Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar yarın hasteneye gidecem test de yaptırcam kan testi.. ama az önce kahve rengi leke geldi ama yine sölüyorum içimde en ufacık ümit yok...bugün 34. günüm biliyosunuz sölemiştim .. adetim gelmedi diye .. bakalım.......yarın yazarım..

ınsallah cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun

canım
ınsallah cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun
amin canım seninde inşallah..herşeyin hayırlısı olsun ..

canım moralini hiç bozma olacak olduktan sonra nasıl olsa olur stres yapmamaya gayret etmelisin resmen en ağır şekilde sınanıyoruz...

canım şeffaf akıntı ayaklarını üşütüncede geliyor bide bi gün önceki ilişkide haznede kalanlar spermler geliyor olabilir

Canlar ben ailemin yanina geldim alisveris falan giremiyorum hic hepiniz aklimdasiniz seviyorum sizleri beni unutmayin haa :) biz iyiyiz bebegimle cok sukur bulantilara devam :):) yarin kayinvalideme gidicez orada cok sklacagimdan yazarim yine size :) iyi aksamlar opuldunuz:)

toprak-35 ......................BAT 19.02.2016[/QUOTE]
hamile kalan arkadaşları tebrik ederim benide eklermisiniz ayrıca bu yazıyı grubu ilk açan arkadaşın ilk mesajına yazsanız kimler hamile ne durumda daha iyi öğreniriz tıklayarak

ınsallah kızzz şoktayızz zaten hala anlamadık kocam da evdeydı kapıdan gırer gırmez ne dıyecegımı bılemedım hamıleyımmmmm dıye bagrddımm sarıldık agladık ikimzde
cnm hayırlı olsun Sağlıkla kucağına almayı nasipmetsin inş senin ne problemin vardı

Canım iyi olmana sevindim kendine ve bebişe çok iyi bak

canım yumurta büyürken şeffaf akıntı geliyor.

Akıntı olması iyiye işaret evet yumurtlama önceside olur ama belkide yumurtlama çok yakın yarın falan önemli yani mesela doktor bana daha çatlamadan bir gün öncesinede ilişki yazmıştı daha orta dediği günde ilişki dedi.Belki hani çatlaması hemen olur biter diyedir yani kısaca sen bugünü ve gün aşırı değerlendir derim riske atmamakta fayda var.Yarın çatladı diyelim bugün olsa yarın için temkinli bir atak olur.

slm canlarr
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu
30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın.
10 yemek kaşığı saf bal.
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.

adetimin 3.günü bugün başladım küre arkadaşlar,eşim polende almış aktar balla karıştırıp yesin daha etkili öyle demiş onuda yapacağım
eşimede yedirsem etkisi olurmu bunların sizce ?

canıımm dun yazmıstım sana bende polen atmıstım içinee eşine yedrsende problem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…