Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

tamam canım yanımda testim var 3-4 gibi tekrar yapayım...

Canım söylemesi ayıp o akıntıya içinde kalan spermler de neden oluyo olabilir.. Akıntıdan ziyade ovulasyon testi daha güvenli çatlamayı tespit etmekte

Canım söylemesi ayıp o akıntıya içinde kalan spermler de neden oluyo olabilir.. Akıntıdan ziyade ovulasyon testi daha güvenli çatlamayı tespit etmekte
ama tatlım 10 unda olmuştu ilişki üstüne 2 gün geçti, 4 defa duş aldım wc derken zannetmiyorum sperm olacağını ama bilemiyorum tabi... belkide öyledir....

Bu senin kararın olmalı canım zaten öyle apar topar olacak işler değil.. Bence iyi yapmışsın hazır hissetmen çok önemli.. Evde durumlar neden gerildi?
İstemediğim halde tedaviyi başlatmamdan ve tedavi ile ilgili olumsuz düşünmemden dolayı, merkezi biraz pazarlama mantığında buldum acele ettikleri için ne bileyim belki gerçekten acele edilmesi gerekiyordu...

İstemediğim halde tedaviyi başlatmamdan ve tedavi ile ilgili olumsuz düşünmemden dolayı, merkezi biraz pazarlama mantığında buldum acele ettikleri için ne bileyim belki gerçekten acele edilmesi gerekiyordu...
aynı şeyi yanlış hatırlamıyorsam @ebrukkkk ya da yapmışlardı alalacele muhasebeye indirmişlerdi, ama bak şimdi kendiliğinden hamiş kaldı...ebru gelince soralım kendisine,anlatır o bize....

günaydın taze annemm,nasılsın bebişim, son 1 gün,yarın inşallah keseyi görüp derin bir nefes alacağızzzz
aayy sormaa kuzumm tuhaf tuhaf ruyaları göruormm anlamına bıle bakmıyorum kötü cıkıcak dıye yarın ınsallah gıdıcemm sabahın köründ dayancam kapısına doktorunnn

aayy sormaa kuzumm tuhaf tuhaf ruyaları göruormm anlamına bıle bakmıyorum kötü cıkıcak dıye yarın ınsallah gıdıcemm sabahın köründ dayancam kapısına doktorunnn
hayır olsun canım, son 1 gün artık az daha sabır

acele edilmeli ama mesela hani iğneyi vermeden neden hormon bakılmıyor ya da işte bazı ön tahlilleri yapmadan hemen hoop tüp bebek tedavisine başlamak ne derece mantıklı..insanda soru işaretleri oluşturuyor...

yaaaa gebelikte ruh hali ve bilnçaltı çok değişik işliyor...hayrolsunda inşallah...takılma sen rüyalara:))

yaaaa gebelikte ruh hali ve bilnçaltı çok değişik işliyor...hayrolsunda inşallah...takılma sen rüyalara:))
öyle duydum bıyerde canım evet cok tuhaf ve alakasızz ruyalar zatenn bn on gun önceden ruyaları hatrlmamaya basladımmm ust uste normalde hıc unutmmamm snraları hatrladıklarmda abuk sabuk cıktı bende anlamına bıle bakmıorm

üstünde bile durma hiç... yarın bebiş görülünce sende rahatlıycan ruh halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…