Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ayyy canım aynı benimde öyle oldu inşallah sonu benzemez brnim yumurtalarım büyümedi iğne olduğumla ve 1700tl faturaya kaldım ortada.Rabbim seninle olsun.

Evet cnm Anne bana vs gorumce elti :))) kayınvalıdem söyledi hep.
ooo maasallahh bn kımseye demedım eltıme söyledım oda kaynıma bıle dememıss bnde kendıme anneme bıle demedım kese görunsun kalp atısı duyulsun ınsallah ondn sonraa

Harika bir bilgi verdin bana merak ediyordum bunu

Peki ne zaman bu değerler oluyor kaçıncı gun

Söyledim canım bak kardeş geliyor birlikte oyunlar oynıcaksınız,eşyalarını paylaşıcakmısın dedim tabiki diyor :))) anne ona biri bişey yaparsa döverim onu diyor :)) zaten ege çok ılımlı ve sevecen bir çocuk çok pozitif ben bazen oyyy ben oğlumu seviyorum diyorum hayııır ikimizide eşit seviceksin anneeee diyor parmağını gözüme soka soka...çok farklı bir çocuk ya :)Ahhh inşallah hamile kalmak istediğimde hep egenin erkek kardeşi olursa iki kafadar olurlar daha iyi olur diyordum daha iyi anlaşırlar diyordum.Ama işte insan farklı olsun diyede kendi kendine hayal kuruyor kız olsa sevinirim ama ne bilim inşallaaaahhh.Herkes kızın olucak diye eşim kız hayalleri kuruyor.Tabiki sağlıklı olsunda....

Son düzenleme:
Merak
Ayyy canım aynı benimde öyle oldu inşallah sonu benzemez brnim yumurtalarım büyümedi iğne olduğumla ve 1700tl faturaya kaldım ortada.Rabbim seninle olsun.
merak ediyorum iğneleri vurup tup yapmasam yine de kalabilir miyim hamiş

Doktor kontrol günü gelince bi keyfim kaçıyo sessizleşiyorum herkese pozitif ol diyip duruyorum kendim beceremiyorum. Çok uğraşmadım belki bazı arkadaşlar gibi daha tek denemem var ama çok çabuk kötüleşti değerlerim. İkinci denemeyi yapamadım bile. Adet ne zaman olucam 2 ayda bir mi olucam artık nasıl olacak hiç bilmiyorum. Zamanın kıymetini bilin kızlar, tek yumurtanız bile çok kıymetli unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…