ah be canım hiç takılma bu değerlere, biz neler duyduk :) rahat ol,stres yapma sakın! en büyük düşmanımız stresssMerhaba kızlar benide aranıza alırmısınız? Dun aldığım sonuçlarla bugün aralıksız hala ağlıyorum26 yaşındayım 4 aydır evliyim korunmuyoruz iltihap sıkıntısıyla ürolojiye gittim bide kadın doğuma git dedi gittim kadın 4 aydır korunmuyorum deyince bi değerlerine bakalım desteğin 3. Günü gel neyse gittim aman Allahım değerlerim resmen fırlamış fsh:15.6 prolaktin 26.5 lh:6.56 doktor hiç vakit kaybetme direk tüp bebek dedi geç kalırsan o bile olmaz dedi yasın 26 değerlerin 36 dedi onu dedi bunu dedi maf etti beni simdi ben napayım kızlar hadi deneyimlerinşzle benide rahatlatın aydınlatın kızlar
hepimize ilk başta dediler onlar tüm bunları tatlım,kürlerle 1 ayda normale döner hormon değerlerin kendin hamile kalabilirsin..bak ben 38 yaşındayım bana tüp bile yapamazsın dedi 1 aylık kürlerle 23 den 10,21 e düştü fsh, diğer tüm hormonlar da düzene girdi, şimdiki doktorum tedavi bile uygulamıyor,normal yoldan kalırsın dior, hiiiççç stres yapmaaaaBende şimdi arada kaldım kızlar hayıt civan perdeni filan içip normal yoldan bi kaç ay dahamı deneyim yoksa tüp bebek yaprırayımmı zaman aleyhine işliyor dedi normal olmaz dedi
Ay çok rahatladım canım teşekkürler ınşallah bebişinde gelsn kucağına hemencecikhepimize ilk başta dediler onlar tüm bunları tatlım,kürlerle 1 ayda normale döner hormon değerlerin kendin hamile kalabilirsin..bak ben 38 yaşındayım bana tüp bile yapamazsın dedi 1 aylık kürlerle 23 den 10,21 e düştü fsh, diğer tüm hormonlar da düzene girdi, şimdiki doktorum tedavi bile uygulamıyor,normal yoldan kalırsın dior, hiiiççç stres yapmaaaa
hepimizin inşallah kuzuuum, hiç bozma moralini, bunlar ufak sorunlar, o hormon değerleri gün içinde bile değişiyor, kaç arkadaşımız yüksek fsh prolaktin ile hamile kaldı..sen kürlere başla yalnız hemenAy çok rahatladım canım teşekkürler ınşallah bebişinde gelsn kucağına hemencecik
Seni çok iyi anlıyorum canım pazar günleri bile mesai yapıyorum kafayı kırmak üzereyim :) allah sana da kolaylık versin:) hamilelik takvimlerini gördükçe nasıl neşeleniyorum nasıl umutla doluyorum anlatamam sevincimi :) İnşallah bi gün topiğimizde hamilelik takvimsiz kimse kalmıycak çok inanıyorum uğuruna :) Bi de inanki bi tek burda huzur bulabiliyorum moralim toparlanıyo :)teşekkürler ediyorum canım...benimde aklım sizlerdeydi ama kdv,stopaj,sgk birbirine girdi bu ay malum kiralar,smm da eklenince hatlar karıştı.ama bitirdim.
güzel şeyler olmuş darısı bizimde başımıza artıkın...bukadar hamişimiz varken sırtımız yere gelmez artık nedersingibigibiyim ?
Tamam canım şimdi rica etsem düzenli olarak ne yapmam gerektiğini yazarmısın bide konyadayım saracoğlu burayada açmış aktar oraya gidip orda anlatsam mı derdimihepimizin inşallah kuzuuum, hiç bozma moralini, bunlar ufak sorunlar, o hormon değerleri gün içinde bile değişiyor, kaç arkadaşımız yüksek fsh prolaktin ile hamile kaldı..sen kürlere başla yalnız hemen
Canım senin doktor işe ticari yaklaşmış gibime geldi benim yaşım 34 fsh 17küsür prolaktin 32 küsür AMH 0,89 ken bana tüp bebek demiyolar nasıl oluyo anlamıyorum bu doktorları ben.. Sen boşver ben 1 ayda fsh ımı 17 den 3 e düşürdüm.. En azından bikaç ay bu şekilde dene derim umutsuzluğa kapılma çok gençsin daha :)Bende şimdi arada kaldım kızlar hayıt civan perdeni filan içip normal yoldan bi kaç ay dahamı deneyim yoksa tüp bebek yaprırayımmı zaman aleyhine işliyor dedi normal olmaz dedi
Değilmi...Bende öyle inanki...face adresimi bile dondurdum bir müddet kimseyi görmeyeyim diye.Seni çok iyi anlıyorum canım pazar günleri bile mesai yapıyorum kafayı kırmak üzereyim :) allah sana da kolaylık versin:) hamilelik takvimlerini gördükçe nasıl neşeleniyorum nasıl umutla doluyorum anlatamam sevincimi :) İnşallah bi gün topiğimizde hamilelik takvimsiz kimse kalmıycak çok inanıyorum uğuruna :) Bi de inanki bi tek burda huzur bulabiliyorum moralim toparlanıyo :)
olur önce oraya git istersen, orada zaten hayıt, aslanpençesi vb kürleri verirler..önce oraya git ondan sonra bu kür mevzusunu tekrar konuşalım istersen, saraçoğlu hocanın yeri varsa daha iyi bilgilendirirler seniTamam canım şimdi rica etsem düzenli olarak ne yapmam gerektiğini yazarmısın bide konyadayım saracoğlu burayada açmış aktar oraya gidip orda anlatsam mı derdimi
Evet direk tüp bebek demesi ne bileyim banada saçma geldi tamam canım deneyin hepsiniCanım senin doktor işe ticari yaklaşmış gibime geldi benim yaşım 34 fsh 17küsür prolaktin 32 küsür AMH 0,89 ken bana tüp bebek demiyolar nasıl oluyo anlamıyorum bu doktorları ben.. Sen boşver ben 1 ayda fsh ımı 17 den 3 e düşürdüm.. En azından bikaç ay bu şekilde dene derim umutsuzluğa kapılma çok gençsin daha :)
Tamam canım teşekkürlerolur önce oraya git istersen, orada zaten hayıt, aslanpençesi vb kürleri verirler..önce oraya git ondan sonra bu kür mevzusunu tekrar konuşalım istersen, saraçoğlu hocanın yeri varsa daha iyi bilgilendirirler seni
off haydi gözün aydın tatlım yaaa, aynı gün içinde bile ne çok şey değişiyorrrrrKızlar bu arada hemşire aradı sonuçlarım çıkmış.. 1 adet çikolata kistim.. ve 3 adet çatlamış yumurtam varmış sonuçlarıma göre o diğer üçü çatlayan yumurtalarmış.. Hocam dediki dedi "inşallah geçtiğimiz 2-4 günde ilişkiş olmuştur.. olmuşsa eğer inşallah tutar tutmazsa da adetin 2. günü görüşelim" Ben de dedimki hocam bana da demişti ki 4 tane çikolata kisti var??? Hayır dedi diğer 3'ünden şüphelenmiş ama onlar çatlamış yumurtalarmış.. Çok iyi sonuçlarınız maşallah hadi hayırlısı inşallah tutar falan dedi çok tatlı bi hemşire.. Demekki neymiş doktorların tedbir amaçlı varsayımlarla konuştuğunu unutmuyor.. boşuna paniğe kapılmıyor muşuz.. Demekki bu doktorun da tarzı böyle :)
ohh çok güzel bak nerdeyse eşit hayır çatlamadı canım daha tekrar açılmaya başladığında çatlamış olacak sen 4 saat sonra tekrar yap bazen böyle koyu şekilde 1 günden fazla kalabiliyoKizlaaarrrr herkes bi toplassin,
Aynı renk di mi bunlar? Çatlamış mi ? Çatlamış miiiii
sanki aynı ton olmak üzere gibi. aynı ton olduğu zaman lh değerin en yüksek oluyor. 24-36 saat sonra yumi çatlıyor. bu testte de o zaman koyu olan iki çizgiden biri siliniyor. o silinmeye başladığı anı kaçırma.Kizlaaarrrr herkes bi toplassin,
Aynı renk di mi bunlar? Çatlamış mi ? Çatlamış miiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?