Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

ınsallah keseyı görememe korkusu var zaten bendee ondan sonrad a pıt pıt korkusu böle anıden gelınce panık oldum
hep öyle ani geliyor bu bebişler beklenmediği ay geliyorlar,inan bana yalnız değilsin, çok haklısın yaşadıklarında ama gör bak yarın hepsi yersizmiş diyeceksin

ınsallah keseyı görememe korkusu var zaten bendee ondan sonrad a pıt pıt korkusu böle anıden gelınce panık oldum
bende yaşadım bu korkuyu sana sakin ol desem biliyorumki görmeden rahatlamayacaksın bu hep böyle devam edecek önümüzde tarama testleri var ben şimdiden onu düşünüyorum 4 hafta var

hep öyle ani geliyor bu bebişler beklenmediği ay geliyorlar,inan bana yalnız değilsin, çok haklısın yaşadıklarında ama gör bak yarın hepsi yersizmiş diyeceksin
ınsallah cnm ınsallah blıyorsun hıcc umudum yoktu bnmm bu ay olmadı dıyodum hatta kucuk caplı bır bunalıma d agmıstım bıktım falan yazıodum bı ara o dönem iştee agrılarda gelınce sana yazıodum sende aynısı bnde oldu hsg dn dıyncee heptenn umudumu yitirmiştm

Ben yokken neler olmuş yahu...
Şaka gibi oldu vallahi
Amanın yeni hamileleri kutluyorum
bir hafta daha girmesem nete ,acaba 2 hamile daha çıkarmı
Ne diyeceğimi bilemedim inanınki şu an tekrar tekrar gözünüz aydın...sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bu yoğun vergi temposunun ardından ilaç gibi geldi sizin güzel haberleriniz.
Öpüldünüz kızlar

tatlım özledik be nerelerdesinnn???? her şey yolunda mı? iyi misin

hsg cnm cok saol darısı ısteyen herksn basına

2 li tarama test 3lü test falan var ya, zeka ölçmek için sanırım bebekte,zeka geriliği var mı diye mi bakılıyor ne? yaaa kızlar bi de göbekten sıvı alınıp bakılan bi test vardı o neydi???

bılmemm kı zeka testını duymustumm baska bısey duymadım ben
12.haftada 2 li tarama testi down sendromu gibi hastalıklar için Allah korusun şüphe varsa amniyosentez oluyor karından bebeğin bulunduğu sudan örnek alınıp bakılıyor yani bernacım stres yapacak çok test var önümüzde

yaaa iyi aman o beni çok korkutuyor, down sendromu için falan mıydı o?
tatlım 2 li tarama da sıkıntı çıkarsa Allah korusun dr öneriyor sadece yaptırabilirsin diye ama o zamana kadar bebek büyüyor, ondan önce cvs denilen bir test var gebeliğin daha erken vakitlerinde yapılan o kesine yakın sonuç verirmiş.
Allah muhtaç etmesin bilmekte yarar var...

Allah korusun kesinlikle bilmekte fayda var, o nasıl yapılıyor ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…