hımm anladım cnm söyledınmı kımseyeCanım ya kayınvalıdem ler burda ya.. Pek bakamıyorum
aay yok kızz daha neler bn burdayım kacc satt yazdım kımse yok 1 saatrde teldeyımmm yazamadmahahaaaa, kalmışım bi başıma burada, hamişlerimiz başka topiklerde gezmeye başlamışşşş, ahh monte ahhh kaldın mı bi başına buralarda
Ayyy canım aynı benimde öyle oldu inşallah sonu benzemez brnim yumurtalarım büyümedi iğne olduğumla ve 1700tl faturaya kaldım ortada.Rabbim seninle olsun.Günaydın arkadaşlar iş nedeni ile ancak yazabiliyorum, dün dr muayenem vardı, dr erken çıkacak dediler randevuyu erkene çektiler, eşimle gittik, park sorunu var diye gelmedi bizim ki, tek girdim muayeneye, dr la 5 dk ancak görüşebildim ve araya bir sürü telefon hasta filan aldı, ultrason 1 dk sürdü, sağ overde 3 yumurta sol da görünmüyor dedi. Dosya doldururken çocuk var mı, yaş kaç, sorun neydi falan.. Ben sordum endometrium kaç mm diye 6-7 mm dedi. AMH nerde çalışıldı muhtemelen yanlış bu dedi, ben daha iyi gördüm durumu dedi, 0,16 demek menapoza bir metre var demek dedi, hemen hemşiresini aradı, ilaçları söyledi, ben de dr bey tüp bebeğe mi başlıyorsunuz dedim, evt bugün tam günü 2. gündesin, 3 yumurta var belki bir daha olmaz kaçırmayalım dedi, ben eşimle konuşmadım dedim, nerde gelsin hemen dedi, park sorunu dedim, görevlimiz var dedi, gelmedi eşim, fiyat sor dedi, fiyat sorduk 5.500 tl ilaçlar size ait; yumurta yeterli görmez ise havuzlama için 2. ay tedavi yine 9.800 tl dediler, eşimi aradım, olsun dedi, baktım çok istiyor, benim moral bozuldu, ben tüp istemiyordum, istemeye istemeye iğneyi oldum, 6 günlük ilaç için 925 tl, muayene için 300 tl verdim çıktım, bir saatte eve zor geldik, trafik milim milim.....
Evet cnm Anne bana vs gorumce elti :))) kayınvalıdem söyledi hep.hımm anladım cnm söyledınmı kımseye
ooo maasallahh bn kımseye demedım eltıme söyledım oda kaynıma bıle dememıss bnde kendıme anneme bıle demedım kese görunsun kalp atısı duyulsun ınsallah ondn sonraaEvet cnm Anne bana vs gorumce elti :))) kayınvalıdem söyledi hep.
Harika bir bilgi verdin bana merak ediyordum bunuyok büyümek dolu olduğu anlamına gelmiyor ne yazıkki...e2 ye bağlı olarak dolu olup olmadığı anlaşılır...o yüzden sürekli kan alınır tahlil yapılır...yumurta başına 150-200 e2 değeri dolu olduklarını gösterir. mesela 3 yumi varsa opuya yakın bu değer 600 e yaklaşmalıymış diyollar dr.lar :)))
Peki ne zaman bu değerler oluyor kaçıncı gunyok büyümek dolu olduğu anlamına gelmiyor ne yazıkki...e2 ye bağlı olarak dolu olup olmadığı anlaşılır...o yüzden sürekli kan alınır tahlil yapılır...yumurta başına 150-200 e2 değeri dolu olduklarını gösterir. mesela 3 yumi varsa opuya yakın bu değer 600 e yaklaşmalıymış diyollar dr.lar :)))
Ben burdayım canım :))) bırakmsm seni merak etmeahahaaaa, kalmışım bi başıma burada, hamişlerimiz başka topiklerde gezmeye başlamışşşş, ahh monte ahhh kaldın mı bi başına buralarda
Cnm soğan kuru yapıyorum su an bitmeden hAvc yapamamHavuç mu yapsan acaba!!!
Bırakmayın kızlar beniii, sakinnnnnBen burdayım canım :))) bırakmsm seni merak etme
EGE ASYA oğluşuna söyledin mi tatlım kardeşinin olacağınııı????
bu arada ye tatlıyı,doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler, görün bakın ikinizin de kızı olacak, bu yıl kız bebek yılııııııı :)
Kaldım kendi basıma sandimdiaay yok kızz daha neler bn burdayım kacc satt yazdım kımse yok 1 saatrde teldeyımmm yazamadm
yokk kızz kac saat kendı basıma kaldım kımsecık yoktu sende aksa m uzerı toplantı olck dıynce etıketleyp yazmadm sana nerdesn dıyeKaldım kendi basıma sandimdi
evet canım allahn ıznıyle persembe sabahın köründe doktorn kapısına dikilicemm
merak ediyorum iğneleri vurup tup yapmasam yine de kalabilir miyim hamişAyyy canım aynı benimde öyle oldu inşallah sonu benzemez brnim yumurtalarım büyümedi iğne olduğumla ve 1700tl faturaya kaldım ortada.Rabbim seninle olsun.
Biraz koyulaşıyor sanki ?
amın cnm ınsallahçok heyecanlı :) Hayırlısıyla inşallah çok güzel haberler alırsın canım :)
evet cnm koyulasmaya baslamısBiraz koyulaşıyor sanki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?