tamam canım yanımda testim var 3-4 gibi tekrar yapayım...Tabi tabi sen 4 saatte bir tekrarla koyulaşmayı net olarak görmekte fayda var canım nolur nolmaz.. İlk yapışın bu sonraları zaten öğrenirsin hangi gün çatladığını bu kadar detaylı incelemek gerekmez o zaman :)
Canım söylemesi ayıp o akıntıya içinde kalan spermler de neden oluyo olabilir.. Akıntıdan ziyade ovulasyon testi daha güvenli çatlamayı tespit etmektegibigibiyim canım benim şu şeffaf akıntı dün geldi, demekki benim hatam o akıntıyı çatlama zannedip ilişkiye girip sonra bırakmammış..baksana daha ovulasyon olmadı ama akıntı oldu bitti..ayda 1 defa geliyor o akıntı bende...
geliyor geliyor yumi yumi geliyorKızlar 13.gün, sabah testi, iyice kizariyor sanırım... Bu kadar telasin içinde bi de bu çıktı basıma
ama tatlım 10 unda olmuştu ilişki üstüne 2 gün geçti, 4 defa duş aldım wc derken zannetmiyorum sperm olacağını ama bilemiyorum tabi... belkide öyledir....Canım söylemesi ayıp o akıntıya içinde kalan spermler de neden oluyo olabilir.. Akıntıdan ziyade ovulasyon testi daha güvenli çatlamayı tespit etmekte
evvvet bebeğim yaaa, lütfen bu defa yakalayayım, ortam uygun,soğan içiliyor, çörekotu yağı, kuru incir yeniyor, kocam sabah akşam keçiboynuzu özü yiyor, artık ne yapsın bu montegeliyor geliyor yumi yumi geliyorhadi yakala monte gol olsunnnnn
Allah bin kere razı olsun sizden :))Takviyelere devam aynen hormonlara karışma yumurta kaliten artsın...işin açığı fsh sorunu olan ancak ilk çocuğunu bu sorunu bilmeden doğal yoldan dünyaya getirmiş kadınların 2. yede kullandığımız bir takım takviyelerle gene doğal yoldan ulaşabileceğini düşünüyorum..
eşinizin sinirinide anlıyorum ama tüp bebek aşamasında sadece opu da sperm verme işlemini yapan erkeklerin bu kadar tepki vermesini gerçekten anlamaıyorum.üstelik iğnelerden göbeğim hala sızlarken
uygulayın o karışımı ve belki birde kaplıca inşallah şifa olur yarasın size...
İstemediğim halde tedaviyi başlatmamdan ve tedavi ile ilgili olumsuz düşünmemden dolayı, merkezi biraz pazarlama mantığında buldum acele ettikleri için ne bileyim belki gerçekten acele edilmesi gerekiyordu...Bu senin kararın olmalı canım zaten öyle apar topar olacak işler değil.. Bence iyi yapmışsın hazır hissetmen çok önemli.. Evde durumlar neden gerildi?
aynı şeyi yanlış hatırlamıyorsam @ebrukkkk ya da yapmışlardı alalacele muhasebeye indirmişlerdi, ama bak şimdi kendiliğinden hamiş kaldı...ebru gelince soralım kendisine,anlatır o bize....İstemediğim halde tedaviyi başlatmamdan ve tedavi ile ilgili olumsuz düşünmemden dolayı, merkezi biraz pazarlama mantığında buldum acele ettikleri için ne bileyim belki gerçekten acele edilmesi gerekiyordu...
günaydın taze annemm,nasılsın bebişim, son 1 gün,yarın inşallah keseyi görüp derin bir nefes alacağızzzzkızzlar gunaydddınn
aayy sormaa kuzumm tuhaf tuhaf ruyaları göruormm anlamına bıle bakmıyorum kötü cıkıcak dıye yarın ınsallah gıdıcemm sabahın köründ dayancam kapısına doktorunnngünaydın taze annemm,nasılsın bebişim, son 1 gün,yarın inşallah keseyi görüp derin bir nefes alacağızzzz
hayır olsun canım, son 1 gün artık az daha sabıraayy sormaa kuzumm tuhaf tuhaf ruyaları göruormm anlamına bıle bakmıyorum kötü cıkıcak dıye yarın ınsallah gıdıcemm sabahın köründ dayancam kapısına doktorunnn
suann zaten ben sabretmiş halım emın olhayır olsun canım, son 1 gün artık az daha sabır
evvvet bebeğim yaaa, lütfen bu defa yakalayayım, ortam uygun,soğan içiliyor, çörekotu yağı, kuru incir yeniyor, kocam sabah akşam keçiboynuzu özü yiyor, artık ne yapsın bu monte
acele edilmeli ama mesela hani iğneyi vermeden neden hormon bakılmıyor ya da işte bazı ön tahlilleri yapmadan hemen hoop tüp bebek tedavisine başlamak ne derece mantıklı..insanda soru işaretleri oluşturuyor...İstemediğim halde tedaviyi başlatmamdan ve tedavi ile ilgili olumsuz düşünmemden dolayı, merkezi biraz pazarlama mantığında buldum acele ettikleri için ne bileyim belki gerçekten acele edilmesi gerekiyordu...
yaaaa gebelikte ruh hali ve bilnçaltı çok değişik işliyor...hayrolsunda inşallah...takılma sen rüyalara:))aayy sormaa kuzumm tuhaf tuhaf ruyaları göruormm anlamına bıle bakmıyorum kötü cıkıcak dıye yarın ınsallah gıdıcemm sabahın köründ dayancam kapısına doktorunnn
öyle duydum bıyerde canım evet cok tuhaf ve alakasızz ruyalar zatenn bn on gun önceden ruyaları hatrlmamaya basladımmm ust uste normalde hıc unutmmamm snraları hatrladıklarmda abuk sabuk cıktı bende anlamına bıle bakmıormyaaaa gebelikte ruh hali ve bilnçaltı çok değişik işliyor...hayrolsunda inşallah...takılma sen rüyalara:))
üstünde bile durma hiç... yarın bebiş görülünce sende rahatlıycan ruh halindeöyle duydum bıyerde canım evet cok tuhaf ve alakasızz ruyalar zatenn bn on gun önceden ruyaları hatrlmamaya basladımmm ust uste normalde hıc unutmmamm snraları hatrladıklarmda abuk sabuk cıktı bende anlamına bıle bakmıorm
aynenn bende rhatlıcam sızde topıkce rahatlıcaksnzz benm cenemdende kurtulcaksn züstünde bile durma hiç... yarın bebiş görülünce sende rahatlıycan ruh halinde
Yaaaaaa olur muuu hiçç,kurtulmak neymiş,bunlar tatlı heyecanlar zevkle okuyorum inan..sağlıcakla inşallahhhaynenn bende rhatlıcam sızde topıkce rahatlıcaksnzz benm cenemdende kurtulcaksn z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?