- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Ben eşime prens diyorum evdeakşam işten eve geliriz. o içeride tv nin karşısına oturur. ben mutfağa geçerim yemek ve sofrayı hazırlarım. yemeği yeriz o tv nin karşısına geçer ben yine mutfağa.. Erkek milleti ne kadar şanslı. bende eşime bazen diyorum ki şanslı olaydım anamdan oğlan doğardım. o da bana tam tersini diyor.
işte bu da aklıma buranın tamamen insancıl dr.lar tarafından yönetildiğinin ve ticarethane anlayışının olmadığını akla getiriyor.çok sevindim gerçekten...burayı tercih etmek için iyi bir neden daha...Bu arada canım bişey söyliyim bu merkeze 2. gelişim bugün kan da verdim bankoya gittim benim borcum ne kadar diye yine borcunuz yok dediler.. Anlamadım ama para istemiyolar şaşırdım ben de ama muayene oldum falan dedim.. Borcunuz yok dedi kızGeçen de almamışlardı anlamadım neden para istemiyolar Orda tüp bebek ve aşılama olan arkadaşım sadece aşılamada ve tüp bebek işlemi sırasında ücret alıyolar diğerlerinde almıyolar demişti ama daha benim ne olacağım belli değilken ücret almamaları çok şaşırtıcı
Neyse dur bakalım sakin kafayla düşünmek istiyorum.. Bi gelsin şu kan sonucu bakalım neler denilecek.. Ona göre izleyeceğim yolu seçerim.. Herşey bu kadar hızlı değişemez yani normal olmayan bişeyler var ama anlarız yakında :)ben de aynı şeyi düşündüm daha 3-4 gün önce ne konuşuyorduk,nasıl bu kadar çabuk değişiyor her şey diyordum...
Buraya gerçekten ben de güvenmek istiyorum.. Ben de gerçekten artık bi doktora güvenmek istiyorum.. Tam c.tesi herşey yolundayken birden böyle demeleri sinirlerimi çok bozdu sadece.. Ama lütfen artık böyle inişler çıkışlar yaşamayalım istiyorum.. Herşeyin düzene girmesi stabil ilerlemesi neden bu kadar zorkiişte bu da aklıma buranın tamamen insancıl dr.lar tarafından yönetildiğinin ve ticarethane anlayışının olmadığını akla getiriyor.çok sevindim gerçekten...burayı tercih etmek için iyi bir neden daha...
montecim burası gerçekten farklı ankara daki birçok kilinikten çok farklı...ama zaten baştada demiş sizin klomenle bile olur diye... bazı arkadaşları hemen tüpe yönlendiriyorlar biliyorsun...ayy bende bu dr.ları savunucam diye sanki komisyon alıyorum,üstelik tedavimide bunlarda olmuyorumtaktiktir belki, alttan alttan seni o sürece çekmeye çalışıyor olabilirler ürkütmedenbenim hiç güvenim kalmadı artık bu doktorlara,özel hast. lere
her zaman en çok savunduğum bende şans olsa erkek doğardım üstüne birde damat olurdumakşam işten eve geliriz. o içeride tv nin karşısına oturur. ben mutfağa geçerim yemek ve sofrayı hazırlarım. yemeği yeriz o tv nin karşısına geçer ben yine mutfağa.. Erkek milleti ne kadar şanslı. bende eşime bazen diyorum ki şanslı olaydım anamdan oğlan doğardım. o da bana tam tersini diyor.
bu yolda iniş çıkışlar kaçılmaz canım. sabrececeğiz. benim de yarın dr kontrolüm var. ne diyeceğini az çok tahmin ediyorum. o yüzden şu an çok rahatım. sadece o kadar yolu boşuna gideceğim.Buraya gerçekten ben de güvenmek istiyorum.. Ben de gerçekten artık bi doktora güvenmek istiyorum.. Tam c.tesi herşey yolundayken birden böyle demeleri sinirlerimi çok bozdu sadece.. Ama lütfen artık böyle inişler çıkışlar yaşamayalım istiyorum.. Herşeyin düzene girmesi stabil ilerlemesi neden bu kadar zorki
Ben tüpten vazgeçtim, alalacele olmuştu, pozitif düşünemiyordum, negatif hissiyatla olacak iş değil, evde durumlar gerildi, iki tane hormon iğnesi yemiş oldum, inşallah bir sakıncası olmaz...gÜNAYDINNNN
senin testin koyulaşıyor artık bugün akşam yada yarın pik yapar bence..hadi hayırlısı...
canım bu değerler opuya yaklaşırken oluyor...ki bünyeden bünyeye değişiyor...yumurtaların 16 mm yi geçmeye başlayınca olur bu değerler...çatlamaya yaklaştıkça...zaten çatlamayıda çatlatma iğnesi ile sağlıyorsun...bu kadar iğne kullanıp doğala bırakmak olmuyor...o zamanda o aşılama oluyor aslında....aşılamadada aynı iğneler kullanılıyor ama tüp değilde aşılama oluyor,ben işin aşığı aşılamaya çık inanmıyorum o kadar iğne kullandıktan şansı biraz daha arttırmak lazım sanki...
Çok apar topar olmuş içine sinmemişti hiç...bir sakıncası olmaz...kafayı toplayıp biraz da vücuttaki hormonları yola sokup dr a öyle gidersiniz gitmek isterseniz...ben aralıktan beri gidiyorum üstelik 3. tedavim olacak eğer düzelirse değerler ancak şubat adetiyle başlıcaz...Ben tüpten vazgeçtim, alalacele olmuştu, pozitif düşünemiyordum, negatif hissiyatla olacak iş değil, evde durumlar gerildi, iki tane hormon iğnesi yemiş oldum, inşallah bir sakıncası olmaz...
Senin için dua ediyorum inşallah olacak... Benim için tüp olmaz bir daha hayatta kalkışmaz bizimki epey kızdı. Ben doğal yoldan olursa olsun diyorum, senin paylaştığın karışım ve duayı uygulamayı düşünüyorum. Coenzim omega 3 e inandım, bariz değişiklikler oldu ama hayıt kullanmayayım diyorum çünkü bana verdikleri hormon iğneleri fsh dı, o zaman ben niye fsh ı düşürmeye çalışıyorum dedim, belki adet olamazsam falan başlarım bir süre sonra... şimdi amacım yapabildiğim kadar vücudumu antioksidanlarla temizlemek (kolesterol LDL 140 olmuş) ve yumurta kalitesini arttırmak... Hormonlara karışmıyım vücut kendisi halletsin:)Çok apar topar olmuş içine sinmemişti hiç...bir sakıncası olmaz...kafayı toplayıp biraz da vücuttaki hormonları yola sokup dr a öyle gidersiniz gitmek isterseniz...ben aralıktan beri gidiyorum üstelik 3. tedavim olacak eğer düzelirse değerler ancak şubat adetiyle başlıcaz...
zaten takviyede alıyorsunuz yeni başladınız en az 2 ay kullanıp hormon tahlilinizi ele alıp öyle gidersiniz dr a.
bu süreçte ortam aslında hiç gerilmemelide olaylar ve insanlar hep üst üste geliyor.
hayırlısı olsun...
evt bu koyu olmuş, hadi hayırlısı...Kızlar 13.gün, sabah testi, iyice kizariyor sanırım... Bu kadar telasin içinde bi de bu çıktı basıma
çok acele olmuştu hakkaten tatlım, inşallah kendiliğinden gelsin bebişin...Senin için dua ediyorum inşallah olacak... Benim için tüp olmaz bir daha hayatta kalkışmaz bizimki epey kızdı. Ben doğal yoldan olursa olsun diyorum, senin paylaştığın karışım ve duayı uygulamayı düşünüyorum. Coenzim omega 3 e inandım, bariz değişiklikler oldu ama hayıt kullanmayayım diyorum çünkü bana verdikleri hormon iğneleri fsh dı, o zaman ben niye fsh ı düşürmeye çalışıyorum dedim, belki adet olamazsam falan başlarım bir süre sonra... şimdi amacım yapabildiğim kadar vücudumu antioksidanlarla temizlemek (kolesterol LDL 140 olmuş) ve yumurta kalitesini arttırmak... Hormonlara karışmıyım vücut kendisi halletsin:)
Bebeğim artık sen 4 saatte bir test yapsan iyi olur bayaa nerdeyse eşite gelmek üzereKızlar 13.gün, sabah testi, iyice kizariyor sanırım... Bu kadar telasin içinde bi de bu çıktı basıma
inşallah canım,bu ay yakalayayım bari,tek umudum bu test, geçen aylarda yakalayamadığım için olmadığını düşünüyorum kendimce, bu kadar olumsuzluklara rağmenevt bu koyu olmuş, hadi hayırlısı...
Allah bin kere razı olsun sizden :))Takviyelere devam aynen hormonlara karışma yumurta kaliten artsın...işin açığı fsh sorunu olan ancak ilk çocuğunu bu sorunu bilmeden doğal yoldan dünyaya getirmiş kadınların 2. yede kullandığımız bir takım takviyelerle gene doğal yoldan ulaşabileceğini düşünüyorum..Senin için dua ediyorum inşallah olacak... Benim için tüp olmaz bir daha hayatta kalkışmaz bizimki epey kızdı. Ben doğal yoldan olursa olsun diyorum, senin paylaştığın karışım ve duayı uygulamayı düşünüyorum. Coenzim omega 3 e inandım, bariz değişiklikler oldu ama hayıt kullanmayayım diyorum çünkü bana verdikleri hormon iğneleri fsh dı, o zaman ben niye fsh ı düşürmeye çalışıyorum dedim, belki adet olamazsam falan başlarım bir süre sonra... şimdi amacım yapabildiğim kadar vücudumu antioksidanlarla temizlemek (kolesterol LDL 140 olmuş) ve yumurta kalitesini arttırmak... Hormonlara karışmıyım vücut kendisi halletsin:)
Bu senin kararın olmalı canım zaten öyle apar topar olacak işler değil.. Bence iyi yapmışsın hazır hissetmen çok önemli.. Evde durumlar neden gerildi?Ben tüpten vazgeçtim, alalacele olmuştu, pozitif düşünemiyordum, negatif hissiyatla olacak iş değil, evde durumlar gerildi, iki tane hormon iğnesi yemiş oldum, inşallah bir sakıncası olmaz...
ciiddi misin canım ben bilmiyordum 4 saatte yapmak gerektiğini, yoksa kaçabilir mi?Bebeğim artık sen 4 saatte bir test yapsan iyi olur bayaa nerdeyse eşite gelmek üzere
Tabi tabi sen 4 saatte bir tekrarla koyulaşmayı net olarak görmekte fayda var canım nolur nolmaz.. İlk yapışın bu sonraları zaten öğrenirsin hangi gün çatladığını bu kadar detaylı incelemek gerekmez o zaman :)ciiddi misin canım ben bilmiyordum 4 saatte yapmak gerektiğini, yoksa kaçabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?