Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canm bnm testlerı göndereyımmı sana 10 tane fln kalmıs olması lazm
Ayy tatlım benim çok sağol düşünmen yeter ama ben bu ay muhtemelen kaçırdım 12. günde çatlamam oluyo genellikle o da dündü.. bugünden sonra artık testlerin de bi faydası olucağını sanmıyorum.. bu ay kaçtı benim gün aşırı ilişkiyi de yanlış günlerde yaptım artık Allah' emanet Ay napiim yaa bu sefer de böyle olsun amaaaaaann boşverdim

canım inşallah hayırlısı olsun,çok acele olmuş,tebriklerr,ben cesaret edip onay veremezdim,zihinsel olarak hazır değilim ben sanırım tüp bebek mevzusuna inşallah tutunsun bebişin ve bir an önce gelsinnn
Aynen monte özellikle eşimle gitmek istedim o da özellikle yalnız git diyordu, sonra park sorununu bahane edip gelmedi, 3 kat yukarı, 3 kat aşağı ambole oldum, bir de pazarlama stratejisi - 3 yumurtan var belki bir daha olmayabilir - denilince......... Eşime dedim ben tüp istemiyordum ama sen istedin bu iki kişilik bir şey, sana haksızlık etmek istemedim dedim.

vardır bunda da bi hayır tatlım, inşallah güzel neticelensin,kolay süreçler değil, benim gözüm yemiyor mesela

canım yürüyüşü elimden geldiğince her gün yapmaya çalışıyorum. ama bazen iki üç gün üst üste yapamadığım da oluy

Ne yapmış peki canım kopyalayabilirmisin

bak benn ovulasyona baslamadan hamıle kalmısım hesaplamam göre adetın 8. gununden gun asırı ilşkiye baslamıstım ben ne olur ne olmaz dıee 10.ve 12 gun tutmuss hangısıyse

bak benn ovulasyona baslamadan hamıle kalmısım hesaplamam göre adetın 8. gununden gun asırı ilşkiye baslamıstım ben ne olur ne olmaz dıee 10.ve 12 gun tutmuss hangısıyse
benim şimdilik 7.gün ve 10.gün oldu, bugün de olur, testlerede devam bakalım ne olacak... bu arada gece rüyamda doktorumu gördüm ben çoook özlemişim doktorumu ama gelme dedi adam bana, hamiş kalayım da gideyim bir an önce tonton doktorumaaaa

canım tedavin hayırlı olsun. inşallah rabbim sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

hahah hadı ınss kızz ilşkiye gır sen gun asırı teste bakma sen ben hesapladımm bn adetın 10.12 gunlerı grdgm ilşkiden hamıle kalmısım ovulasyondan once hatta 12. gun test yapmıstım tek cızgıydı ama yınede ılıskı olmustu

Ne yapmış peki canım kopyalayabilirmisin
zeytin1980 den alıntıdır:
' Merhaba kızlar:) yaklaşık 1 aydır okuyorum yazılanları. Bugün itibariyle sizlere biraz umut olsun diye yazıyorum. Benim 1 ay önceki amh değerim 0.02 olarak çıktı. Bugün isim vermeden söyliyim ankaradaki iyi bir laboratuvarda tekrar yaptırdım ve sonuç 1.47. Mucize gibi bişey. İlk tahlilim de bir üniversite hastanesinde yapılmıştı. İnanılır gibi değil. Hata oldu diyorum ama bu kadar fark olmaz ki. Size ilk tavsiyem testinizi mutlaka ama mutlaka iyi bir yerde tekrar yaptırın. Bir ay kadar ara verdikten sonra tabi. Benim bu süre içerisinde neler yaptığıma gelince:
Her gün 6- 7 inciri kaynamış suda 15 dakika kaynatıp süzdüm ve soğutarak içtim. Çalıştığım için akşamdan yapıp sabah kalkınca da içtiğim oldu.
Hergün yatmadan bir tatlı kaşığı bal, bir çay kaşığı çörek otu ve yine bir çay kaşığı tarçın yedim. Macun yapmadım ben. Çiğnemesi bira zor ama her gün macun yapmak bana daha zor geldi.
Eczaneden dil altına sıkılan d vitamini takviyesi aldım. Her sabah 3 kere sıktım.
Yine balık yağı kapsülü aldım. Onu da her gece yatmadan önce birer adet aldım.
Sigarayı bırakamadım ama önemli ölçüde azalttım. Amh yı oldukça fazla etkiliyor çünkü.
Son olarak ve en önemlisi Rabbime her gece dua edip namaz kıldım ve hayırlısını vermesini diledim.
Elbette hala bebek sahibi olup olamayacağım belli değil ama testteki anormal farklılık da ortada. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Foruma pek fazla giremeyeceğim muhtemelen. Bunları benim gibi internette amh ile ilgili en küçük yazıyı bile gecelerce arayıp umut peşinde koşan tüm hemcinslerim için yazıyorum. Amh değeriniz değişmese bile yine de umudunuzu sakın kaybetmeyin. 0.01 le hamile kalan nice insanlar okudum. Bu da bizim sınavımızmış öyle düşünmek lazım. Herkese kolaylıklar diliyorum. Allah'a emanet olun.'

Ay benim de tutar inşallah biz çok ilişki yapıyoduk hergün falan oluyodu.. Doktor gün aşırı diyince bu ay en başından beri hiç üstüste ilişki yapmadık :) İnşallah tutar benim de :)

aradaki fark çok fazla ama yaaa sanki ilk testi yanlış ölçülmüş bence, 1 ayda bu kadar artacağına ben pek inanamıyorum...

Ay benim de tutar inşallah biz çok ilişki yapıyoduk hergün falan oluyodu.. Doktor gün aşırı diyince bu ay en başından beri hiç üstüste ilişki yapmadık :) İnşallah tutar benim de :)
ınsallah bak bnm ılıskı gunlerı 8.10.12.14.15.17.20 en sonda keyfi 29. gun yaptık sıkı calıstıkk

Arkadaşlar takviyeler işe yarıyor, ben bu coq10-omega 3 ve arginmax kullandım, çörek otu yağı,bal, tarçın, karabiber, zencefil karışımı yedim ve bu ay ki reglim bir buçuk yıl önceki reglim kadardı, inanılmaz fark etti.

aradaki fark çok fazla ama yaaa sanki ilk testi yanlış ölçülmüş bence, 1 ayda bu kadar artacağına ben pek inanamıyorum...
Hımm olabilir tabii sıcaklık bozuyormuş amh ı bence benimkide o kadar olmasa da azıcık yanlıştı, muayene olduğum odada kan verdim o kadar sıcaktıki orası....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…