- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
para çıksında bu saatten sonra artık ne diyim, bebiş sağlıcakla gelsin :)) Recai bey Gata çıkışlı iyi bir dr.dur.umarım tüm tedaviyi o yönetir asistanına bırakmaz.Bende nette benim durumumda klasik yöntemin işe yaramadığını rasgele seçip büyüttüğü için mini tüp bebek ya da ilaçsız tüp bebek gibi şeyler okumuştum doktora iki arada bir derede bana standart tedavi mi uygulayacaksınız dedim o da evet dedi, birşeyler daha söyledi anlamadım, aşı falan hikaye dedi onu duydum, işte böyle, çıkacak para mı var, gelecek bebek mi var göreceğiz :)
masallah cnm kndıne arada mola ver ama bak ben o kdr sey yedımmm içtim bu ay cok sıkılmıstımm yememıstım zaten melkete gtmıstım alamamıstmm aktar vs hıcbıyer yoktuArkadaşlar takviyeler işe yarıyor, ben bu coq10-omega 3 ve arginmax kullandım, çörek otu yağı,bal, tarçın, karabiber, zencefil karışımı yedim ve bu ay ki reglim bir buçuk yıl önceki reglim kadardı, inanılmaz fark etti.
Nerde bizde öyle çalışma, dr bile dedi ki size demediler mi en az haftada iki, yani biliyoruz da dedim, sıkı çalışan mükafatını alır, biz tembeliz..ınsallah bak bnm ılıskı gunlerı 8.10.12.14.15.17.20 en sonda keyfi 29. gun yaptık sıkı calıstıkk
inşallah canım hepimiz için duacıyım..canım tedavin hayırlı olsun. inşallah rabbim sana da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
aynenn ılk defa bu kdr sıkı calıstıkkk bızde hatta esım dalga gecıodu yumutlara catır catr catladı patladı dıodu salakNerde bizde öyle çalışma, dr bile dedi ki size demediler mi en az haftada iki, yani biliyoruz da dedim, sıkı çalışan mükafatını alır, biz tembeliz..
bernacım ben daha bu ay aldım bunları keşke önceden bileydim, bir haziranda arısütü, çaylar falan 15 gün yapmıştım, sonra ağustos da sadece çayları, bir de kasımda yine sadece çayları yapmıştım, ilk defa bu ay farklıydı eskisi gibiydi, dr da belki o yüzden ben amh sonucundan daha iyi bir tablo gördüm dedi.masallah cnm kndıne arada mola ver ama bak ben o kdr sey yedımmm içtim bu ay cok sıkılmıstımm yememıstım zaten melkete gtmıstım alamamıstmm aktar vs hıcbıyer yoktu
cok şükrr ınsallahh devamı gelır hep ıyı seyler duyarsnbernacım ben daha bu ay aldım bunları keşke önceden bileydim, bir haziranda arısütü, çaylar falan 15 gün yapmıştım, sonra ağustos da sadece çayları, bir de kasımda yine sadece çayları yapmıştım, ilk defa bu ay farklıydı eskisi gibiydi, dr da belki o yüzden ben amh sonucundan daha iyi bir tablo gördüm dedi.
Bernaya cevap yazmıştım alıntı uçmuş :)İşte budur olay yahu :)
ne yapıyoruzz kızlar sıkı sıkı calısıoruzz anladmm cnm bana yazdgnı onu ztn :dBernaya cevap yazmıştım alıntı uçmuş :)
Hiç sanmıyorum şekercim, bir sürü kişi çalışıyor klinikte... Ambole olmuştum ben oraya buraya yolluyorlar, personeli işleri daha kolaylaştırabilir, sayıları çok ama özel gibi değil, ücreti her yerden daha fazla anladığım kadarıyla...para çıksında bu saatten sonra artık ne diyim, bebiş sağlıcakla gelsin :)) Recai bey Gata çıkışlı iyi bir dr.dur.umarım tüm tedaviyi o yönetir asistanına bırakmaz.
degerern guzel tshdende korkmana gerek yok onun gerekırse ılacı var düşürmek ıcın yukskse dıkkat edılo kilo ya falandaa korkulcak bısey yokMerhaba ben papiller troid ca hastasıyım 7 ay önce evlendim ve 2 aydır da korunmuyoruz endokrin doktorum Bebek için sorun teşkil etmediğini söyledi hormonlarımın tsh 0.043 prolaktin 19.7 fsh 6.67 progesteron 23.4 e2 28 tsh gebe kalmayı etkiler mi tşk
allahh kolaylık versın cnm ınsallahÇok teşekkür ederim brnh radyoterapi gördüm tabii kanser teşhisinden sonra dualarınızı esirgemeyin
değerlerinde sıkıntı yok tatlım,yeter ki strese sokma kendini, her hastalık stresle geliyor, hem biz bu topikte bu hormon değerlerine hiç takılmayız kiii, bunlar iner de,çıkar da..sen de takılma hiçMerhaba ben papiller troid ca hastasıyım 7 ay önce evlendim ve 2 aydır da korunmuyoruz endokrin doktorum Bebek için sorun teşkil etmediğini söyledi hormonlarımın tsh 0.043 prolaktin 19.7 fsh 6.67 progesteron 23.4 e2 28 tsh gebe kalmayı etkiler mi tşk
ben ilk tedavimde yüksek doz uygulanmıştı. yumurtalarım tedaviye olumlu cevap vermişti. ikinci tedavimde yine aynı doz uygulandı ama yumurtalarım hiç büyümedi.Allah bağışlasın canım...şimdi zaten iğnelere başlamışsın o yüzden aslan pençesi hayıt vb takviye alma,ama istersen diğerlerine devam et sorun olmaz diyor benim dr. karar senin biraz da.
düşük dozda tek ama kaliteli yumurta önemli bizlerde. 2 tedavimde yüksek dozda iğnelerle (300-600 puregon vs) yapıldı.ama doğal siklus olsaydı diye düşündüm hep.bir arkadaşım klomenle ile büyüttüğü yumileri tek tek toplatıp havuz yöntemi uyguluyor dr.u.kalitelide embriyoları. a grade çoğu.
bir yola çıkmışsın,inşallah herşey gönlünce olur...
onu bilmiyordum canım. bundan sonra bir düzene oturtayım.haftada 4 gün yeterli kuzum, aşırısı da yumileri olumsuz etkiliyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?