EGE ASYA bu kadar yüksek değer in katlanmama ihtimali nedir acaba yada başka bisey cikarmi altından bende ondan baktrmadim korktum[/QUO
Katlanmazsa aksi bir durum olursa Allah korusun zaten kendini belli eder erken dönemde çok net anlaşılır koyu akıntı ardından kanama hamileyi şüphelendiren çok işaret olur bunları asla düşünme.Senin değerin gayet iyi artı gebelik belirtilerin normal seyrinde anormal bir sıkıntında yokki...Şu an aklına neler getirdiğini biliyorum onları düşünme onlar kendini zaten belli ediyor merak etme.Benimde çok yokladı beynimi hislerimi ama ben nette onlara bile bakmadımki psikolojim bozulmasın diye.Bazı sayfalara girdim gebelikle alakalı bazıları anlatmış gördüğüm an o sayfayı kapattım olumsuz şeyleri okuma.Herkes aynı olucak diye birşey yok zaten.Şu an aklından geçenlerin heeepsiii benimde aklımdan geçti ama keseyi görünce unuttum gitti.İnşallah sende rahatlarsın az kaldı zaten
Hangi kürü aslan pençesi ve hayıt mı?@nisanok nerelerdesin canım kürlere devam ediyormusun.ben bugün saraçoğlu nu yine aradım neredeyse 2 ay oldu hala regl olmadım dedim baktı fsh 33 muş gecikme normaldir hormonları dengelemeye çalışıyor dedi.ilk kür bitince aynısını tekrar kullanacakmışım.tarlusal almıştım içiyimde olayım diyordum ama vazgeçtim olana kadar bekleyip sonra testleri tekrar yaptırcam bakalım fark varmı yoksa ot da içmiycem artık off sıkıldım yaaa
EGE ASYA aynen cnm bende kötü şeyleri okumuyorum kapatiyorum allaha şükürler olsun değerde iyi çıktı ama ne biliyim işte böyle oluyomus demekki surda perşembeye ne kaldı sağ kasigmdada azck ağrı var smdi ama rahatsız etmio
Yok canım ben saraçoğlu nu aradım bana kur yolladı onları kullanıyorum 15 gün soğan suyu sonra aslan pencesi sonra tekrar soğan suyu sonra civan perçemi şuan en son civanpercemi küründeyim en son 8 aralık da regl oldum odur budur olmuyorumHangi kürü aslan pençesi ve hayıt mı?
Off gündüzleri deli gbi uykum var gece yok bu saatlerde gözüm cin gbi yaaaa
EGE ASYA cnm ne kadar suruo bu yerlesme
Yok canım ben saraçoğlu nu aradım bana kur yolladı onları kullanıyorum 15 gün soğan suyu sonra aslan pencesi sonra tekrar soğan suyu sonra civan perçemi şuan en son civanpercemi küründeyim en son 8 aralık da regl oldum odur budur olmuyorum
EGE ASYA en mühim zamanlar yanı şuan benm 4+5 im şuan
EGE ASYA ayy allah yardım etsi inşallah atlatalim bende hiç iş yapmiorm ooturuyorum yada yatiyorum
EGE ASYA ne güzel sanslisin bnmde eşim korkuyo şuan bulaştıkları bile sabah gitmeden yikiyo öyle gidiyo bende bisey yapmıyorum şimdilik bi Dr. Gideeyim de hayrlisiyla rahatlicaz ikimizde
EGE ASYA inşallah canım ya evet çok mutlu eşimsşuan onunda yuregi ağzında perşembeyi beklio
Diğerleri böyle canım tüp bebekle bile yüzde 3 şansın var dedi bende hiç denemedim çünkü benim 9 yasinda kızım var ikinciside böyle olur inşallah kürlerle: )Ben de en son 18 aralıkta oldum hala olmadım, tüp bebek için gitmiştim fsh 39 diye başlamadılar. Önceki ay cyclo ile, bir öncekinde de tarlusalla olmuştum. Yine de yumurta takibine gittim 2 folikül var diye 5 gündür iğne oluyorum ama yanlış mı yaptım çok mu yordum ilaçlarla metabolizmamı diye de düşünüyorum. Diğer değerleriniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?