Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aynenn cnm cok şükür bnmde yarın kontrolumm var bakalım kesecıge bakcaz ınsallah görrüzz bndede halsızlık var ama zaten ben üşengecımm normaldede
heyecan hiç bitmeyecek canım görceksin inşalllah keseyi 1 hafta sonra kalp atışı sonra bişey olurmu korkusu bende şuan rüyalarımda kan geliyo düşük oluyo diye görüyorum ama bilinç altına zorla sokuyorum düşünerek yaptığımıda biliyorum

hoşbulduk canım dr test istemişti şükür iyi çıktı sonuçlar 2 hafta sonra gel dedi haftaya oluyor ama dr konusunda kafam karışık hangisine gitsem diye bilemedimm sen nasılsın
biz aynen devam tatlım kürlerle boğuşup sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz burada, doktor önemli tabi, çok özel bir yola adım atıyorsun, doğuma gireceğin doktor içine sinmeli, bulursun inşallah kuzum gönlüne göre

aayy bu k.kartı cok fena kız alısverıs yapınca sankı bedavaya alıomusum gbı hıssedıodum kendımı
ayneeeennnn ben de öyle pek mutluyum şu an benden çıkan bir şey olmadı da kargo hediye gibi gelecek sanki

ayy bnnmde ruyalarmm cok abuk sabuk yaaa hep böleee oluo demekkı napalım anacım stres hıc bıtmıokı vallahı dokuz doguruormm keske hemen dogursam he sımdı hmen oohhh keyıff

ayneeeennnn ben de öyle pek mutluyum şu an benden çıkan bir şey olmadı da kargo hediye gibi gelecek sanki
bnm en buyuk tutkummmm giyim elbise ayakkabı cantaa heleki canta bızım magazanın yanında cantacı vardı cokda samımıyız her yenı canta modleınde gösterırdı bana nasıl dıee almadan duramazdım her hafta canta alıodum artıkk yeter dıolardı esımdee gına geldı saklıodum poşetleri :d

ayy bnnmde ruyalarmm cok abuk sabuk yaaa hep böleee oluo demekkı napalım anacım stres hıc bıtmıokı vallahı dokuz doguruormm keske hemen dogursam he sımdı hmen oohhh keyıff
aynen yaaa, benimde en çok korktuğum şey 9 aylık hamişlik süreci, şu an bi tarafımı yırtsam da hamile kalayım diye, o süreç beni çok ürkütüyor

ben de çanta ve fular hastasıyım,en son saydığımda 300 ün üzerinde fular vardı evde, çanta da 50 nin üstünde vardır sanırım, sorsan son 3 aydır aynı çantayı kullanıyorum

aynen yaaa, benimde en çok korktuğum şey 9 aylık hamişlik süreci, şu an bi tarafımı yırtsam da hamile kalayım diye, o süreç beni çok ürkütüyor
gercekdenn ürkülecek bi süreç emın oll iştahım kapandı korkudann yaa devamlı bii belirsizl k var acabamı degılmı ne var

bende senin ve diğer arkadaşların haberini bekliyorum inşallah hayırlısıyla..

aynenn valla öle cnm sen kesecıgı ne zaman gördunn bnmm hcg adet gunu yada bır gun gecıkmelı dıyım tarhler karısmıstı hcg 1228,8 cıkmıstıı
ben bat günü 5inde hcg 580 di perşembe 1400 ctsi 2880 di ctsi vajınal baktı keseyi gördük 18inde kalp sesi için çağırdı karından duyduk eşimi zor tutuyorum dr 2 hafta sonra gel dedi eşim bu hafta gidelim bir daha dinleyelim diyor bazen hayal gibi geliyor yaa çok şükür Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah

hımm ıyımıss bnm bat gunu 1228,8 sorun yoktur umarım ben ılk yuksek buldum sonucu korktumm
bnm esımde kalp atısını dınlmeye gelmeye korkuo sen kaydet ben öle dınleymm dıo cok korkuo oda

hımm ıyımıss bnm bat gunu 1228,8 sorun yoktur umarım ben ılk yuksek buldum sonucu korktumm
bnm esımde kalp atısını dınlmeye gelmeye korkuo sen kaydet ben öle dınleymm dıo cok korkuo oda
2 gün aralıkla hcg ölçtürseydin aklın kalmazdı aslında bence eşin yanında olsun yalnız olma o mutluluğu biirlikte yaşayın tekrarı yok harika bir duygu biz drun odasındam-n çıktık gülüyoruz ve gözlerimizden yaşlar akıyo

ıkı gun snra ölçtürmedım cnm cunku korktumm yanı o stresı bırdaha yasmaak ıstemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…