hahahhaa bende bunu demenızı beklıodumm monte kesın öle yazar dıe beklıodum gulbılcımm yazdıııbu kadar topiğe giripte popüler olmaman mümkün mü tatlım?
canımcım yaa bizim naif hormonlarımız gündelik kılıktan kılığa giriyor o nedenle güncel ölçüm en iyisi.umutlu ve mutlu olmak iyidir,lütfen hormonlarımız hep bu yanımızı görsün,stresimizi değilbenim dosya hazırdı geçen ayın hormonları vardı, 7 ay öncesinin hormon ve hsg vardı, dr 3 yumurta var belki bir daha olmaz dedi, amh ın yanlış olabileceğini daha iyi bir tablo gördüğünü söyledi ama ben bu ay çok mutluydum belki o yansımıştı.
google a kadınlar kulübü yazdığımda senin ismin ismin çıkıyor.hahahhaa bende bunu demenızı beklıodumm monte kesın öle yazar dıe beklıodum gulbılcımm yazdıııee tabı en ıyı eskıler bılır
ahahahahhaaagoogle a kadınlar kulübü yazdığımda senin ismin ismin çıkıyor.
hahahahaaaaa :) ben yazacaktım ama artık yeter dersin diye korkumdan yazmadım topik kraliçem benimmmmgoogle a kadınlar kulübü yazdığımda senin ismin ismin çıkıyor.
haha bakk tahmın ettım ben yazdım monteden beklıodmm dıyehahahahaaaaa :) ben yazacaktım ama artık yeter dersin diye korkumdan yazmadım topik kraliçem benimmmmbrnh
clinique de çok uygundu geçen hafta birde bio derma tavsiye ederim..madem kartın gelmiş...kızlaaar, kredi kartı geldi ya benim, kudurdum şimdi ben, estee lauder dan kendime bi güzel serumlar bakım kremleri falan sipariş ettimmmm hep içimize bakıyoruz accuk da dışımıza bakalım dedimmmmm
ooo canım hossgeldın nerelerdesınnnnselam kızlarrrr
çok iyi yapmışssın canım bende kullandım estee yi ama ddf ide öneririm dermokozmetik hemkızlaaar, kredi kartı geldi ya benim, kudurdum şimdi ben, estee lauder dan kendime bi güzel serumlar bakım kremleri falan sipariş ettimmmm hep içimize bakıyoruz accuk da dışımıza bakalım dedimmmmm
oohh ıyııyapmıssınn cnm ben son kartı patlatttım bana yasak kredı kartı kullanmıyoruz ondnkızlaaar, kredi kartı geldi ya benim, kudurdum şimdi ben, estee lauder dan kendime bi güzel serumlar bakım kremleri falan sipariş ettimmmm hep içimize bakıyoruz accuk da dışımıza bakalım dedimmmmm
bugun işe geldim 2 gündür kar tatili vardı işler birikmiş tabi birde inanılmaz tiksintim var hiç bişey yiyemiyorum yaaa midem fena halsizlik fena ama çok şükür bunada şükürrooo canım hossgeldın nerelerdesınnnn
aynenn cnm cok şükür bnmde yarın kontrolumm var bakalım kesecıge bakcaz ınsallah görrüzz bndede halsızlık var ama zaten ben üşengecımmbugun işe geldim 2 gündür kar tatili vardı işler birikmiş tabi birde inanılmaz tiksintim var hiç bişey yiyemiyorum yaaa midem fena halsizlik fena ama çok şükür bunada şükürr
clinique ye de baktım da estee yi baya bi önermişler deneyeyim dedim canımclinique de çok uygundu geçen hafta birde bio derma tavsiye ederim..madem kartın gelmiş...
hiç sorma aynen ben de cezalıydım ovu. testi ayağına yine gittim çıkardım kartoohh ıyııyapmıssınn cnm ben son kartı patlatttım bana yasak kredı kartı kullanmıyoruz ondn
canım hoşgeldin, nasılsın bebişimiz nasıl annesiii???bugun işe geldim 2 gündür kar tatili vardı işler birikmiş tabi birde inanılmaz tiksintim var hiç bişey yiyemiyorum yaaa midem fena halsizlik fena ama çok şükür bunada şükürr
aayy bu k.kartı cok fena kız alısverıs yapınca sankı bedavaya alıomusum gbı hıssedıodum kendımıhiç sorma aynen ben de cezalıydım ovu. testi ayağına yine gittim çıkardım kartiptal etmiştik biz de hepsini oysa...
hoşbulduk canım dr test istemişti şükür iyi çıktı sonuçlar 2 hafta sonra gel dedi haftaya oluyor ama dr konusunda kafam karışık hangisine gitsem diye bilemedimm sen nasılsıncanım hoşgeldin, nasılsın bebişimiz nasıl annesiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?