Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar ben haaala hastanedeyim tekrar ultrasona girdim dosyamı açtırdım burada devam edeyim diye.Kan istedi doktor 15 tane falan kan aldırıcam 5 dakika ile öğleden sonraya kaldım ya

olsun cnm allah razı olsun sızden sıkılmadan cvp yazdgnızı göruormm ztn de artık demekkı bende sorularımdan sıkıldıysam ondn öle dedım
yok bebeğim yaaa, hiç aklına getirme öyle şeyler, sırf sana cevap yazabileyim diye girip araştırıyorum her yeri :) kendim hamiş kalmış gibi heyecanlı ve mutluyum, seni heyecanlandırmamak için sessiz kalıyoruz bazen ama inan yaşadıklarını yaşıyorum kalbim ağzımda yarın gelecek güzel haberler için

brnh bu doktorlarda bi acayip perşembe diyeceğine çarşamba deseydi şu an kurtulmuştuk stresten ve meraktan
aynenn heralde keseyı görmek ıcın mı hesapladıı 4+5 im suan cunku keske daha erkendenn deseydı bnm ıcın cok ıyı olurdu ıcım rahat ederdıı doktra kendımı elltmeden baktrmadan ıcım rahat etmıo bnm

Kızlar ben haaala hastanedeyim tekrar ultrasona girdim dosyamı açtırdım burada devam edeyim diye.Kan istedi doktor 15 tane falan kan aldırıcam 5 dakika ile öğleden sonraya kaldım ya
ooo tabi şimdi tetkikleri yapacak, Allah kolaylık versin tatlım,güzel haberlerle dön inşallah

ayy canım benm senı bılmezmıyım ben ınsallahh hayrlı sonuclar alırızz yarın

acele edilmeli ama mesela hani iğneyi vermeden neden hormon bakılmıyor ya da işte bazı ön tahlilleri yapmadan hemen hoop tüp bebek tedavisine başlamak ne derece mantıklı..insanda soru işaretleri oluşturuyor...
benim dosya hazırdı geçen ayın hormonları vardı, 7 ay öncesinin hormon ve hsg vardı, dr 3 yumurta var belki bir daha olmaz dedi, amh ın yanlış olabileceğini daha iyi bir tablo gördüğünü söyledi ama ben bu ay çok mutluydum belki o yansımıştı.

ooo tabi şimdi tetkikleri yapacak, Allah kolaylık versin tatlım,güzel haberlerle dön inşallah

Amin montecim amin üniversite hastanesi tanıdık doktorda olsa fayda etmiyor adam kafayı yemek üzere kalabalık ama haddinden fazla araya sıkıştırdı 3 gün sonra beni ara ben alır bakarım sonuçlara dedi sonuç için gelme dedi 3 hafta sonra rutin kontrole gidicem

kolaylıklar dilerim size,kalabalık olduğuna eminim,iyi sonuç için beklememişsiniz en azından :)) 2 canınızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…