2 gün önce yazı paylaşmıştım ben de orada okudum fazlası yumilere zararlı diye,buradada paylaştım sanırımonu bilmiyordum canım. bundan sonra bir düzene oturtayım.
yazıyı hatırlıyorum canım. sanırım o kısmı dikkatimden kaçtı.2 gün önce yazı paylaşmıştım ben de orada okudum fazlası yumilere zararlı diye,buradada paylaştım sanırım
yaaa ücret olarak gerçekten bana da biraz çok geldi, gerçi yılbaşından sonra her yerde belli miktar artışlar olmuş.e zından her muayenede hoca görse ve ilacın dozu ona göre ayarlansa keşke... recai beyi o yüzden tercih edemedim.oraya hiç gitmedim Ankara daki birçok klinikle hiç olmazsa ön görüşmem olmuş az çok fikir edinmişimdir. ama fiyatına bakarak orası biraz pahalı geldi yalan yok.Hiç sanmıyorum şekercim, bir sürü kişi çalışıyor klinikte... Ambole olmuştum ben oraya buraya yolluyorlar, personeli işleri daha kolaylaştırabilir, sayıları çok ama özel gibi değil, ücreti her yerden daha fazla anladığım kadarıyla...
ben yüksek doza hiç tepki veremedim,embriyolarımda 5. güne gitmedi kalitesi 2 ya da 3 tü. bu tedaviler kişiye özel olmalı her zaman savunduğum sana olan bana olmuyor bana olan sana olmuyor her ne kadar teşhisimiz aynı olsa daben ilk tedavimde yüksek doz uygulanmıştı. yumurtalarım tedaviye olumlu cevap vermişti. ikinci tedavimde yine aynı doz uygulandı ama yumurtalarım hiç büyümedi.
bende ikizzzzzzzzzzzzzbende ikizzzzzzz....
reglin kaçıncı günü...tabiiki iğneler yumurtaları büyütmeye zorluyor,fsh artacak normal aslında, e2 de oldukça iyiArkadaşlar gittiğim klinik benden c.tesi günü için tam kan, tsh, prolaktin, hepatit markırları istemişti. Ben devlet hast. çalışıyorum, aile hekiminden kanları isterken fsh, e2, lh t3,t4 eklemesini istedim sonuçlardan yükselenler olmuş bir acayip iğne mi etkiledi anlamadım, fsh 19.3, (geçen ay 16 idi) e2 50 (geçen ay 36 idi iğne yükseltebilir tabii), tsh 1.7 (daha önce 1 di) t4 4.3 (epeydir baktırmamıştım)
İnşallah tatlım inşallah Allah kalbine göre versinbende ikizzzzzzz....
senin kese göründü mü tek miydi canım?Ben de ikizzzz istiyorum :)))
keşke dün sabah verseydim bu kanları hormondan önce, bugün 3. günü, istediler diye yaptırdım, bir iğne ile uçmuşlar resmen.. bu arada kolesterolüm 140 çıktı, ben hergün ayçekirdeği yiyorum ondan mı oldu ki, yürüyüşte yok bu ara, 1.63 boy 62.5 kiloyumreglin kaçıncı günü...tabiiki iğneler yumurtaları büyütmeye zorluyor,fsh artacak normal aslında, e2 de oldukça iyi
fsh artacak demişsiniz ama 10 un altında başlamıyorlar mıydı tüp bebek tedavisine, al işte dipsiz kuyu değil de ne şimdi...keşke dün sabah verseydim bu kanları hormondan önce, bugün 3. günü, istediler diye yaptırdım, bir iğne ile uçmuşlar resmen.. bu arada kolesterolüm 140 çıktı, ben hergün ayçekirdeği yiyorum ondan mı oldu ki, yürüyüşte yok bu ara, 1.63 boy 62.5 kiloyum
Canım yaaa ayçekirdeği kilo yapar, bu dönemde o iğnelerde geçici ödem ve şişkinlik hatta kilo yapabilir o yüzden istersen ekstraları kesebilirsin..ama hani çokta değil, çünkü insan onu yeme bunu yeme içme hayattan soğuyor, aslında hormon tahlilini iğneden önce yaptırsaydın hani ialçsız durum görülürüdü,iğnenin yaptığı bukeşke dün sabah verseydim bu kanları hormondan önce, bugün 3. günü, istediler diye yaptırdım, bir iğne ile uçmuşlar resmen.. bu arada kolesterolüm 140 çıktı, ben hergün ayçekirdeği yiyorum ondan mı oldu ki, yürüyüşte yok bu ara, 1.63 boy 62.5 kiloyum
fsh yumurta toplamaya doğru yani opuya doğru artacak. ama 2. 3. gün işte belli sınırlarda olmalı. benim dr mesela 13 ün üstündeyse pek yapmıyor galiba.fsh artacak demişsiniz ama 10 un altında başlamıyorlar mıydı tüp bebek tedavisine, al işte dipsiz kuyu değil de ne şimdi...
yok ya bodozlama daldık biz hoşuma gitmedi ben hayıt kapsülü ve aslan pençesi yapıyordum ona güveniyordum 16 idi geçen ay daha düşüktür diyordum şaşırmış durumdayım...fsh yumurta toplamaya doğru yani opuya doğru artacak. ama 2. 3. gün işte belli sınırlarda olmalı. benim dr mesela 13 ün üstündeyse pek yapmıyor galiba.
amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin.İnşallah tatlım inşallah Allah kalbine göre versin
bazen böyle bilmeden bodozlama dalınan işler daha hayırlı oluyor, inşallah sizinkide öyle olur...gerçi madden de zorluyor insanı çok iyi biliyorum amayok ya bodozlama daldık biz hoşuma gitmedi ben hayıt kapsülü ve aslan pençesi yapıyordum ona güveniyordum 16 idi geçen ay daha düşüktür diyordum şaşırmış durumdayım...
Şekerpancari çok şekersin, hemşireyi aradım, dedi ki dün verseydiniz daha sağlıklı olurdu, şimdi ilaç yükseltmiştir, bir dozda bu kadar yükselir mi dedim, yükselir dedi, ben 15 in altında başlanıyor diye biliyorum tedaviyi etkiler mi dedim bizim için önemli olan yumurta cumartesi bakacağız dedi. Ben tüp bebeğe başlayacağımı düşünmemiştim, düşünsem kesin dün verirdim kanlarımı, ne oluyor bitiyor diye bakardım...bazen böyle bilmeden bodozlama dalınan işler daha hayırlı oluyor, inşallah sizinkide öyle olur...gerçi madden de zorluyor insanı çok iyi biliyorum ama
Allah bağışlasın canım...şimdi zaten iğnelere başlamışsın o yüzden aslan pençesi hayıt vb takviye alma,ama istersen diğerlerine devam et sorun olmaz diyor benim dr. karar senin biraz da.
düşük dozda tek ama kaliteli yumurta önemli bizlerde. 2 tedavimde yüksek dozda iğnelerle (300-600 puregon vs) yapıldı.ama doğal siklus olsaydı diye düşündüm hep.bir arkadaşım klomenle ile büyüttüğü yumileri tek tek toplatıp havuz yöntemi uyguluyor dr.u.kalitelide embriyoları. a grade çoğu.
bir yola çıkmışsın,inşallah herşey gönlünce olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?