi bizim ki, tek girdim muayeneye, dr la 5 dk ancak görüşebildim ve araya bir sürü telefon hasta filan aldı, ultrason 1 dk sürdü, sağ overde 3 yumurta sol da görünmüyor dedi. Dosya doldururken çocuk var mı, yaş kaç, sorun neydi falan.. Ben sordum endometrium kaç mm diye 6-7 mm dedi. AMH nerde çalışıldı muhtemelen yanlış bu dedi, ben daha iyi gördüm durumu dedi, 0,16 demek menapoza bir metre var demek dedi, hemen hemşiresini aradı, ilaçları söyledi, ben de dr bey tüp bebeğe mi başlıyorsunuz dedim, evt bugün tam günü 2. gündesin, 3 yumurta var belki bir daha olmaz kaçırmayalım dedi, ben eşimle konuşmadım dedim, nerde gelsin hemen dedi, park sorunu dedim, görevlimiz var dedi, gelmedi eşim, fiyat sor dedi, fiyat sorduk 5.500 tl ilaçlar size ait; yumurta yeterli görmez ise havuzlama için 2. ay tedavi yine 9.800 tl dediler, eşimi aradım, olsun dedi, baktım çok istiyor, benim moral bozuldu, ben tüp istemiyordum, istemeye istemeye iğneyi oldum, 6 günlük ilaç için 925 tl, muayene için 300 tl verdim çıktım, bir saatte eve zor geldik, trafik milim milim.....
Canım herşeyde bir hayır vardır geç kalınmasındansa erken olması daha iyi.. Benim arkadaşım çok geç kaldı çok pişman önce yaptırmadığı için.. Ben de geçen c.tesi gittim bir tüp bebek merkezine inanki bana da öyle hemen yapalım dese yapıcaktım çünkü aynı şeyleri yaşamak istemiyorum bence böyle düşün.. Hadi bakalım hayırlısı.. İnşallah bebeğine kavuşursun :)Günaydın arkadaşlar iş nedeni ile ancak yazabiliyorum, dün dr muayenem vardı, dr erken çıkacak dediler randevuyu erkene çektiler, eşimle gittik, park sorunu var diye gelmedi bizim ki, tek girdim muayeneye, dr la 5 dk ancak görüşebildim ve araya bir sürü telefon hasta filan aldı, ultrason 1 dk sürdü, sağ overde 3 yumurta sol da görünmüyor dedi. Dosya doldururken çocuk var mı, yaş kaç, sorun neydi falan.. Ben sordum endometrium kaç mm diye 6-7 mm dedi. AMH nerde çalışıldı muhtemelen yanlış bu dedi, ben daha iyi gördüm durumu dedi, 0,16 demek menapoza bir metre var demek dedi, hemen hemşiresini aradı, ilaçları söyledi, ben de dr bey tüp bebeğe mi başlıyorsunuz dedim, evt bugün tam günü 2. gündesin, 3 yumurta var belki bir daha olmaz kaçırmayalım dedi, ben eşimle konuşmadım dedim, nerde gelsin hemen dedi, park sorunu dedim, görevlimiz var dedi, gelmedi eşim, fiyat sor dedi, fiyat sorduk 5.500 tl ilaçlar size ait; yumurta yeterli görmez ise havuzlama için 2. ay tedavi yine 9.800 tl dediler, eşimi aradım, olsun dedi, baktım çok istiyor, benim moral bozuldu, ben tüp istemiyordum, istemeye istemeye iğneyi oldum, 6 günlük ilaç için 925 tl, muayene için 300 tl verdim çıktım, bir saatte eve zor geldik, trafik milim milim.....
inşllahh allah nasıp eder cnm ben ondan ikiz istiyordum zaten arayı kapatmak için bır avazda cıkarayım dıyordummSaol Berna dua et benim için :) hamiş duası; bu arada birinciden sonra hemen ikinciyi yapmanı şiddetle tavsiye ederim, ben iki yıl önce olsa şıp diye hamiş kalırdım :)
İnşallah canım dün o kadar mutluydum ki senin haberinle :)inşllahh allah nasıp eder cnm ben ondan ikiz istiyordum zaten arayı kapatmak için bır avazda cıkarayım dıyordumm
inşşallahh canımm bu tüp bebek sana vesıle olurda senı evladına kavusturur ınanın aklımda dualarmdasnzz sizde dua edın bana keseyı vee pıtpıtları görelım
ayy cnaım benm allh mutlulugumuzu daim etsn ınsallah senden de guzel haberler allalımİnşallah canım dün o kadar mutluydum ki senin haberinle :)
çok çok iyi anlıyorum,insan yalan yok prof. olunca güveniyor ki o adı bende duymuştum.gereksiz bir ameliyat olmuş aynen.çikolata kistlerine pek müdahale edilmiyor, eğer sezeryan falan olursa o zaman alınabiliyormuş.2-2,5 cmydi benim kistlerim toplam 3 tane vardı.. Ve zaten alınmadı sadece laparoskopik olarak girilip içleri boşaltıldı.. 8 ay boyunca iğnelerle menapoza sokuldum tekrar etmesin diye.. ama şimdi yine bi tane 1,5 cm civarında bi tane kistim var mesela ameliyattan 1 sene sonra tekrar etti.. Yani inanılmaz gereksiz bi ameliyat olmuş oldum.. Bu doktor da proff du kendisi hatta tüp bebek uzmanı ankarada da bayaa ünlüdür Cihangir Çakıcı.. bana rezerv konusunu mutlaka söylemeliydi bu atlanıcak unutulacak bi bilgi değil.. Bu hayati bi mevzu.. Tekrar söylüyorum Allah onu bildiği gibi yapsın.. Şimdi artık zaten geçmişe dönüp bu durumu değiştiremiyceğime göre önüme bakıcam tabiki.. İnşallah herşey yolunda gider canım.. Benim de içimde bi umut yeşerdi bu doktor çok güzel şeyler söyledi.. İnşallah haklıdır.. Sen de haklısındır :)
canııım hayırlısı olsun inşallah, ilk seferde bebişin sana tutunsun konsun inşallah, Rabbim maddi manevi emeklerinizin karşılığını versin inşallahhhhGünaydın arkadaşlar iş nedeni ile ancak yazabiliyorum, dün dr muayenem vardı, dr erken çıkacak dediler randevuyu erkene çektiler, eşimle gittik, park sorunu var diye gelmedi bizim ki, tek girdim muayeneye, dr la 5 dk ancak görüşebildim ve araya bir sürü telefon hasta filan aldı, ultrason 1 dk sürdü, sağ overde 3 yumurta sol da görünmüyor dedi. Dosya doldururken çocuk var mı, yaş kaç, sorun neydi falan.. Ben sordum endometrium kaç mm diye 6-7 mm dedi. AMH nerde çalışıldı muhtemelen yanlış bu dedi, ben daha iyi gördüm durumu dedi, 0,16 demek menapoza bir metre var demek dedi, hemen hemşiresini aradı, ilaçları söyledi, ben de dr bey tüp bebeğe mi başlıyorsunuz dedim, evt bugün tam günü 2. gündesin, 3 yumurta var belki bir daha olmaz kaçırmayalım dedi, ben eşimle konuşmadım dedim, nerde gelsin hemen dedi, park sorunu dedim, görevlimiz var dedi, gelmedi eşim, fiyat sor dedi, fiyat sorduk 5.500 tl ilaçlar size ait; yumurta yeterli görmez ise havuzlama için 2. ay tedavi yine 9.800 tl dediler, eşimi aradım, olsun dedi, baktım çok istiyor, benim moral bozuldu, ben tüp istemiyordum, istemeye istemeye iğneyi oldum, 6 günlük ilaç için 925 tl, muayene için 300 tl verdim çıktım, bir saatte eve zor geldik, trafik milim milim.....
yaz yaz, çekinme, yaz da adam görsün dünya kaç bucakdokktora gıdene kdr bööyle gıdeymde rahatlıymmm az önc whatsappdan baktmm da doktorumun whatsabıda varmıss bıseyler yazmamak ıcın tutym kendımı bı yazarsam bıdaha bırakmam
hahahahahaaayaz yaz, çekinme, yaz da adam görsün dünya kaç bucakgeçen bi arkadaşım diyordu abuk sabuk aklına geldikçe yazmış dr bunu engellemiş whatsappda bi de engelledi diye kızmış, yeni doktor bulacam diyordu delüüüü
bende ilk tedavime tamda böyle başlamıştım :) 2. günü tamda zamanı..inşallah seninkinin sonu bebişli olur...Günaydın arkadaşlar iş nedeni ile ancak yazabiliyorum, dün dr muayenem vardı, dr erken çıkacak dediler randevuyu erkene çektiler, eşimle gittik, park sorunu var diye gelmedi bizim ki, tek girdim muayeneye, dr la 5 dk ancak görüşebildim ve araya bir sürü telefon hasta filan aldı, ultrason 1 dk sürdü, sağ overde 3 yumurta sol da görünmüyor dedi. Dosya doldururken çocuk var mı, yaş kaç, sorun neydi falan.. Ben sordum endometrium kaç mm diye 6-7 mm dedi. AMH nerde çalışıldı muhtemelen yanlış bu dedi, ben daha iyi gördüm durumu dedi, 0,16 demek menapoza bir metre var demek dedi, hemen hemşiresini aradı, ilaçları söyledi, ben de dr bey tüp bebeğe mi başlıyorsunuz dedim, evt bugün tam günü 2. gündesin, 3 yumurta var belki bir daha olmaz kaçırmayalım dedi, ben eşimle konuşmadım dedim, nerde gelsin hemen dedi, park sorunu dedim, görevlimiz var dedi, gelmedi eşim, fiyat sor dedi, fiyat sorduk 5.500 tl ilaçlar size ait; yumurta yeterli görmez ise havuzlama için 2. ay tedavi yine 9.800 tl dediler, eşimi aradım, olsun dedi, baktım çok istiyor, benim moral bozuldu, ben tüp istemiyordum, istemeye istemeye iğneyi oldum, 6 günlük ilaç için 925 tl, muayene için 300 tl verdim çıktım, bir saatte eve zor geldik, trafik milim milim.....
İnşallah canım hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım en kısa zamanda :) Mehmet bey di galibaçok çok iyi anlıyorum,insan yalan yok prof. olunca güveniyor ki o adı bende duymuştum.gereksiz bir ameliyat olmuş aynen.çikolata kistlerine pek müdahale edilmiyor, eğer sezeryan falan olursa o zaman alınabiliyormuş.
Mehmet bey mi yoksa ahmet bey miydi. olmayan birşeyi söylemezler boş yere umut vermezler diye düşünüyorum.hakkında en hayırlısını diliyorum.
evet yaaa ikisi de aynı.tek yumurta ikizi tüp bebek prof.larıİnşallah canım hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım en kısa zamanda :) Mehmet bey di galibaİkisi aynı gibi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?