ınsallah cnm hakkında hayırlısı neyse o olsunkızlar yarın hasteneye gidecem test de yaptırcam kan testi.. ama az önce kahve rengi leke geldi ama yine sölüyorum içimde en ufacık ümit yok...bugün 34. günüm biliyosunuz sölemiştim .. adetim gelmedi diye .. bakalım.......yarın yazarım..
canımDoktor kontrol günü gelince bi keyfim kaçıyo sessizleşiyorum herkese pozitif ol diyip duruyorum kendim beceremiyorum. Çok uğraşmadım belki bazı arkadaşlar gibi daha tek denemem var ama çok çabuk kötüleşti değerlerim. İkinci denemeyi yapamadım bile. Adet ne zaman olucam 2 ayda bir mi olucam artık nasıl olacak hiç bilmiyorum. Zamanın kıymetini bilin kızlar, tek yumurtanız bile çok kıymetli unutmayın.
amin canım seninde inşallah..herşeyin hayırlısı olsun ..ınsallah cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun
canım moralini hiç bozma olacak olduktan sonra nasıl olsa olur stres yapmamaya gayret etmelisin resmen en ağır şekilde sınanıyoruz...Doktor kontrol günü gelince bi keyfim kaçıyo sessizleşiyorum herkese pozitif ol diyip duruyorum kendim beceremiyorum. Çok uğraşmadım belki bazı arkadaşlar gibi daha tek denemem var ama çok çabuk kötüleşti değerlerim. İkinci denemeyi yapamadım bile. Adet ne zaman olucam 2 ayda bir mi olucam artık nasıl olacak hiç bilmiyorum. Zamanın kıymetini bilin kızlar, tek yumurtanız bile çok kıymetli unutmayın.
amın cnmm ınsallahcanım
amin canım seninde inşallah..herşeyin hayırlısı olsun ..
canım şeffaf akıntı ayaklarını üşütüncede geliyor bide bi gün önceki ilişkide haznede kalanlar spermler geliyor olabilirkızlaaarrr 1 saat kadar önce 1 seferlik şeffaf akıntım oldu hani şu uzayan,bugün 12.gün ovu testi negatif, ne dersiniz yumimi oluşuyor yoksa çatlıyor muuu???
ben geçen aylarda bu akıntıyı görünce çatladı diye ilişkiye girip bırakıyordum oldu nasılsa diye demekki benim yumi daha gelişirken geliyor belkide şeffaf akıntım??? var mı bununla ilgili bilginiz ve öngörünüz???? @gibigibiyimbrnh EGE ASYA ve bu mesajı gören tüm fıstıklar bi el atın banaaaaa
KIZLAAAAAR MUSMUTLU BİR HAFTA DİLERİİİM, DÜN 2 ARKADAŞIMIZ DAHA HAMİŞ HABERİNİ VEREREK BİZİ İNANILMAZ MUTLU ETTİ, ÇOK ŞÜKÜRRR, DARISI BİLERİN BAŞINA...BİZLER KÜRLERE DEVAM,HAMİŞ ARKADAŞLAR DA BİZE DUAYA DEVAMMM, HEPİNİZİ ÇOK ÖPERİM ŞEKERLERRR
EGE ASYA .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
@zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ
brnh .................... HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ
@asli5361 ........................BAT
@fshe2 ............................BAT 26.01.2016
@sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
@arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
@Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
@amayaa .........................BAT 05.02.2016
@sekerpancari ................BAT 06.02.2016
@gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
@Gobe..............................BAT 11.02.2016
@moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
@sm34 .............................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
@gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
@nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
cnm hayırlı olsun Sağlıkla kucağına almayı nasipmetsin inş senin ne problemin vardıınsallah kızzz şoktayızz zaten hala anlamadık kocam da evdeydı kapıdan gırer gırmez ne dıyecegımı bılemedım hamıleyımmmmm dıye bagrddımm sarıldık agladık ikimzde
amın cnm saol darısıı basına bnm fsh takılmacam vardı cnmcnm hayırlı olsun Sağlıkla kucağına almayı nasipmetsin inş senin ne problemin vardı
9.75 di cnm tedavi yoktu kendılıgınden oldu cok şükür ama öncesınden klomen kullanmstm olmamıstıAy inşaallaahh cnm ya fsh kaçtı bu ay nasıl bir tedavi aldın
Canlar ben ailemin yanina geldim alisveris falan giremiyorum hichepiniz aklimdasiniz seviyorum sizleri beni unutmayin haa :) biz iyiyiz bebegimle cok sukur bulantilara devam :):) yarin kayinvalideme gidicez orada cok sklacagimdan yazarim yine size :) iyi aksamlar opuldunuz:)
canım yumurta büyürken şeffaf akıntı geliyor.kızlaaarrr 1 saat kadar önce 1 seferlik şeffaf akıntım oldu hani şu uzayan,bugün 12.gün ovu testi negatif, ne dersiniz yumimi oluşuyor yoksa çatlıyor muuu???
ben geçen aylarda bu akıntıyı görünce çatladı diye ilişkiye girip bırakıyordum oldu nasılsa diye demekki benim yumi daha gelişirken geliyor belkide şeffaf akıntım??? var mı bununla ilgili bilginiz ve öngörünüz???? @gibigibiyimbrnh EGE ASYA ve bu mesajı gören tüm fıstıklar bi el atın banaaaaa
kızlaaarrr 1 saat kadar önce 1 seferlik şeffaf akıntım oldu hani şu uzayan,bugün 12.gün ovu testi negatif, ne dersiniz yumimi oluşuyor yoksa çatlıyor muuu???
canıımm dun yazmıstım sana bende polen atmıstım içinee eşine yedrsende problem olmazslm canlarr
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu
30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın.
10 yemek kaşığı saf bal.
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
adetimin 3.günü bugün başladım küre arkadaşlar,eşim polende almış aktar balla karıştırıp yesin daha etkili öyle demiş onuda yapacağım
eşimede yedirsem etkisi olurmu bunların sizce ?
tamam canım bende öyle yapayım günde 2 defa fazla olmaz dimi ?canıımm dun yazmıstım sana bende polen atmıstım içinee eşine yedrsende problem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?