kıyamam ben sanaaaaa, yerim o göz yaşını...şöyle düşünelim;kızlar yarın dr kontrolüm var. tedavimin iptal lafını duymak için o kadar yolu boşu boşuna gideceğim ve o iğrenç çatala boşu boşuna oturacağım.
Benden de bir MAŞALLAH sana o zamanKızlar bu arada hemşire aradı sonuçlarım çıkmış.. 1 adet çikolata kistim.. ve 3 adet çatlamış yumurtam varmış sonuçlarıma göre o diğer üçü çatlayan yumurtalarmış.. Hocam dediki dedi "inşallah geçtiğimiz 2-4 günde ilişkiş olmuştur.. olmuşsa eğer inşallah tutar tutmazsa da adetin 2. günü görüşelim" Ben de dedimki hocam bana da demişti ki 4 tane çikolata kisti var??? Hayır dedi diğer 3'ünden şüphelenmiş ama onlar çatlamış yumurtalarmış.. Çok iyi sonuçlarınız maşallah hadi hayırlısı inşallah tutar falan dedi çok tatlı bi hemşire.. Demekki neymiş doktorların tedbir amaçlı varsayımlarla konuştuğunu unutmuyor.. boşuna paniğe kapılmıyor muşuz.. Demekki bu doktorun da tarzı böyle :)
aynen canım yaa sabahki duruma bak şimdiki duruma bakoff haydi gözün aydın tatlım yaaa, aynı gün içinde bile ne çok şey değişiyorrrrr
Saol canım benim hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBenden de bir MAŞALLAH sana o zaman
Ne güzel bak güzel haberler geliyor.
Bundan sonraki de bebiş olsun inşallah
tedavimin iptaline kendiim alıştırdım. ama bu kadar iğne ve ilaca yumilerin tepki vermemesi çok tuhaf. fsh ımın yükselmiş olabileceğinden yada tiroidimden şüpheleniyorum.kıyamam ben sanaaaaa, yerim o göz yaşını...şöyle düşünelim;
çok şükür hala doktor seni kabul edip o çatala çıkarıyor
çok şükür o doktora gidebilecek düzeyde sağlıklısın
çok şükür bu kadar iyi bir doktora gidebiliyorsun
çok şükür hala umudumuz varrr,
sakın ağlama, sil o güzel gözlerini ve her zamanki gibi güçlü olllll!!!!!
ben yinede bu akşamı değerlendireyim mi tatlımohh çok güzel bak nerdeyse eşit hayır çatlamadı canım daha tekrar açılmaya başladığında çatlamış olacak sen 4 saat sonra tekrar yap bazen böyle koyu şekilde 1 günden fazla kalabiliyo
olayı tam olarak bilmediğim için bişey yazamıyorum sana ama .şu göz yaşlarınada kıyamıyorum inanki...Rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın inşallah şu hamileliği...sıkma canınıkızlar yarın dr kontrolüm var. tedavimin iptal lafını duymak için o kadar yolu boşu boşuna gideceğim ve o iğrenç çatala boşu boşuna oturacağım.
Canım lütfen güzel düşünelim inşallah bu sefer tepki vermiştir.. Ağlama lütfen moral çok önemli gerçekten.. İnanırsan olurtedavimin iptaline kendiim alıştırdım. ama bu kadar iğne ve ilaca yumilerin tepki vermemesi çok tuhaf. fsh ımın yükselmiş olabileceğinden yada tiroidimden şüpheleniyorum.
değştirmiştim baby, görmedin galiba
@canegeasya..........no_name_ bu arada bi tablonuz varmı kızlar varsa görmek isterim başarılı olanları hepinizin durumlarını ve benide eklemenizi isterim
amin canım hepimize inşallah. iki yumim vardı. ikinci tüp bebek tedavime başlamıştım. geçen cumartesi günü kontrolüm vardı. yumilerim hiç büyümemişti. dr tedavimi uzattı. yarın kontrolüm var. ama yumilerim yine hiç büyümedi. du durumda dr tedavimi iptal edecek.olayı tam olarak bilmediğim için bişey yazamıyorum sana ama .şu göz yaşlarınada kıyamıyorum inanki...Rabbim en kısa zamanda sanada yaşatsın inşallah şu hamileliği...sıkma canını
yok canım yapma bugün bi dur saat 8 gibi testi tekrar yap hatta 12 gibi tekrar yap bi izleyelim silinirse geceyi değerlendirirsin silinmezse yarını bekle çünkü yarın çatlarsa üstüste ilişki olmuş olmasın..biraz birikim yapmak lazımben yinede bu akşamı değerlendireyim mi tatlım
Herşeyin hayırlısı olsun canım...yinede sıkma canını diyorum çünki yaradan herşeyin iyisini bilir.vardır bundada bir hayır diyip Allah a sığın.amin canım hepimize inşallah. iki yumim vardı. ikinci tüp bebek tedavime başlamıştım. geçen cumartesi günü kontrolüm vardı. yumilerim hiç büyümemişti. dr tedavimi uzattı. yarın kontrolüm var. ama yumilerim yine hiç büyümedi. du durumda dr tedavimi iptal edecek.
tatlım benim yumilerim geliştiği zaman şeffaf akıntı geliyor. geçen ay 12 gün şeffaf akıntım geldi. bu aya kadar hep böyleydi. ama bu ay ise kupkuruydum. halen de öyleyim. serophene kullanmama rağmen.Canım lütfen güzel düşünelim inşallah bu sefer tepki vermiştir.. Ağlama lütfen moral çok önemli gerçekten.. İnanırsan olur
o kadar yolu boşu boşuna gideceğim için gerildim.Herşeyin hayırlısı olsun canım...yinede sıkma canını diyorum çünki yaradan herşeyin iyisini bilir.vardır bundada bir hayır diyip Allah a sığın.
gerilme bebeğim keyif almaya bak, izmire gideceksin di mi? çıkın biraz kordonda gezin tadını çıkarmaya çalışo kadar yolu boşu boşuna gideceğim için gerildim.
tatlım zaman kalmıyor ki. paldır küldür git paldır küldür dön.gerilme bebeğim keyif almaya bak, izmire gideceksin di mi? çıkın biraz kordonda gezin tadını çıkarmaya çalış
Canım öyle düşünme bak ben de bazen kupkuru oluyorum ama doktora gidiyorum yumurtan var çatlamış diyo o hiç belli olmaz.. Psikoloji falan herşey etken bu olaylara.. Bazen de durduk yerde hiç alakasız bi zamanda şeffaf uzayan akıntı oluyo.. Belli olmuyo yani sadece akıntıyla anlayamayız bi git bakalım ne diycek doktortatlım benim yumilerim geliştiği zaman şeffaf akıntı geliyor. geçen ay 12 gün şeffaf akıntım geldi. bu aya kadar hep böyleydi. ama bu ay ise kupkuruydum. halen de öyleyim. serophene kullanmama rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?