Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ben eşime prens diyorum evde prensim bişey istermiydiniz falan diyorum.. Gerçekten benimki sanırsın prens.. Neyse ben bi isyan ettim prens oldu kurbağa hahahahahaha Öpmiyim de prens olmasın bari tekrar hahahahahah siz de deneyin kızlar bi isyan bin derde deva vallahi

işte bu da aklıma buranın tamamen insancıl dr.lar tarafından yönetildiğinin ve ticarethane anlayışının olmadığını akla getiriyor.çok sevindim gerçekten...burayı tercih etmek için iyi bir neden daha...

ben de aynı şeyi düşündüm daha 3-4 gün önce ne konuşuyorduk,nasıl bu kadar çabuk değişiyor her şey diyordum...
Neyse dur bakalım sakin kafayla düşünmek istiyorum.. Bi gelsin şu kan sonucu bakalım neler denilecek.. Ona göre izleyeceğim yolu seçerim.. Herşey bu kadar hızlı değişemez yani normal olmayan bişeyler var ama anlarız yakında :)

Buraya gerçekten ben de güvenmek istiyorum.. Ben de gerçekten artık bi doktora güvenmek istiyorum.. Tam c.tesi herşey yolundayken birden böyle demeleri sinirlerimi çok bozdu sadece.. Ama lütfen artık böyle inişler çıkışlar yaşamayalım istiyorum.. Herşeyin düzene girmesi stabil ilerlemesi neden bu kadar zorki

taktiktir belki, alttan alttan seni o sürece çekmeye çalışıyor olabilirler ürkütmeden benim hiç güvenim kalmadı artık bu doktorlara,özel hast. lere
montecim burası gerçekten farklı ankara daki birçok kilinikten çok farklı...ama zaten baştada demiş sizin klomenle bile olur diye... bazı arkadaşları hemen tüpe yönlendiriyorlar biliyorsun...ayy bende bu dr.ları savunucam diye sanki komisyon alıyorum,üstelik tedavimide bunlarda olmuyorum

her zaman en çok savunduğum bende şans olsa erkek doğardım üstüne birde damat olurdum

bu yolda iniş çıkışlar kaçılmaz canım. sabrececeğiz. benim de yarın dr kontrolüm var. ne diyeceğini az çok tahmin ediyorum. o yüzden şu an çok rahatım. sadece o kadar yolu boşuna gideceğim.

Ben tüpten vazgeçtim, alalacele olmuştu, pozitif düşünemiyordum, negatif hissiyatla olacak iş değil, evde durumlar gerildi, iki tane hormon iğnesi yemiş oldum, inşallah bir sakıncası olmaz...

Ben tüpten vazgeçtim, alalacele olmuştu, pozitif düşünemiyordum, negatif hissiyatla olacak iş değil, evde durumlar gerildi, iki tane hormon iğnesi yemiş oldum, inşallah bir sakıncası olmaz...
Çok apar topar olmuş içine sinmemişti hiç...bir sakıncası olmaz...kafayı toplayıp biraz da vücuttaki hormonları yola sokup dr a öyle gidersiniz gitmek isterseniz...ben aralıktan beri gidiyorum üstelik 3. tedavim olacak eğer düzelirse değerler ancak şubat adetiyle başlıcaz...
zaten takviyede alıyorsunuz yeni başladınız en az 2 ay kullanıp hormon tahlilinizi ele alıp öyle gidersiniz dr a.
bu süreçte ortam aslında hiç gerilmemelide olaylar ve insanlar hep üst üste geliyor.
hayırlısı olsun...

Senin için dua ediyorum inşallah olacak... Benim için tüp olmaz bir daha hayatta kalkışmaz bizimki epey kızdı. Ben doğal yoldan olursa olsun diyorum, senin paylaştığın karışım ve duayı uygulamayı düşünüyorum. Coenzim omega 3 e inandım, bariz değişiklikler oldu ama hayıt kullanmayayım diyorum çünkü bana verdikleri hormon iğneleri fsh dı, o zaman ben niye fsh ı düşürmeye çalışıyorum dedim, belki adet olamazsam falan başlarım bir süre sonra... şimdi amacım yapabildiğim kadar vücudumu antioksidanlarla temizlemek (kolesterol LDL 140 olmuş) ve yumurta kalitesini arttırmak... Hormonlara karışmıyım vücut kendisi halletsin:)

çok acele olmuştu hakkaten tatlım, inşallah kendiliğinden gelsin bebişin...

evt bu koyu olmuş, hadi hayırlısı...
inşallah canım,bu ay yakalayayım bari,tek umudum bu test, geçen aylarda yakalayamadığım için olmadığını düşünüyorum kendimce, bu kadar olumsuzluklara rağmen

Allah bin kere razı olsun sizden :))Takviyelere devam aynen hormonlara karışma yumurta kaliten artsın...işin açığı fsh sorunu olan ancak ilk çocuğunu bu sorunu bilmeden doğal yoldan dünyaya getirmiş kadınların 2. yede kullandığımız bir takım takviyelerle gene doğal yoldan ulaşabileceğini düşünüyorum..
eşinizin sinirinide anlıyorum ama tüp bebek aşamasında sadece opu da sperm verme işlemini yapan erkeklerin bu kadar tepki vermesini gerçekten anlamaıyorum.üstelik iğnelerden göbeğim hala sızlarken
uygulayın o karışımı ve belki birde kaplıca inşallah şifa olur yarasın size...

Bu senin kararın olmalı canım zaten öyle apar topar olacak işler değil.. Bence iyi yapmışsın hazır hissetmen çok önemli.. Evde durumlar neden gerildi?

ciiddi misin canım ben bilmiyordum 4 saatte yapmak gerektiğini, yoksa kaçabilir mi?
Tabi tabi sen 4 saatte bir tekrarla koyulaşmayı net olarak görmekte fayda var canım nolur nolmaz.. İlk yapışın bu sonraları zaten öğrenirsin hangi gün çatladığını bu kadar detaylı incelemek gerekmez o zaman :)

gibigibiyim canım benim şu şeffaf akıntı dün geldi, demekki benim hatam o akıntıyı çatlama zannedip ilişkiye girip sonra bırakmammış..baksana daha ovulasyon olmadı ama akıntı oldu bitti..ayda 1 defa geliyor o akıntı bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…