Yok kopmam ya... sıkıntılı bir haftaydı atlattık şükür.bakayım canım listeye,kopma sen de bizden,özlüyoruz
amınn cnm ınsallah ınsllahAminnn bebeğim aminnnn, pek stresli işler bunlar..Rabbim sağlık versin bize ve bebişlerimize
amınn cnm ınsallah ınsllah
kızlar en son buydu sanırım,emin olamadım,değişiklik varsa söyleyin düzenleyelim
@canegeasya..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 .......HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ...... HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ
brnh .................... HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ
asli5361 ........................BAT
sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
A arkadasimes .................BAT 29.01.2016 YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
Sonbaharrr01 ..............BAT 05.02.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 09.01.2015
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT ???????? YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELMİŞŞŞ
sm34 .............................BAT 15.12.2015************DEVAMSIZ
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
evet cnm umudum yoktu hatta bu ayda calısmalar bosa gttı regl gelıyor dıye beklıodum belırtımde yoktu ovulasyon testı kullanmıstım gecen ay sonra adetın 31. gunu merak ettım test yaptım pıztf cıktı kana koştum hemen beta hcg 1228,8 cıktı cok şükkür yarın da ılk randevumuza gıdcegzz allahn ıznıylee gecen ay hayıt suyu ıctm sabhlar ac karnına d a bal-tarcın-çörekotu-polen macun yedımbrnh ümidini kestiğin zaman daha çabuk oluyor bu hamilelik işi sanırım...hatırladığım seninde ümidin pek yoktu.
Anlat bakalım nasıl oldu bu iş?
geçmişe bakıyım dedim ama yazışmalar o kadar çokmuş ki gözüm yemedi.
brnh ümidini kestiğin zaman daha çabuk oluyor bu hamilelik işi sanırım...hatırladığım seninde ümidin pek yoktu.
Anlat bakalım nasıl oldu bu iş?
geçmişe bakıyım dedim ama yazışmalar o kadar çokmuş ki gözüm yemedi.
Hadi bakalım hayırlısı olsun...bizleride unutmayın hamilelerimiz çoğaldı...bereket de çoğalacak inşallahevet cnm umudum yoktu hatta bu ayda calısmalar bosa gttı regl gelıyor dıye beklıodum belırtımde yoktu ovulasyon testı kullanmıstım gecen ay sonra adetın 31. gunu merak ettım test yaptım pıztf cıktı kana koştum hemen beta hcg 1228,8 cıktı cok şükkür yarın da ılk randevumuza gıdcegzz allahn ıznıylee gecen ay hayıt suyu ıctm sabhlar ac karnına d a bal-tarcın-çörekotu-polen macun yedım
allh ısteyen herkese nasıp etsınn canmm ınann anladımkı sen ne yaparsan yap vakit gelmemşse boş allah yeterki nasip etsın önunde daglar olsa duramaz ben bu lafı kımbılır kac kere sölemısımdır işte ispatıı hıc beklenmedık anda geldı mucızemHadi bakalım hayırlısı olsun...bizleride unutmayın hamilelerimiz çoğaldı...bereket de çoğalacak inşallah
teşekkürler ediyorum canım...benimde aklım sizlerdeydi ama kdv,stopaj,sgk birbirine girdi bu ay malum kiralar,smm da eklenince hatlar karıştı.ama bitirdim.Gözler seni aradı valla canım kaç kere sorduk nerelerdeydinn acabaa??
Plasentadan sıvı alınıyor ama zaten her dr yapamaz,riskli gebelik uzmanı ve bu işte uzman olmalı.yoksa Allah korusun düşüklere neden olabiliyormuşAllah korusun kesinlikle bilmekte fayda var, o nasıl yapılıyor ki???
ammmann be canımmmmm hıc korkulacakk bıseyyy yokk içini ferahh tutMerhaba kızlar benide aranıza alırmısınız? Dun aldığım sonuçlarla bugün aralıksız hala ağlıyorum26 yaşındayım 4 aydır evliyim korunmuyoruz iltihap sıkıntısıyla ürolojiye gittim bide kadın doğuma git dedi gittim kadın 4 aydır korunmuyorum deyince bi değerlerine bakalım desteğin 3. Günü gel neyse gittim aman Allahım değerlerim resmen fırlamış fsh:15.6 prolaktin 26.5 lh:6.56 doktor hiç vakit kaybetme direk tüp bebek dedi geç kalırsan o bile olmaz dedi yasın 26 değerlerin 36 dedi onu dedi bunu dedi maf etti beni simdi ben napayım kızlar hadi deneyimlerinşzle benide rahatlatın aydınlatın kızlar
HiçMerhaba kızlar benide aranıza alırmısınız? Dun aldığım sonuçlarla bugün aralıksız hala ağlıyorum26 yaşındayım 4 aydır evliyim korunmuyoruz iltihap sıkıntısıyla ürolojiye gittim bide kadın doğuma git dedi gittim kadın 4 aydır korunmuyorum deyince bi değerlerine bakalım desteğin 3. Günü gel neyse gittim aman Allahım değerlerim resmen fırlamış fsh:15.6 prolaktin 26.5 lh:6.56 doktor hiç vakit kaybetme direk tüp bebek dedi geç kalırsan o bile olmaz dedi yasın 26 değerlerin 36 dedi onu dedi bunu dedi maf etti beni simdi ben napayım kızlar hadi deneyimlerinşzle benide rahatlatın aydınlatın kızlar
Sen hamilesin maşallah canım sağlıkla kucağına al fsh yüksekmiydi ne gibi şeyler yaşadınammmann be canımmmmm hıc korkulacakk bıseyyy yokk içini ferahh tut
Doktor dedi senin vaktin sınırlı tedavi zamanın sınırlı dedi normal yolla imkansız dediHiç
Bişey olmaz merak etme yakın zamana kalırsın hamiş bu değerelere tüp diyosan oha diyorum :)
evet cnm fsh sınırdaydı bnm 9.75 prolaktın de yuksektı cok sukur hamıle kaldım korkulacak bısey yok yanı panık yapmaa 3 aydır duzenlı bısekılde aktardan aldıgım hayıt suyunu kullandım fsh 6.78 düşüdm ve düşürdm ay hamıle kaldımmSen hamilesin maşallah canım sağlıkla kucağına al fsh yüksekmiydi ne gibi şeyler yaşadın
yaş 26 fsh 15.6 hiç problem değil canım direkt testere dişli aslanpençesine başlicaksın sabah akşam günde 2 kere 2 aya kalmaz normal değerlerine iner. merak etme senMerhaba kızlar benide aranıza alırmısınız? Dun aldığım sonuçlarla bugün aralıksız hala ağlıyorum26 yaşındayım 4 aydır evliyim korunmuyoruz iltihap sıkıntısıyla ürolojiye gittim bide kadın doğuma git dedi gittim kadın 4 aydır korunmuyorum deyince bi değerlerine bakalım desteğin 3. Günü gel neyse gittim aman Allahım değerlerim resmen fırlamış fsh:15.6 prolaktin 26.5 lh:6.56 doktor hiç vakit kaybetme direk tüp bebek dedi geç kalırsan o bile olmaz dedi yasın 26 değerlerin 36 dedi onu dedi bunu dedi maf etti beni simdi ben napayım kızlar hadi deneyimlerinşzle benide rahatlatın aydınlatın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?