Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canımcım yaa bizim naif hormonlarımız gündelik kılıktan kılığa giriyor o nedenle güncel ölçüm en iyisi.umutlu ve mutlu olmak iyidir,lütfen hormonlarımız hep bu yanımızı görsün,stresimizi değil

kızlaaar, kredi kartı geldi ya benim, kudurdum şimdi ben, estee lauder dan kendime bi güzel serumlar bakım kremleri falan sipariş ettimmmm
hep içimize bakıyoruz accuk da dışımıza bakalım dedimmmmm

clinique de çok uygundu geçen hafta birde bio derma tavsiye ederim..madem kartın gelmiş...

çok iyi yapmışssın canım bende kullandım estee yi ama ddf ide öneririm dermokozmetik hem

oohh ıyııyapmıssınn cnm ben son kartı patlatttım bana yasak kredı kartı kullanmıyoruz ondn

bugun işe geldim 2 gündür kar tatili vardı işler birikmiş tabi birde inanılmaz tiksintim var hiç bişey yiyemiyorum yaaa midem fena halsizlik fena ama çok şükür bunada şükürr
aynenn cnm cok şükür bnmde yarın kontrolumm var bakalım kesecıge bakcaz ınsallah görrüzz bndede halsızlık var ama zaten ben üşengecımm normaldede

bugun işe geldim 2 gündür kar tatili vardı işler birikmiş tabi birde inanılmaz tiksintim var hiç bişey yiyemiyorum yaaa midem fena halsizlik fena ama çok şükür bunada şükürr
canım hoşgeldin, nasılsın bebişimiz nasıl annesiii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…