Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Hangi kürü aslan pençesi ve hayıt mı?

EGE ASYA aynen cnm bende kötü şeyleri okumuyorum kapatiyorum allaha şükürler olsun değerde iyi çıktı ama ne biliyim işte böyle oluyomus demekki surda perşembeye ne kaldı sağ kasigmdada azck ağrı var smdi ama rahatsız etmio

normal o kasık ağrıları bende çok oldu 2 gün oldu geçeli geçti ama yine olabilir bebek yerleşmeye çalışıyor

Hangi kürü aslan pençesi ve hayıt mı?
Yok canım ben saraçoğlu nu aradım bana kur yolladı onları kullanıyorum 15 gün soğan suyu sonra aslan pencesi sonra tekrar soğan suyu sonra civan perçemi şuan en son civanpercemi küründeyim en son 8 aralık da regl oldum odur budur olmuyorum

Ben de en son 18 aralıkta oldum hala olmadım, tüp bebek için gitmiştim fsh 39 diye başlamadılar. Önceki ay cyclo ile, bir öncekinde de tarlusalla olmuştum. Yine de yumurta takibine gittim 2 folikül var diye 5 gündür iğne oluyorum ama yanlış mı yaptım çok mu yordum ilaçlarla metabolizmamı diye de düşünüyorum. Diğer değerleriniz nasıl?

EGE ASYA ayy allah yardım etsi inşallah atlatalim bende hiç iş yapmiorm ooturuyorum yada yatiyorum

Bende çok yormamaya çalışıyorum kendimi.Çocukta büyük Allah tan yoksa zor olucaktı beni fazla yormuyor.Eşim zaten hep destek evde olduğu zamanlar sağolsun annemlerde yakın anneminde desteği var.Dikkat etmek şart...

EGE ASYA ne güzel sanslisin bnmde eşim korkuyo şuan bulaştıkları bile sabah gitmeden yikiyo öyle gidiyo bende bisey yapmıyorum şimdilik bi Dr. Gideeyim de hayrlisiyla rahatlicaz ikimizde

EGE ASYA ne güzel sanslisin bnmde eşim korkuyo şuan bulaştıkları bile sabah gitmeden yikiyo öyle gidiyo bende bisey yapmıyorum şimdilik bi Dr. Gideeyim de hayrlisiyla rahatlicaz ikimizde

Allah eşinin ve senin emeklerini boşa çıkarmasın sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın sende şanslısın eşin ne kadar mutludur.Hep böyle mutlu olursunuz inşallah....

Diğerleri böyle canım tüp bebekle bile yüzde 3 şansın var dedi bende hiç denemedim çünkü benim 9 yasinda kızım var ikinciside böyle olur inşallah kürlerle: )

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-18-09-55-30-1.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…