- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
yapma ne olur bu kadar sinir stres iyi değil... hepimiz aynı durumdayız bebişim, zor bir süreçten geçiyoruz ama atlatacağız inşallah, ben de dün gece ilişki bile yapmayacaktım,sinirlerim tepeme çıktı yeter atık dedim yaaa, koştur koştur bi saatte eve ulaşıyorum,yok soğan kaynat yok incir ye, yemek hazırla, aman içmeden soğanı koş test yap, eşime de gıcık aldım zaten sabah 6 da kalktım, akşam yemeklerini pişirmeye koyuldum bir yandan 7 gömlek 3 pantolon ütüledim, makinaya çamaşır atıp astım, salata malzemelerini hazırladım akşam için, evi toparladım yerleri sildim, yemekler pişti mutfağı topladım,benim paşa kalktı kahvesini yaptım bu arada soğanımla uğraştım, duşunu aldı,traş oldu kahvesini içti gitti, ardından duş al,hazırlan giyin çık,sabahtan yoruldum yaaaa, her şey sıkmaya başladı beni, yoluverecektim benimkini gıcık aldım, ne bu yaaa,biz neden erkek olarak doğmadık kiiii!!!!Ben doktorlara gerçekten sinir olmaya başladım artık.. Her biri farklı bişeyler söyler mi yaa bu kadar fark olur mu arada.. Yani ya ticari bu mevzular ya da işini bilmeyen insanlar desem bu kadar insan kapılarında sıra olmaz.. Biyerde bi yanlış var ama ben artık çözemiyorum çözmek de istemiyorum.. kendi imkanlarımla yapmaya çalışıcam.. İlk doktoruma gidicem geçen sene gittiğim doktora..ama önümüzdeki ay değil diğer ay gidicem biraz sakinleşmek istiyorum.. Kafam allah bullak oldu.. Yoruldum yaa resmen.. yemin ederim bak şimdi hesaplıyorum kendim bile şaşırıyorum ekimde denemeye başlamışım 3,5 ayda sanki 3 yıl geçti yaa ömrüm çürüdü yemin ediyorum bu kadar olmaz artık.. Bu arada listeye 8 Şubat olarak ekleyebilirsin beni canım.. Bi sizinle umutlarım yeşeriyo bi sizinle iyi hissediyorum kendimi.. Çok kötüyüm
oyyy maşallah, ne güzel ağabey olacak oğlun da, güzel telaşlar bunlar...neyse ki oğlun büyümüş maşallah, sana yardımcı olur annesiiiiSöyledim canım bak kardeş geliyor birlikte oyunlar oynıcaksınız,eşyalarını paylaşıcakmısın dedim tabiki diyor :))) anne ona biri bişey yaparsa döverim onu diyor :)) zaten ege çok ılımlı ve sevecen bir çocuk çok pozitif ben bazen oyyy ben oğlumu seviyorum diyorum hayııır ikimizide eşit seviceksin anneeee diyor parmağını gözüme soka soka...çok farklı bir çocuk ya :)Ahhh inşallah hamile kalmak istediğimde hep egenin erkek kardeşi olursa iki kafadar olurlar daha iyi olur diyordum daha iyi anlaşırlar diyordum.Ama işte insan farklı olsun diyede kendi kendine hayal kuruyor kız olsa sevinirim ama ne bilim inşallaaaahhh.Herkes kızın olucak diye eşim kız hayalleri kuruyor.Tabiki sağlıklı olsunda....
İnşallah canım inşallah herşey yoluna girer.. ama İmkansız gerçekten söyledikleri ben kürtaj olmadan önce bile büyük ultrason cihazında konunun uzmanı tarafından incelendiğimde bebeğim karnımdayken bile solda tek bi tane çikolata kistim vardı 1,5-2 cm.. Onun üstüne 500 kere farklı zamanlarda adet günleri dahil ultrasona girdim çıktım ve farklı doktorlar baktı hepsi de sondaki çikolata kistini gördü başka rahim tertemiz dediler hep.. Ve tabiki kan testlerim de defalarca yapıldı.. Bu kistler yani biri hariç diğerleri çikolata kisti falan değil adım kadar eminim buna.. Benim kızdığım nokta bu.. bi karıştırma varsa o şu anda oldu yani.. Daha c.tesi gittiğimde 3 folikül 1 kist saydı.. Bugün gittim 4 kist çikolata hem decanım benim dur bakalımmm bir atar bir gider....bak şimdi öncelikle emin ellerdesin...bu çikolata kisti denen meret evet çok can sıkıcı birde yumurtadanda çok zor ayırt ediliyor...dr.larında çok işinin ehli...güven onlara...
daha öncekilerde onları yumurta sanmıştır, çünkü bende de öyle olmuştu.kan vermişsin kist durumunu kan tahlilinden anlayabilirler...iyiyede gideceksin...
bu böyle zor bir süreç...tedaviye başlamak sürdürmek kolay değil,ama yapabilirsin..teselli değil bu söylediklerim...
yarın çok daha güzel bir gün olacak inşallahhh
tatlı arkadaşım çok yorulmuş üzülmüşsün haklı olarak... bak bu öyle bir iş ki insanın aklına düştü mü hem hemen olsun istiyor olmayıncada tabii insanın umutları böyle işte biraz anladın sen onu..Ben doktorlara gerçekten sinir olmaya başladım artık.. Her biri farklı bişeyler söyler mi yaa bu kadar fark olur mu arada.. Yani ya ticari bu mevzular ya da işini bilmeyen insanlar desem bu kadar insan kapılarında sıra olmaz.. Biyerde bi yanlış var ama ben artık çözemiyorum çözmek de istemiyorum.. kendi imkanlarımla yapmaya çalışıcam.. İlk doktoruma gidicem geçen sene gittiğim doktora..ama önümüzdeki ay değil diğer ay gidicem biraz sakinleşmek istiyorum.. Kafam allah bullak oldu.. Yoruldum yaa resmen.. yemin ederim bak şimdi hesaplıyorum kendim bile şaşırıyorum ekimde denemeye başlamışım 3,5 ayda sanki 3 yıl geçti yaa ömrüm çürüdü yemin ediyorum bu kadar olmaz artık.. Bu arada listeye 8 Şubat olarak ekleyebilirsin beni canım.. Bi sizinle umutlarım yeşeriyo bi sizinle iyi hissediyorum kendimi.. Çok kötüyüm
Bizim sinirlerimiz bozuldu gerçekten bence bu bebek stresleri bizi olmadığımız insanlar haline getirdi.. Ben de eşimi haşlamıştım bi geçenlerde hatırlarsınyapma ne olur bu kadar sinir stres iyi değil... hepimiz aynı durumdayız bebişim, zor bir süreçten geçiyoruz ama atlatacağız inşallah, ben de dün gece ilişki bile yapmayacaktım,sinirlerim tepeme çıktı yeter atık dedim yaaa, koştur koştur bi saatte eve ulaşıyorum,yok soğan kaynat yok incir ye, yemek hazırla, aman içmeden soğanı koş test yap, eşime de gıcık aldım zaten sabah 6 da kalktım, akşam yemeklerini pişirmeye koyuldum bir yandan 7 gömlek 3 pantolon ütüledim, makinaya çamaşır atıp astım, salata malzemelerini hazırladım akşam için, evi toparladım yerleri sildim, yemekler pişti mutfağı topladım,benim paşa kalktı kahvesini yaptım bu arada soğanımla uğraştım, duşunu aldı,traş oldu kahvesini içti gitti, ardından duş al,hazırlan giyin çık,sabahtan yoruldum yaaaa, her şey sıkmaya başladı beni, yoluverecektim benimkini gıcık aldım, ne bu yaaa,biz neden erkek olarak doğmadık kiiii!!!!
Canımsınız siz benim varlığınız bile bana iyi geliyo zatentatlı arkadaşım çok yorulmuş üzülmüşsün haklı olarak... bak bu öyle bir iş ki insanın aklına düştü mü hem hemen olsun istiyor olmayıncada tabii insanın umutları böyle işte biraz anladın sen onu..
bende 2,5 senedir uğraşıyorum...ilk 2 tedaviyi ardı ardına yaptım ama ondan sonra 9-10 ay tık yok...ne kür ne vitamin o kadar yoruldumki o 2 negatif sonrası...resmen depresyon...ama sonra o ateş hani zaten kıvılcım şeklindede tekrar harlanıyor, inan şu anda sanki o tedaviler o süreci yaşayan ben değilmişim gibi aynı heves aynı heyecan üstelik durumumu bilmeme rağmen...
öncelikle biraz dinlen kafanı topla...yapabilirsen hiç düşünme...daha öncede demiştim kararın ne olursa olsun bize düşen buradaki arkadaşlığa dayanarak sadece desteklemek olur,bizde hep destek tam destekayrıca bunuda yapabiliriz...
şarlamak lazım arada sanırım,haklısın tatlım..diyorum ben gerginim hep yaptığım işler, şimdi niye böyle sinirleniyorum,sakin olayım ama olmuyor tepeme çıkıveriyor sinirler..aslında eşim yapar,alışık da , ama ben hep ben yaparım diye son zamanlarda biraz şımarttım galiba, bi çeki düzen vereyim ben bu işeBizim sinirlerimiz bozuldu gerçekten bence bu bebek stresleri bizi olmadığımız insanlar haline getirdi.. Ben de eşimi haşlamıştım bi geçenlerde hatırlarsınİnanmıycaksın ama dün izin günüydü evi temizlemiş.. Hem de bana hiçbişey bırakmamış toza kadar almış.. Geçen hafta yine bi akşam hadi temizlik yapcam diye süpürgeyi çıkarmıştı ben de yardım etmiştim birlikte yapmıştık.. Bak inan biz 3 yıldır beraber yaşıyoruz 3 kere bile eline süpürge almayan adam benim o isyanımdan sonra 2 kere dip köşe temizlik yaptı arada isyan etmek faydalı oluyo sen de dene bence
hasta hakkın olarak bunu araştırmak soruşturmak en doğal hakkın....sor tabiki..birde bakalım kan sonuçların ne çıkacak...üstelik o kadar ücret verip muayene oluyoruz hiçte azımsanmayacak ücretler...inşallah buradan güzel haberlerinide okuyucam...İnşallah canım inşallah herşey yoluna girer.. ama İmkansız gerçekten söyledikleri ben kürtaj olmadan önce bile büyük ultrason cihazında konunun uzmanı tarafından incelendiğimde bebeğim karnımdayken bile solda tek bi tane çikolata kistim vardı 1,5-2 cm.. Onun üstüne 500 kere farklı zamanlarda adet günleri dahil ultrasona girdim çıktım ve farklı doktorlar baktı hepsi de sondaki çikolata kistini gördü başka rahim tertemiz dediler hep.. Ve tabiki kan testlerim de defalarca yapıldı.. Bu kistler yani biri hariç diğerleri çikolata kisti falan değil adım kadar eminim buna.. Benim kızdığım nokta bu.. bi karıştırma varsa o şu anda oldu yani.. Daha c.tesi gittiğimde 3 folikül 1 kist saydı.. Bugün gittim 4 kist çikolata hem de4 günde mi oluştu bu kistler yani çikolata kist kaybolup gelen bişey değildir ben 2008 yılında ameliyat oldum yıllarca da uğraştım bu kistlerle.. Böyle denilmesi beni gerçekten çok üzdü.. kafamı allak bullak etti.. ama sorcam.. beni aradıklarında söylüycem orda şoktan bişey diyemedim 4 gün önce olmayan çikolata kist şimdi mi çıktı diycem bakalım ne denilecek merak ediyorum
yumurta ile kist birbirine çok benziyormuş. o yüzden çoğu dr kist belli bir büyüklüğe gelene kadar ayırt edemiyorlarmış. bunu bana bir kadın doğumcu söylemişti.Günaydın kızlarrrrrrrrrBakmayın böyle neşeli bi günaydın olduğuna biraz canım sıkkın muayeneye gittim bir dolu kist ve çoktan çatlamış yumurtalar.. Kistler için kan verdim 4 gibi hemşire beni arıycakmış..bu kistler nerden çıktı bilmiyorum kafam allak bullak oldu.. Çikolata kisti diyor adam ısrarla.. yoktu bunlar sadece 1 tane vardı en az 4 kist saydı sinirim bozuldu.. Klomen kullanıyorum ondan olamazmı diyorum yok diyo anlamadım klomenin kist yaptığını sağır sultan biliyo..daha önce çikolata kist ameliyatı oldum diye heralde direk çikolata kist damgası mı vurdu nedir bunca zamandır gittiğim doktorlar körmüydü acaba merak ediyorum.. Gerçekten sinirlerim boızuldu artık istemiyorum yaa çocuk falan valla tepem attı artık.. Gitmiycem hiçbiyere.. Olursa olur olmazsa da olmaz Allah bilir kısmetimde varsa olur.. Gerçekten uğraşamıycam..Her gün daha kötüye gidiyorum yaa iyiye gidiceğime bu kadar da olmazki
Bu arada canım bişey söyliyim bu merkeze 2. gelişim bugün kan da verdim bankoya gittim benim borcum ne kadar diye yine borcunuz yok dediler.. Anlamadım ama para istemiyolar şaşırdım ben de ama muayene oldum falan dedim.. Borcunuz yok dedi kızhasta hakkın olarak bunu araştırmak soruşturmak en doğal hakkın....sor tabiki..birde bakalım kan sonuçların ne çıkacak...üstelik o kadar ücret verip muayene oluyoruz hiçte azımsanmayacak ücretler...inşallah buradan güzel haberlerinide okuyucam...
taktiktir belki, alttan alttan seni o sürece çekmeye çalışıyor olabilirler ürkütmedenBu arada canım bişey söyliyim bu merkeze 2. gelişim bugün kan da verdim bankoya gittim benim borcum ne kadar diye yine borcunuz yok dediler.. Anlamadım ama para istemiyolar şaşırdım ben de ama muayene oldum falan dedim.. Borcunuz yok dedi kızGeçen de almamışlardı anlamadım neden para istemiyolar Orda tüp bebek ve aşılama olan arkadaşım sadece aşılamada ve tüp bebek işlemi sırasında ücret alıyolar diğerlerinde almıyolar demişti ama daha benim ne olacağım belli değilken ücret almamaları çok şaşırtıcı
Aynen canım bi isyan sınırına geldim galiba biraz sinirlerim bozuk biliyorumki yarın daha iyi olucam.. Allah bizlere sabır versin.. hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.. Düzelecek herşey inanıyorumyumurta ile kist birbirine çok benziyormuş. o yüzden çoğu dr kist belli bir büyüklüğe gelene kadar ayırt edemiyorlarmış. bunu bana bir kadın doğumcu söylemişti.
canım çok meşakkatli bir süreç yaşıyoruz. bende bazen daralıyorum önümde bu kadar engel varken nasıl olacak imkansız diyorum. sonrada diyorum pes etmek yok, yola devam diyorum. o yüzden seni şu an çok iyi anlıyorum. 3.5 ay kürlerle uğraş umut et bir de kistler var diyorsun.
tatlım kistler kesinlikle engel değil. biraz dinlen kafanı dağıt ama bence bu işin peşini bırakma. Allah sabredenlerle beraberdir.
akşam işten eve geliriz. o içeride tv nin karşısına oturur. ben mutfağa geçerim yemek ve sofrayı hazırlarım. yemeği yeriz o tv nin karşısına geçer ben yine mutfağa.. Erkek milleti ne kadar şanslı. bende eşime bazen diyorum ki şanslı olaydım anamdan oğlan doğardım. o da bana tam tersini diyor.yapma ne olur bu kadar sinir stres iyi değil... hepimiz aynı durumdayız bebişim, zor bir süreçten geçiyoruz ama atlatacağız inşallah, ben de dün gece ilişki bile yapmayacaktım,sinirlerim tepeme çıktı yeter atık dedim yaaa, koştur koştur bi saatte eve ulaşıyorum,yok soğan kaynat yok incir ye, yemek hazırla, aman içmeden soğanı koş test yap, eşime de gıcık aldım zaten sabah 6 da kalktım, akşam yemeklerini pişirmeye koyuldum bir yandan 7 gömlek 3 pantolon ütüledim, makinaya çamaşır atıp astım, salata malzemelerini hazırladım akşam için, evi toparladım yerleri sildim, yemekler pişti mutfağı topladım,benim paşa kalktı kahvesini yaptım bu arada soğanımla uğraştım, duşunu aldı,traş oldu kahvesini içti gitti, ardından duş al,hazırlan giyin çık,sabahtan yoruldum yaaaa, her şey sıkmaya başladı beni, yoluverecektim benimkini gıcık aldım, ne bu yaaa,biz neden erkek olarak doğmadık kiiii!!!!
yaaaa azıcık deli ve çılgın olmak zararlı değil...olayları ancak böyle böyle hazmediyoruzCanımsınız siz benim varlığınız bile bana iyi geliyo zatenSakinleşicem inşallah yine sizle beraber.. Biliyorum bu geçici bir isyan içimdeki.. yarın yine "bugün hangi küre başlıyoruz" diye uyanırım Ben bi gel git akıllıyım bu mevzular beni delirtti
İşte ben de anlamadım.. c.tesi bana klomenle sizin çocuğunuz olur kesin diyen adam şimdi ciddi bi tedavi sürecine girmemiz lazım deyince şok oldum zaten.. 4 günde ne değişti bu kadar anlayamıyorumtaktiktir belki, alttan alttan seni o sürece çekmeye çalışıyor olabilirler ürkütmedenbenim hiç güvenim kalmadı artık bu doktorlara,özel hast. lere
aynen tatlım yaaa, hem biz de çalışıyoruz,ne bu böyle,dünyanın yükünü biz mi çekecez! isyeeeaaaannnnnnn!!!!akşam işten eve geliriz. o içeride tv nin karşısına oturur. ben mutfağa geçerim yemek ve sofrayı hazırlarım. yemeği yeriz o tv nin karşısına geçer ben yine mutfağa.. Erkek milleti ne kadar şanslı. bende eşime bazen diyorum ki şanslı olaydım anamdan oğlan doğardım. o da bana tam tersini diyor.
ben de aynı şeyi düşündüm daha 3-4 gün önce ne konuşuyorduk,nasıl bu kadar çabuk değişiyor her şey diyordum...İşte ben de anlamadım.. c.tesi bana klomenle sizin çocuğunuz olur kesin diyen adam şimdi ciddi bi tedavi sürecine girmemiz lazım deyince şok oldum zaten.. 4 günde ne değişti bu kadar anlayamıyorumİnanki benim de hiç güvenim kalmadı
Amin canım aminnn inşallahhhyaaaa azıcık deli ve çılgın olmak zararlı değil...olayları ancak böyle böyle hazmediyoruzsizde iyki varsınız ki...ortak dertler ortak bir paydada buluşturdu bizi güzel haberlerini duyalım herbirimizin...
Adaletin bu mu dünya.......aynen tatlım yaaa, hem biz de çalışıyoruz,ne bu böyle,dünyanın yükünü biz mi çekecez! isyeeeaaaannnnnnn!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?