Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

yanı sen bılırsın herseyın fazlasının zararlı oldugunu unutmayalım kaş yaparken göz cıkmasın aksamları baska bısy iç ballı süt iç
haklısın canım,haftaya annemler gelicek tam yumurtlama zamanına denk geliyor ondan yükleneyim dedim şimdiden de doğru söylüyosun Allah korusun kist yapma ihtimalide varmış .

haklısın canım,haftaya annemler gelicek tam yumurtlama zamanına denk geliyor ondan yükleneyim dedim şimdiden de doğru söylüyosun Allah korusun kist yapma ihtimalide varmış .
senn yavas yavas yapp aıleler gelsede bısey olmaz kocanı yatakta kıstırı verrsnn :d

valla cnm bende yapmazdımm amaa meselaa cocuk işi oluncaa sınır tanımıyoruzzz benmde kaynanam vardı baslarda snradan gttı
böyle şeylerde hep yumi zamanına denk geliyo bişey de diyemiyor insan :) yapmaya çalışcaz artık bi şekilde

böyle şeylerde hep yumi zamanına denk geliyo bişey de diyemiyor insan :) yapmaya çalışcaz artık bi şekilde
kocanıda sıkma erkeklerr bu konuda anlayıssızlar bak sımdı hamıleyım yatakdann adsagı ıncem arkamdan bagrıo yavas in dıe buldumcuk oldu

N nisanok nerelerdesin canım kürlere devam ediyormusun.ben bugün saraçoğlu nu yine aradım neredeyse 2 ay oldu hala regl olmadım dedim baktı fsh 33 muş gecikme normaldir hormonları dengelemeye çalışıyor dedi.ilk kür bitince aynısını tekrar kullanacakmışım.tarlusal almıştım içiyimde olayım diyordum ama vazgeçtim olana kadar bekleyip sonra testleri tekrar yaptırcam bakalım fark varmı yoksa ot da içmiycem artık off sıkıldım yaaa

kocanıda sıkma erkeklerr bu konuda anlayıssızlar bak sımdı hamıleyım yatakdann adsagı ıncem arkamdan bagrıo yavas in dıe buldumcuk oldu
yok canım o daha bana kızıyo yapmak istemiyorum diye ,onun canına minnet yani :)
sende tadını çıkar bu günlerin keyfine bak bebişinle

iyi bişeymi cnm yoksa herkesdemi oluo bu arada cnm bak sana ne sormadım ben sen keseyı ne zmn görmustun kactı degern

Tabiki akıntı iyi birşey kazı çalışmaları yapıyor orada bebiş akıntı normal yani...ben keseyi 5+3 te falan yalnız karından deildi.Kalp atışınıda 6+3 te duydum canım

Tabiki akıntı iyi birşey kazı çalışmaları yapıyor orada bebiş akıntı normal yani...ben keseyi 5+3 te falan yalnız karından deildi.Kalp atışınıda 6+3 te duydum canım
hımm neden senınkı karından görulmedı acaba bnm kı tam 5+0 a denk gelıo dr kontrolu ay bıde kalp atısı stresıı varr keseyı görunce dese yaa içini ferahh ttutt duyulur bu kese dese de görene kadr rahat nefes alsam

ben gittiğimde 6+3 tü regl tarihine göre ama geç döllenme dedi (5 haftalık dedi)o yüzden sanırım karından göremez diye vajinal baktı.Kalp atışı başlamış dedi ama bana dinletmedi. ikinci gittiğimde 6+3 te karından baktı öyle duyduk ( bana göre 7+3 tü) ama ultrasonda 1 hafta geriden geliyor benim minik

EGE ASYA bnmki erken döllenme diye belki gozukur inss

senin hcg de yüksek 2 günde katlandığı için bence görünür yani 3000 lerde falan görünüyormuş zaten bir şekilde görürsün zaten ama kalp atışını duymak için 1 hafta sonra diyebilir normal yani.Ama keseyi kesin görüceksin Allah ın izniyle

EGE ASYA aslında bende dedm bi ara HCG baktrym tekrar diye korktum dedm ya yukselmedyse ya dustuyse hiç dedm strese verek yok dedm baktrmadm

EGE ASYA aslında bende dedm bi ara HCG baktrym tekrar diye korktum dedm ya yukselmedyse ya dustuyse hiç dedm strese verek yok dedm baktrmadm

ennn güzelini yaptın ben ikinciyi yaptığıma pişmanım birşey kaybetmedim ama gerekte yokmuş bazen internetteki yazılara çok kaptırıyoruz kendimizi.Allah korusun olacağı varsa kan testi yapıncamı önlicez bazı şeyleri en iyisi idrar testi ardından 1 kez kan testi ve ultrasonu beklemek.Ben oğlumda ilk 600 küsürdü 1 hafta bekledim gittim karından gördük keseyi.Aradan 6 yıl geçince acemileştim sanki yani gerek yok bence ya.Sürekli kan testi tekrarı tüp bebek,aşılama ve tedavi durumlarında gerekliyse o ayrı tabi.

EGE ASYA bu kadar yüksek değer in katlanmama ihtimali nedir acaba yada başka bisey cikarmi altından bende ondan baktrmadim korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…