Bu testte adetin 2.günümü yapılıyor?Harika bir bilgi verdin bana merak ediyordum bunu
Hormon testleri genelde 3. Gün tatlim, ama 2 de olabiliyor sanirimBu testte adetin 2.günümü yapılıyor?
senin testin koyulaşıyor artık bugün akşam yada yarın pik yapar bence..hadi hayırlısı...geçen aylardaki yanılgım buymuş demekkiiii
Harika bir bilgi verdin bana merak ediyordum bunu
Peki ne zaman bu değerler oluyor kaçıncı gun
Ekleriz tabiki canim, senin hikâyen nedir? Neden olmuyor? Ne kadar suredir bekliyorsun bebisini? Bir de bat ne zaman ?kızlar benide listeye eklermisiniz
Günaydın şekerim, pancarim, yine geciktim ya beeennnnngÜNAYDINNNN
senin testin koyulaşıyor artık bugün akşam yada yarın pik yapar bence..hadi hayırlısı...
canım bu değerler opuya yaklaşırken oluyor...ki bünyeden bünyeye değişiyor...yumurtaların 16 mm yi geçmeye başlayınca olur bu değerler...çatlamaya yaklaştıkça...zaten çatlamayıda çatlatma iğnesi ile sağlıyorsun...bu kadar iğne kullanıp doğala bırakmak olmuyor...o zamanda o aşılama oluyor aslında....aşılamadada aynı iğneler kullanılıyor ama tüp değilde aşılama oluyor,ben işin aşığı aşılamaya çık inanmıyorum o kadar iğne kullandıktan şansı biraz daha arttırmak lazım sanki...
yaaaa tüh...şu önemli proje olmasa belki azıcık rahat ederdin ama....yetişirsin seeennn montesinGünaydın şekerim, pancarim, yine geciktim ya beeennnnnyoldayım, ofiste bi grup arıza beni bekliyorrrr
Vallahi takmiyorum artık, assolistler en son çıkar sahneyeyaaaa tüh...şu önemli proje olmasa belki azıcık rahat ederdin ama....yetişirsin seeennn montesin
olduğu kadar, olmadığı kaderVallahi takmiyorum artık, assolistler en son çıkar sahneye
hahaha demek lazım aslındaolduğu kadar, olmadığı kaderacaba bunu desen patronlar anlar mı 40 milyonluk projede
hahaha demek lazım aslındageldim ofise, gitmişler, ohh iyi olmuş akşam üstü toplaşalım demişler...bana ne yaaa,bana mı yapıyorlar yatırımııı, 80 sayfalık rapor hazırlayıp sundum yaaa, haftalardır uğraşıyorum,yeter artık bezdim vallahi
aynen öyle tatlım dün akşamüstü toplaştık yine eve geç gidebildimohhh valla çok sevindimm..ya akşamda toplaşınca eve geç gidiyorsun daha ne istiyosunuz diyip avaz avaz bağırarak uzaklaş
kuzum yaaaa hakkaten okuyunca benim de sinirim bozuldu, doktor dğiştir olmazsa bebeğim yaaa, ben de inanılmaz bunalmış hissediyorum kendimi, bu ay da tutmazsa ben de artık salıverecem, yeter kürlerden başım döndü, sıkıldım çok yaaaGünaydın kızlarrrrrrrrrBakmayın böyle neşeli bi günaydın olduğuna biraz canım sıkkın muayeneye gittim bir dolu kist ve çoktan çatlamış yumurtalar.. Kistler için kan verdim 4 gibi hemşire beni arıycakmış..bu kistler nerden çıktı bilmiyorum kafam allak bullak oldu.. Çikolata kisti diyor adam ısrarla.. yoktu bunlar sadece 1 tane vardı en az 4 kist saydı sinirim bozuldu.. Klomen kullanıyorum ondan olamazmı diyorum yok diyo anlamadım klomenin kist yaptığını sağır sultan biliyo..daha önce çikolata kist ameliyatı oldum diye heralde direk çikolata kist damgası mı vurdu nedir bunca zamandır gittiğim doktorlar körmüydü acaba merak ediyorum.. Gerçekten sinirlerim boızuldu artık istemiyorum yaa çocuk falan valla tepem attı artık.. Gitmiycem hiçbiyere.. Olursa olur olmazsa da olmaz Allah bilir kısmetimde varsa olur.. Gerçekten uğraşamıycam..Her gün daha kötüye gidiyorum yaa iyiye gidiceğime bu kadar da olmazki
bu arada yumurta nasıl çoktan çatlar yaaa, test yapıyordun di mi tatlım? neden yakalayamıyoruz bi bu çatlak yumurtaları yahu! yakında ben de sıkıntıdan çatlayacağımGünaydın kızlarrrrrrrrrBakmayın böyle neşeli bi günaydın olduğuna biraz canım sıkkın muayeneye gittim bir dolu kist ve çoktan çatlamış yumurtalar.. Kistler için kan verdim 4 gibi hemşire beni arıycakmış..bu kistler nerden çıktı bilmiyorum kafam allak bullak oldu.. Çikolata kisti diyor adam ısrarla.. yoktu bunlar sadece 1 tane vardı en az 4 kist saydı sinirim bozuldu.. Klomen kullanıyorum ondan olamazmı diyorum yok diyo anlamadım klomenin kist yaptığını sağır sultan biliyo..daha önce çikolata kist ameliyatı oldum diye heralde direk çikolata kist damgası mı vurdu nedir bunca zamandır gittiğim doktorlar körmüydü acaba merak ediyorum.. Gerçekten sinirlerim boızuldu artık istemiyorum yaa çocuk falan valla tepem attı artık.. Gitmiycem hiçbiyere.. Olursa olur olmazsa da olmaz Allah bilir kısmetimde varsa olur.. Gerçekten uğraşamıycam..Her gün daha kötüye gidiyorum yaa iyiye gidiceğime bu kadar da olmazki
İşte değiştirdim tatlım şu çok ünlü ikiz kardeşlere gidiyorum.. Gerçekten bıraktım artık kür de yapmıycam hiçbişey de yapmıycam çocuğum da olmazsa olmasın istemiyorum artık gerçekten sinirlerim bozuldu çok fazlakuzum yaaaa hakkaten okuyunca benim de sinirim bozuldu, doktor dğiştir olmazsa bebeğim yaaa, ben de inanılmaz bunalmış hissediyorum kendimi, bu ay da tutmazsa ben de artık salıverecem, yeter kürlerden başım döndü, sıkıldım çok yaaa
Ben hani 11. gün sanıyodum da test yapmaya başlamamıştımya canım sayende farkettim 12. günde olduğumu 12. gün akşamı yaptığım 3 tane test dün yaptığım 2 tane test hepsi bozuk çıktı.. Zaten benim 11. günde pik oluyo 12. günde çatlama oluyo test bozuk olmasa da kaçırmıştım çatlamayı biliyodum ama belki klomen geciktirdiyse diye bi düşüncem de vardı ama geciktirmemiş işte yine 12. gün çatladı muhtemel ve ben o gün de ilişki yapmadım 11 ve 13 de yaptımbu arada yumurta nasıl çoktan çatlar yaaa, test yapıyordun di mi tatlım? neden yakalayamıyoruz bi bu çatlak yumurtaları yahu! yakında ben de sıkıntıdan çatlayacağım
ben de aynı durumdayım,dur az sakin ol canım... ben bu ikizlere sadece konuşmaya gittin sandımmm, başladın mı sen onlara? hadi hayırlısı... kistler adetle gider be kuzum takma onları kafana... yorulduk aylardır,yıprandık tabi, bakalım bu ay da ne olacak, sonra yine veririz başbaşa buluruz bi yolunu....İşte değiştirdim tatlım şu çok ünlü ikiz kardeşlere gidiyorum.. Gerçekten bıraktım artık kür de yapmıycam hiçbişey de yapmıycam çocuğum da olmazsa olmasın istemiyorum artık gerçekten sinirlerim bozuldu çok fazla
11 ve 13 yeterli kuzum , tutacaksa tutar bu iki ilişkiyle de, dertlenme sen...benim bugün 13.gün bakalım ne halt olacak testte...dün geceyi değerlendirdim ama umudum tükeniyor yavaş yavaş...Ben hani 11. gün sanıyodum da test yapmaya başlamamıştımya canım sayende farkettim 12. günde olduğumu 12. gün akşamı yaptığım 3 tane test dün yaptığım 2 tane test hepsi bozuk çıktı.. Zaten benim 11. günde pik oluyo 12. günde çatlama oluyo test bozuk olmasa da kaçırmıştım çatlamayı biliyodum ama belki klomen geciktirdiyse diye bi düşüncem de vardı ama geciktirmemiş işte yine 12. gün çatladı muhtemel ve ben o gün de ilişki yapmadım 11 ve 13 de yaptım
canım benim dur bakalımmm bir atar bir gider....bak şimdi öncelikle emin ellerdesin...bu çikolata kisti denen meret evet çok can sıkıcı birde yumurtadanda çok zor ayırt ediliyor...dr.larında çok işinin ehli...güven onlara...Günaydın kızlarrrrrrrrrBakmayın böyle neşeli bi günaydın olduğuna biraz canım sıkkın muayeneye gittim bir dolu kist ve çoktan çatlamış yumurtalar.. Kistler için kan verdim 4 gibi hemşire beni arıycakmış..bu kistler nerden çıktı bilmiyorum kafam allak bullak oldu.. Çikolata kisti diyor adam ısrarla.. yoktu bunlar sadece 1 tane vardı en az 4 kist saydı sinirim bozuldu.. Klomen kullanıyorum ondan olamazmı diyorum yok diyo anlamadım klomenin kist yaptığını sağır sultan biliyo..daha önce çikolata kist ameliyatı oldum diye heralde direk çikolata kist damgası mı vurdu nedir bunca zamandır gittiğim doktorlar körmüydü acaba merak ediyorum.. Gerçekten sinirlerim boızuldu artık istemiyorum yaa çocuk falan valla tepem attı artık.. Gitmiycem hiçbiyere.. Olursa olur olmazsa da olmaz Allah bilir kısmetimde varsa olur.. Gerçekten uğraşamıycam..Her gün daha kötüye gidiyorum yaa iyiye gidiceğime bu kadar da olmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?