yanı sen bılırsın herseyın fazlasının zararlı oldugunu unutmayalım kaş yaparken göz cıkmasın aksamları baska bısy iç ballı süt içtamam canım bende öyle yapayım günde 2 defa fazla olmaz dimi ?
haklısın canım,haftaya annemler gelicek tam yumurtlama zamanına denk geliyor ondan yükleneyim dedim şimdiden de doğru söylüyosun Allah korusun kist yapma ihtimalide varmış .yanı sen bılırsın herseyın fazlasının zararlı oldugunu unutmayalım kaş yaparken göz cıkmasın aksamları baska bısy iç ballı süt iç
senn yavas yavas yapp aıleler gelsede bısey olmaz kocanı yatakta kıstırı verrsnn :dhaklısın canım,haftaya annemler gelicek tam yumurtlama zamanına denk geliyor ondan yükleneyim dedim şimdiden de doğru söylüyosun Allah korusun kist yapma ihtimalide varmış .
alemsin canım :)) normalde zorlanıyorum zaten onlar varken hiç yapamam bensenn yavas yavas yapp aıleler gelsede bısey olmaz kocanı yatakta kıstırı verrsnn :d
valla cnm bende yapmazdımm amaa meselaa cocuk işi oluncaa sınır tanımıyoruzzz benmde kaynanam vardı baslarda snradan gttıalemsin canım :)) normalde zorlanıyorum zaten onlar varken hiç yapamam ben
böyle şeylerde hep yumi zamanına denk geliyo bişey de diyemiyor insan :) yapmaya çalışcaz artık bi şekildevalla cnm bende yapmazdımm amaa meselaa cocuk işi oluncaa sınır tanımıyoruzzz benmde kaynanam vardı baslarda snradan gttı
EGE ASYA canıkom akıntı demısken akıntın varmı beyaz yada ıslak gbı bnm ki
iyi bişeymi cnm yoksa herkesdemi oluo bu arada cnm bak sana ne sormadım ben sen keseyı ne zmn görmustun kactı degernvar canımcım ilk zamanlar beyaz suluydu ve arada sarımsı bir akıntı oluyordu şimdi azaldı ama hatta kupkuru
kocanıda sıkma erkeklerr bu konuda anlayıssızlar bak sımdı hamıleyım yatakdann adsagı ıncem arkamdan bagrıo yavas in dıe buldumcuk olduböyle şeylerde hep yumi zamanına denk geliyo bişey de diyemiyor insan :) yapmaya çalışcaz artık bi şekilde
yok canım o daha bana kızıyo yapmak istemiyorum diye ,onun canına minnet yani :)kocanıda sıkma erkeklerr bu konuda anlayıssızlar bak sımdı hamıleyım yatakdann adsagı ıncem arkamdan bagrıo yavas in dıe buldumcuk oldu
eehh canım denıyorummmyok canım o daha bana kızıyo yapmak istemiyorum diye ,onun canına minnet yani :)
sende tadını çıkar bu günlerin keyfine bak bebişinle
iyi bişeymi cnm yoksa herkesdemi oluo bu arada cnm bak sana ne sormadım ben sen keseyı ne zmn görmustun kactı degern
hımm neden senınkı karından görulmedı acaba bnm kı tam 5+0 a denk gelıo dr kontrolu ay bıde kalp atısı stresıı varr keseyı görunce dese yaa içini ferahh ttutt duyulur bu kese dese de görene kadr rahat nefes alsamTabiki akıntı iyi birşey kazı çalışmaları yapıyor orada bebiş akıntı normal yani...ben keseyi 5+3 te falan yalnız karından deildi.Kalp atışınıda 6+3 te duydum canım
hımm neden senınkı karından görulmedı acaba bnm kı tam 5+0 a denk gelıo dr kontrolu ay bıde kalp atısı stresıı varr keseyı görunce dese yaa içini ferahh ttutt duyulur bu kese dese de görene kadr rahat nefes alsam
EGE ASYA bnmki erken döllenme diye belki gozukur inss
EGE ASYA aslında bende dedm bi ara HCG baktrym tekrar diye korktum dedm ya yukselmedyse ya dustuyse hiç dedm strese verek yok dedm baktrmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?