evet bnmde bosken oluo zaten mıdem kalkıo gbı yanı tam bulantı gbıde degıl devamlı acım suan kazınıo karnım ama cnm hıcbısey ıstemıo tatlı vs hıc gözüm görmuo yanı
aynen tuzlu kraker aldırdım kocaya arada atıorm agzıma bnm de cnm hıcbırsey ıstemıo cok su ıcıorm aklıma geldıkce dudagm kuruo baya cok acıkıorm yaa sadece devamlı kazınıo karnım sankı bişey yemekde ıstemıyorumbenimde tatlı istemiyor bende farkettim tuzlu ve acılı şeyler istiyor birde meyve yiyorum canım istiyor :) ama acı yemiyorum fazla.Kraker al canım bulunsun arada at ağzına
aynen tuzlu kraker aldırdım kocaya arada atıorm agzıma bnm de cnm hıcbırsey ıstemıo cok su ıcıorm aklıma geldıkce dudagm kuruo baya cok acıkıorm yaa sadece devamlı kazınıo karnım sankı bişey yemekde ıstemıyorum
hahahhaaAaaa dudak kurumasııı o bendede var ve hala devam ediyor biz aynı belirtilerle devam ediyoruz :))) Benim başlarda kurudu kanadı bile
evet canım allahn ıznıyle persembe sabahın köründe doktorn kapısına dikilicemmBen yarın doktora gidicem üniversite hastanesine başlıyorum doktorumu bırakmak zorundayım.Çünkü 14 haftadan sonra almıyorlar tanıdık bulduk hemen burada dosyasının açılması lazım demiş yani yarın yine ultrasona giricem kan falanda alırlar muhtemelen.Sen perşembe gideceksin dimi
Canım. Haftaya cuma dra gidicem :)senin kese göründü mü tek miydi canım?
nerdesn kızzzzzzzzzzzzz sen ne alemdesnCanım. Haftaya cuma dra gidicem :)
amiiinnnn kuzum Rabbim sizlere de kolaylık versin,hiç kolay değilll, sağlıkla geçsin hamişlikleriniz inşallahhhhMontecim Allah kolaylık versin,güç versin canım
yumurta oluşuyor bence tamamen kuruyana kadar ilişkiye devam...çatlama olgunluğuna geliyor bence yavaş yavaşkızlaaarrr 1 saat kadar önce 1 seferlik şeffaf akıntım oldu hani şu uzayan,bugün 12.gün ovu testi negatif, ne dersiniz yumimi oluşuyor yoksa çatlıyor muuu???
ben geçen aylarda bu akıntıyı görünce çatladı diye ilişkiye girip bırakıyordum oldu nasılsa diye demekki benim yumi daha gelişirken geliyor belkide şeffaf akıntım??? var mı bununla ilgili bilginiz ve öngörünüz????
öptüm bebişimmmm, kendine dikkat etttkızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar öperim hepinizi
geçen aylardaki yanılgım buymuş demekkiiiiyumurta oluşuyor bence tamamen kuruyana kadar ilişkiye devam...çatlama olgunluğuna geliyor bence yavaş yavaş
Havuç mu yapsan acaba!!!kızlar benim 2. çizgi hala çok silik yaa, 12.gün bugünçatlamayacak mı bu yumurta....azıcık kızaraydı iyiydiii
Canım ya kayınvalıdem ler burda ya.. Pek bakamıyorumnerdesn kızzzzzzzzzzzzz sen ne alemdesn
cnm yumurtaa buyurkende akıntı oluokızlaaarrr 1 saat kadar önce 1 seferlik şeffaf akıntım oldu hani şu uzayan,bugün 12.gün ovu testi negatif, ne dersiniz yumimi oluşuyor yoksa çatlıyor muuu???
ben geçen aylarda bu akıntıyı görünce çatladı diye ilişkiye girip bırakıyordum oldu nasılsa diye demekki benim yumi daha gelişirken geliyor belkide şeffaf akıntım??? var mı bununla ilgili bilginiz ve öngörünüz????gibigibiyim brnh EGE ASYA ve bu mesajı gören tüm fıstıklar bi el atın banaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?