Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Allah olmayanlarada versin benim bir kızım var Allahım sağlık, sıhhat versin, ben ikinci denemeyi yapmam herhalde, demek yüksek doz iyi değil diyorsun, bana da yumurtam az geldi, coenzim ve arginmax kullanıyorum bir ay olmadı geçen hafta hep sebze yedim, farkı hissetmemek mümkün değil, hayıt aslan pençesi de yaptım ama takviyeler vücudumu canlandırdı, dr a takviyelerden bahsettim zoraki onları al dedi, hayıt aslan pençesi halk ilacı onlar ister al ister alma dedi, kestim onları, şimdi hormon veriyor vücuda yumurtalar büyüsün diye hayıt fsh ı düşürecek ters etki olmaz mı?

Apar topar oldu, eşim yanımda olsa belki biraz düşünelim derdik, telefon ile alalacele, ne bileyim kader mi? Kararsızlık mı? Ben 3 ay takviye edeyim kendimi bir de akapunktur olur kendiliğinden diyordum, dipsiz kuyuya çomak atmışım gibi hissediyorum...

Bence her ayı değerlendirmek gerek, belki pozitif göreceksin belki dondurulmuş embriyoların olacak. İyi düşün arkadaşım ilk günden nefatif olma, bol şans :)

kızlar benim 2. çizgi hala çok silik yaa, 12.gün bugün çatlamayacak mı bu yumurta....azıcık kızaraydı iyiydiii
foto ataydın kızz ne dıcem sen hep yumı erken catlıo sanıodun akıntıdannn ilşkiyi erkenden bırakıodun demekki erken olmu o senınki 14-15 fln olck görürsün

kızlar benim 2. çizgi hala çok silik yaa, 12.gün bugün çatlamayacak mı bu yumurta....azıcık kızaraydı iyiydiii
Montecim benim ovulasyon testlerinin komple bozuk çıkmasına kaç puan Dün 3 tane test yaptım 3ü de idrar sızdırıyo birleşme yerlerinde boşluk var.. Çizgi olması gereken yerlerde de komple kırmızı lekeler oluşuyo Ben bu ay şanssızım galiba

Allah bağışlasın canım...şimdi zaten iğnelere başlamışsın o yüzden aslan pençesi hayıt vb takviye alma,ama istersen diğerlerine devam et sorun olmaz diyor benim dr. karar senin biraz da.
düşük dozda tek ama kaliteli yumurta önemli bizlerde. 2 tedavimde yüksek dozda iğnelerle (300-600 puregon vs) yapıldı.ama doğal siklus olsaydı diye düşündüm hep.bir arkadaşım klomenle ile büyüttüğü yumileri tek tek toplatıp havuz yöntemi uyguluyor dr.u.kalitelide embriyoları. a grade çoğu.
bir yola çıkmışsın,inşallah herşey gönlünce olur...

Bende nette benim durumumda klasik yöntemin işe yaramadığını rasgele seçip büyüttüğü için mini tüp bebek ya da ilaçsız tüp bebek gibi şeyler okumuştum doktora iki arada bir derede bana standart tedavi mi uygulayacaksınız dedim o da evet dedi, birşeyler daha söyledi anlamadım, aşı falan hikaye dedi onu duydum, işte böyle, çıkacak para mı var, gelecek bebek mi var göreceğiz :)

Benim hayal ettiğim çok ayrıntılı bir ultrason muayenesiydi sanırım ya...

canm bnm testlerı göndereyımmı sana 10 tane fln kalmıs olması lazm

İşte bu bernusum, 12.gün sabah brnh

Eklentiler

• IMG_20160126_133256.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 28
Doktora tüp bebekle şansım kaç dedim , % 40 dedi, ben de ben %5 gibi bir rakam duydum dedim, ya tabii dedi biz en kaliteliyi koyuyoruz tutmayabiliyor...
canım inşallah hayırlısı olsun,çok acele olmuş,tebriklerr,ben cesaret edip onay veremezdim,zihinsel olarak hazır değilim ben sanırım tüp bebek mevzusuna inşallah tutunsun bebişin ve bir an önce gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…