Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

evet bnmde bosken oluo zaten mıdem kalkıo gbı yanı tam bulantı gbıde degıl devamlı acım suan kazınıo karnım ama cnm hıcbısey ıstemıo tatlı vs hıc gözüm görmuo yanı

benimde tatlı istemiyor bende farkettim tuzlu ve acılı şeyler istiyor birde meyve yiyorum canım istiyor :) ama acı yemiyorum fazla.Kraker al canım bulunsun arada at ağzına

benimde tatlı istemiyor bende farkettim tuzlu ve acılı şeyler istiyor birde meyve yiyorum canım istiyor :) ama acı yemiyorum fazla.Kraker al canım bulunsun arada at ağzına
aynen tuzlu kraker aldırdım kocaya arada atıorm agzıma bnm de cnm hıcbırsey ıstemıo cok su ıcıorm aklıma geldıkce dudagm kuruo baya cok acıkıorm yaa sadece devamlı kazınıo karnım sankı bişey yemekde ıstemıyorum

Aaaa dudak kurumasııı o bendede var ve hala devam ediyor biz aynı belirtilerle devam ediyoruz :))) Benim başlarda kurudu kanadı bile

Ben yarın doktora gidicem üniversite hastanesine başlıyorum doktorumu bırakmak zorundayım.Çünkü 14 haftadan sonra almıyorlar tanıdık bulduk hemen burada dosyasının açılması lazım demiş yani yarın yine ultrasona giricem kan falanda alırlar muhtemelen.Sen perşembe gideceksin dimi

evet canım allahn ıznıyle persembe sabahın köründe doktorn kapısına dikilicemm

EGE ASYA oğluşuna söyledin mi tatlım kardeşinin olacağınııı????

bu arada ye tatlıyı,doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler, görün bakın ikinizin de kızı olacak, bu yıl kız bebek yılııııııı :)

kızlaaarrr 1 saat kadar önce 1 seferlik şeffaf akıntım oldu hani şu uzayan,bugün 12.gün ovu testi negatif, ne dersiniz yumimi oluşuyor yoksa çatlıyor muuu???

ben geçen aylarda bu akıntıyı görünce çatladı diye ilişkiye girip bırakıyordum oldu nasılsa diye demekki benim yumi daha gelişirken geliyor belkide şeffaf akıntım??? var mı bununla ilgili bilginiz ve öngörünüz???? gibigibiyim brnh EGE ASYA ve bu mesajı gören tüm fıstıklar bi el atın banaaaaa

Son düzenleme:
yumurta oluşuyor bence tamamen kuruyana kadar ilişkiye devam...çatlama olgunluğuna geliyor bence yavaş yavaş

ahahaaaa, kalmışım bi başıma burada, hamişlerimiz başka topiklerde gezmeye başlamışşşş, ahh monte ahhh kaldın mı bi başına buralarda

cnm yumurtaa buyurkende akıntı oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…