heyecan hiç bitmeyecek canım görceksin inşalllah keseyi 1 hafta sonra kalp atışı sonra bişey olurmu korkusu bende şuan rüyalarımda kan geliyo düşük oluyo diye görüyorum ama bilinç altına zorla sokuyorum düşünerek yaptığımıda biliyorumaynenn cnm cok şükür bnmde yarın kontrolumm var bakalım kesecıge bakcaz ınsallah görrüzz bndede halsızlık var ama zaten ben üşengecımmnormaldede
biz aynen devam tatlım kürlerle boğuşup sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz burada, doktor önemli tabi, çok özel bir yola adım atıyorsun, doğuma gireceğin doktor içine sinmeli, bulursun inşallah kuzum gönlüne görehoşbulduk canım dr test istemişti şükür iyi çıktı sonuçlar 2 hafta sonra gel dedi haftaya oluyor ama dr konusunda kafam karışık hangisine gitsem diye bilemedimm sen nasılsın
ayneeeennnn ben de öyle pek mutluyum şu an benden çıkan bir şey olmadı da kargo hediye gibi gelecek sankiaayy bu k.kartı cok fena kız alısverıs yapınca sankı bedavaya alıomusum gbı hıssedıodum kendımı
ayy bnnmde ruyalarmm cok abuk sabuk yaaa hep böleee oluo demekkı napalım anacım stres hıc bıtmıokı vallahı dokuz doguruormm keske hemen dogursam he sımdı hmenheyecan hiç bitmeyecek canım görceksin inşalllah keseyi 1 hafta sonra kalp atışı sonra bişey olurmu korkusu bende şuan rüyalarımda kan geliyo düşük oluyo diye görüyorum ama bilinç altına zorla sokuyorum düşünerek yaptığımıda biliyorum
bnm en buyuk tutkummmm giyim elbise ayakkabı cantaa heleki canta bızım magazanın yanında cantacı vardı cokda samımıyız her yenı canta modleınde gösterırdı bana nasıl dıee almadan duramazdım her hafta canta alıodum artıkk yeter dıolardı esımdee gına geldı saklıodum poşetleri :dayneeeennnn ben de öyle pek mutluyum şu an benden çıkan bir şey olmadı da kargo hediye gibi gelecek sanki
aynen yaaa, benimde en çok korktuğum şey 9 aylık hamişlik süreci, şu an bi tarafımı yırtsam da hamile kalayım diye, o süreç beni çok ürkütüyorayy bnnmde ruyalarmm cok abuk sabuk yaaa hep böleee oluo demekkı napalım anacım stres hıc bıtmıokı vallahı dokuz doguruormm keske hemen dogursam he sımdı hmenoohhh keyıff
ben de çanta ve fular hastasıyım,en son saydığımda 300 ün üzerinde fular vardı evde, çanta da 50 nin üstünde vardır sanırım, sorsan son 3 aydır aynı çantayı kullanıyorumbnm en buyuk tutkummmm giyim elbise ayakkabı cantaa heleki canta bızım magazanın yanında cantacı vardı cokda samımıyız her yenı canta modleınde gösterırdı bana nasıl dıee almadan duramazdım her hafta canta alıodum artıkk yeter dıolardı esımdee gına geldı saklıodum poşetleri :d
gercekdenn ürkülecek bi süreç emın oll iştahım kapandı korkudann yaa devamlı bii belirsizl k var acabamı degılmı ne varaynen yaaa, benimde en çok korktuğum şey 9 aylık hamişlik süreci, şu an bi tarafımı yırtsam da hamile kalayım diye, o süreç beni çok ürkütüyor
ooooo maasallaahhh fular da cok sexii yalnızz cnnmm .dben de çanta ve fular hastasıyım,en son saydığımda 300 ün üzerinde fular vardı evde, çanta da 50 nin üstünde vardır sanırım, sorsan son 3 aydır aynı çantayı kullanıyorum
aynen 9. aya ışınlansak sağlıklı olsa bebeğimizde bizdeayy bnnmde ruyalarmm cok abuk sabuk yaaa hep böleee oluo demekkı napalım anacım stres hıc bıtmıokı vallahı dokuz doguruormm keske hemen dogursam he sımdı hmenoohhh keyıff
aynenn valla öle cnm sen kesecıgı ne zaman gördunn bnmm hcg adet gunu yada bır gun gecıkmelı dıyım tarhler karısmıstı hcg 1228,8 cıkmıstııaynen 9. aya ışınlansak sağlıklı olsa bebeğimizde bizde
bende senin ve diğer arkadaşların haberini bekliyorum inşallah hayırlısıyla..biz aynen devam tatlım kürlerle boğuşup sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz burada, doktor önemli tabi, çok özel bir yola adım atıyorsun, doğuma gireceğin doktor içine sinmeli, bulursun inşallah kuzum gönlüne göre
ben bat günü 5inde hcg 580 di perşembe 1400 ctsi 2880 di ctsi vajınal baktı keseyi gördük 18inde kalp sesi için çağırdı karından duyduk eşimi zor tutuyorum dr 2 hafta sonra gel dedi eşim bu hafta gidelim bir daha dinleyelim diyor bazen hayal gibi geliyor yaa çok şükür Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallahaynenn valla öle cnm sen kesecıgı ne zaman gördunn bnmm hcg adet gunu yada bır gun gecıkmelı dıyım tarhler karısmıstı hcg 1228,8 cıkmıstıı
hımm ıyımıss bnm bat gunu 1228,8 sorun yoktur umarım ben ılk yuksek buldum sonucu korktummben bat günü 5inde hcg 580 di perşembe 1400 ctsi 2880 di ctsi vajınal baktı keseyi gördük 18inde kalp sesi için çağırdı karından duyduk eşimi zor tutuyorum dr 2 hafta sonra gel dedi eşim bu hafta gidelim bir daha dinleyelim diyor bazen hayal gibi geliyor yaa çok şükür Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah
2 gün aralıkla hcg ölçtürseydin aklın kalmazdı aslında bence eşin yanında olsun yalnız olma o mutluluğu biirlikte yaşayın tekrarı yok harika bir duygu biz drun odasındam-n çıktık gülüyoruz ve gözlerimizden yaşlar akıyohımm ıyımıss bnm bat gunu 1228,8 sorun yoktur umarım ben ılk yuksek buldum sonucu korktumm
bnm esımde kalp atısını dınlmeye gelmeye korkuo sen kaydet ben öle dınleymm dıo cok korkuo oda
ıkı gun snra ölçtürmedım cnm cunku korktumm yanı o stresı bırdaha yasmaak ıstemedım2 gün aralıkla hcg ölçtürseydin aklın kalmazdı aslında bence eşin yanında olsun yalnız olma o mutluluğu biirlikte yaşayın tekrarı yok harika bir duygu biz drun odasındam-n çıktık gülüyoruz ve gözlerimizden yaşlar akıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?