Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

para çıksında bu saatten sonra artık ne diyim, bebiş sağlıcakla gelsin :)) Recai bey Gata çıkışlı iyi bir dr.dur.umarım tüm tedaviyi o yönetir asistanına bırakmaz.

masallah cnm kndıne arada mola ver ama bak ben o kdr sey yedımmm içtim bu ay cok sıkılmıstımm yememıstım zaten melkete gtmıstım alamamıstmm aktar vs hıcbıyer yoktu

ınsallah bak bnm ılıskı gunlerı 8.10.12.14.15.17.20 en sonda keyfi 29. gun yaptık sıkı calıstıkk
Nerde bizde öyle çalışma, dr bile dedi ki size demediler mi en az haftada iki, yani biliyoruz da dedim, sıkı çalışan mükafatını alır, biz tembeliz..

Nerde bizde öyle çalışma, dr bile dedi ki size demediler mi en az haftada iki, yani biliyoruz da dedim, sıkı çalışan mükafatını alır, biz tembeliz..
aynenn ılk defa bu kdr sıkı calıstıkkk bızde hatta esım dalga gecıodu yumutlara catır catr catladı patladı dıodu salak

masallah cnm kndıne arada mola ver ama bak ben o kdr sey yedımmm içtim bu ay cok sıkılmıstımm yememıstım zaten melkete gtmıstım alamamıstmm aktar vs hıcbıyer yoktu
bernacım ben daha bu ay aldım bunları keşke önceden bileydim, bir haziranda arısütü, çaylar falan 15 gün yapmıştım, sonra ağustos da sadece çayları, bir de kasımda yine sadece çayları yapmıştım, ilk defa bu ay farklıydı eskisi gibiydi, dr da belki o yüzden ben amh sonucundan daha iyi bir tablo gördüm dedi.

cok şükrr ınsallahh devamı gelır hep ıyı seyler duyarsn

para çıksında bu saatten sonra artık ne diyim, bebiş sağlıcakla gelsin :)) Recai bey Gata çıkışlı iyi bir dr.dur.umarım tüm tedaviyi o yönetir asistanına bırakmaz.
Hiç sanmıyorum şekercim, bir sürü kişi çalışıyor klinikte... Ambole olmuştum ben oraya buraya yolluyorlar, personeli işleri daha kolaylaştırabilir, sayıları çok ama özel gibi değil, ücreti her yerden daha fazla anladığım kadarıyla...

Merhaba ben papiller troid ca hastasıyım 7 ay önce evlendim ve 2 aydır da korunmuyoruz endokrin doktorum Bebek için sorun teşkil etmediğini söyledi hormonlarımın tsh 0.043 prolaktin 19.7 fsh 6.67 progesteron 23.4 e2 28 tsh gebe kalmayı etkiler mi tşk

degerern guzel tshdende korkmana gerek yok onun gerekırse ılacı var düşürmek ıcın yukskse dıkkat edılo kilo ya falandaa korkulcak bısey yok

Çok teşekkür ederim brnh radyoterapi gördüm tabii kanser teşhisinden sonra dualarınızı esirgemeyin

değerlerinde sıkıntı yok tatlım,yeter ki strese sokma kendini, her hastalık stresle geliyor, hem biz bu topikte bu hormon değerlerine hiç takılmayız kiii, bunlar iner de,çıkar da..sen de takılma hiç

ben ilk tedavimde yüksek doz uygulanmıştı. yumurtalarım tedaviye olumlu cevap vermişti. ikinci tedavimde yine aynı doz uygulandı ama yumurtalarım hiç büyümedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…