- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Ayy tatlım benim çok sağol düşünmen yeter ama ben bu ay muhtemelen kaçırdım 12. günde çatlamam oluyo genellikle o da dündü.. bugünden sonra artık testlerin de bi faydası olucağını sanmıyorum.. bu ay kaçtı benim gün aşırı ilişkiyi de yanlış günlerde yaptım artık Allah' emanetcanm bnm testlerı göndereyımmı sana 10 tane fln kalmıs olması lazm
Canımsınız yaa siz benimmmben de gönderebilirim canım benimkilerden, lazımsa????gibigibiyim
Aynen monte özellikle eşimle gitmek istedim o da özellikle yalnız git diyordu, sonra park sorununu bahane edip gelmedi, 3 kat yukarı, 3 kat aşağı ambole oldum, bir de pazarlama stratejisi - 3 yumurtan var belki bir daha olmayabilir - denilince......... Eşime dedim ben tüp istemiyordum ama sen istedin bu iki kişilik bir şey, sana haksızlık etmek istemedim dedim.canım inşallah hayırlısı olsun,çok acele olmuş,tebriklerr,ben cesaret edip onay veremezdim,zihinsel olarak hazır değilim ben sanırım tüp bebek mevzusunainşallah tutunsun bebişin ve bir an önce gelsinnn
vardır bunda da bi hayır tatlım, inşallah güzel neticelensin,kolay süreçler değil, benim gözüm yemiyor meselaAynen monte özellikle eşimle gitmek istedim o da özellikle yalnız git diyordu, sonra park sorununu bahane edip gelmedi, 3 kat yukarı, 3 kat aşağı ambole oldum, bir de pazarlama stratejisi - 3 yumurtan var belki bir daha olmayabilir - denilince......... Eşime dedim ben tüp istemiyordum ama sen istedin bu iki kişilik bir şey, sana haksızlık etmek istemedim dedim.
benim bu teste ne diyorsunuz peki kızlarrrr, hiç kızarmaz mı accık da olsa yaa, 12. gün bugün, ben günaşırı ilişki yapacaksam teste ne gerek vardı o haldeİşte bu bernusum, 12.gün sabahbrnh
canım yürüyüşü elimden geldiğince her gün yapmaya çalışıyorum. ama bazen iki üç gün üst üste yapamadığım da oluycanım düzenli yürüyüş tiroide inanılmaz iyi geliyor, hatırlarsanız ben ilk başladığımızda nasıl yürüyordum 1 ay sonra hormon testimde tiroid bile düşmüştü,sen sporuna devam et kuzum bence
aslında en iyisi gün aşırı bence :)benim bu teste ne diyorsunuz peki kızlarrrr, hiç kızarmaz mı accık da olsa yaa, 12. gün bugün, ben günaşırı ilişki yapacaksam teste ne gerek vardı o halde
Ne yapmış peki canım kopyalayabilirmisinzeytin1980 adlı kullanıcı kürlerle amh ını baya yükseltmiş (0 dan 1,49) amh değeri düşük olup hamile kalanlar başlıklı konuda yazıyor, e hani yükselmiyordu bu amh... Demek ki tıp da bir yere kadar :)
Ben de böyle yapmak istiyordum ama tembellikten yapamadım ki:)
zamanı var gbı duruo cnnmm sen hep erken dıodun ya demekkı erken degılmıs bekleyelım bakalmİşte bu bernusum, 12.gün sabahbrnh
bak benn ovulasyona baslamadan hamıle kalmısım hesaplamam göre adetın 8. gununden gun asırı ilşkiye baslamıstım ben ne olur ne olmaz dıee 10.ve 12 gun tutmuss hangısıyseAyy tatlım benim çok sağol düşünmen yeter ama ben bu ay muhtemelen kaçırdım 12. günde çatlamam oluyo genellikle o da dündü.. bugünden sonra artık testlerin de bi faydası olucağını sanmıyorum.. bu ay kaçtı benim gün aşırı ilişkiyi de yanlış günlerde yaptım artık Allah' emanetAy napiim yaa bu sefer de böyle olsun amaaaaaann boşverdim
haftada 4 gün yeterli kuzum, aşırısı da yumileri olumsuz etkiliyormuş...canım yürüyüşü elimden geldiğince her gün yapmaya çalışıyorum. ama bazen iki üç gün üst üste yapamadığım da oluy
benim şimdilik 7.gün ve 10.gün oldu, bugün de olur, testlerede devam bakalım ne olacak... bu arada gece rüyamda doktorumu gördüm ben çoook özlemişim doktorumu ama gelme dedi adam bana, hamiş kalayım da gideyim bir an önce tonton doktorumaaaabak benn ovulasyona baslamadan hamıle kalmısım hesaplamam göre adetın 8. gununden gun asırı ilşkiye baslamıstım ben ne olur ne olmaz dıee 10.ve 12 gun tutmuss hangısıyse
canım tedavin hayırlı olsun. inşallah rabbim sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.Günaydın arkadaşlar iş nedeni ile ancak yazabiliyorum, dün dr muayenem vardı, dr erken çıkacak dediler randevuyu erkene çektiler, eşimle gittik, park sorunu var diye gelmedi bizim ki, tek girdim muayeneye, dr la 5 dk ancak görüşebildim ve araya bir sürü telefon hasta filan aldı, ultrason 1 dk sürdü, sağ overde 3 yumurta sol da görünmüyor dedi. Dosya doldururken çocuk var mı, yaş kaç, sorun neydi falan.. Ben sordum endometrium kaç mm diye 6-7 mm dedi. AMH nerde çalışıldı muhtemelen yanlış bu dedi, ben daha iyi gördüm durumu dedi, 0,16 demek menapoza bir metre var demek dedi, hemen hemşiresini aradı, ilaçları söyledi, ben de dr bey tüp bebeğe mi başlıyorsunuz dedim, evt bugün tam günü 2. gündesin, 3 yumurta var belki bir daha olmaz kaçırmayalım dedi, ben eşimle konuşmadım dedim, nerde gelsin hemen dedi, park sorunu dedim, görevlimiz var dedi, gelmedi eşim, fiyat sor dedi, fiyat sorduk 5.500 tl ilaçlar size ait; yumurta yeterli görmez ise havuzlama için 2. ay tedavi yine 9.800 tl dediler, eşimi aradım, olsun dedi, baktım çok istiyor, benim moral bozuldu, ben tüp istemiyordum, istemeye istemeye iğneyi oldum, 6 günlük ilaç için 925 tl, muayene için 300 tl verdim çıktım, bir saatte eve zor geldik, trafik milim milim.....
hahah hadı ınss kızz ilşkiye gır sen gun asırı teste bakma sen ben hesapladımm bn adetın 10.12 gunlerı grdgm ilşkiden hamıle kalmısım ovulasyondan once hatta 12. gun test yapmıstım tek cızgıydı ama yınede ılıskı olmustubenim şimdilik 7.gün ve 10.gün oldu, bugün de olur, testlerede devam bakalım ne olacak... bu arada gece rüyamda doktorumu gördüm ben çoook özlemişim doktorumu ama gelme dedi adam bana, hamiş kalayım da gideyim bir an önce tonton doktorumaaaa
zeytin1980 den alıntıdır:Ne yapmış peki canım kopyalayabilirmisin
Ay benim de tutar inşallah biz çok ilişki yapıyoduk hergün falan oluyodu.. Doktor gün aşırı diyince bu ay en başından beri hiç üstüste ilişki yapmadık :) İnşallah tutar benim de :)bak benn ovulasyona baslamadan hamıle kalmısım hesaplamam göre adetın 8. gununden gun asırı ilşkiye baslamıstım ben ne olur ne olmaz dıee 10.ve 12 gun tutmuss hangısıyse
aradaki fark çok fazla ama yaaa sanki ilk testi yanlış ölçülmüş bence, 1 ayda bu kadar artacağına ben pek inanamıyorum...zeytin1980 den alıntıdır:
' Merhaba kızlar:) yaklaşık 1 aydır okuyorum yazılanları. Bugün itibariyle sizlere biraz umut olsun diye yazıyorum. Benim 1 ay önceki amh değerim 0.02 olarak çıktı. Bugün isim vermeden söyliyim ankaradaki iyi bir laboratuvarda tekrar yaptırdım ve sonuç 1.47. Mucize gibi bişey. İlk tahlilim de bir üniversite hastanesinde yapılmıştı. İnanılır gibi değil. Hata oldu diyorum ama bu kadar fark olmaz ki. Size ilk tavsiyem testinizi mutlaka ama mutlaka iyi bir yerde tekrar yaptırın. Bir ay kadar ara verdikten sonra tabi. Benim bu süre içerisinde neler yaptığıma gelince:
Her gün 6- 7 inciri kaynamış suda 15 dakika kaynatıp süzdüm ve soğutarak içtim. Çalıştığım için akşamdan yapıp sabah kalkınca da içtiğim oldu.
Hergün yatmadan bir tatlı kaşığı bal, bir çay kaşığı çörek otu ve yine bir çay kaşığı tarçın yedim. Macun yapmadım ben. Çiğnemesi bira zor ama her gün macun yapmak bana daha zor geldi.
Eczaneden dil altına sıkılan d vitamini takviyesi aldım. Her sabah 3 kere sıktım.
Yine balık yağı kapsülü aldım. Onu da her gece yatmadan önce birer adet aldım.
Sigarayı bırakamadım ama önemli ölçüde azalttım. Amh yı oldukça fazla etkiliyor çünkü.
Son olarak ve en önemlisi Rabbime her gece dua edip namaz kıldım ve hayırlısını vermesini diledim.
Elbette hala bebek sahibi olup olamayacağım belli değil ama testteki anormal farklılık da ortada. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Foruma pek fazla giremeyeceğim muhtemelen. Bunları benim gibi internette amh ile ilgili en küçük yazıyı bile gecelerce arayıp umut peşinde koşan tüm hemcinslerim için yazıyorum. Amh değeriniz değişmese bile yine de umudunuzu sakın kaybetmeyin. 0.01 le hamile kalan nice insanlar okudum. Bu da bizim sınavımızmış öyle düşünmek lazım. Herkese kolaylıklar diliyorum. Allah'a emanet olun.'
ınsallah bak bnm ılıskı gunlerı 8.10.12.14.15.17.20 en sonda keyfi 29. gun yaptık sıkı calıstıkkAy benim de tutar inşallah biz çok ilişki yapıyoduk hergün falan oluyodu.. Doktor gün aşırı diyince bu ay en başından beri hiç üstüste ilişki yapmadık :) İnşallah tutar benim de :)
Hımm olabilir tabii sıcaklık bozuyormuş amh ı bence benimkide o kadar olmasa da azıcık yanlıştı, muayene olduğum odada kan verdim o kadar sıcaktıki orası....aradaki fark çok fazla ama yaaa sanki ilk testi yanlış ölçülmüş bence, 1 ayda bu kadar artacağına ben pek inanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?