üzerimde öyle bir gerginlik var ki anlatamam. hani adet öncesi gerginlik olur ya.. yaklaşık 1 haftadır böyle birşey var üzerimde.Canım öyle düşünme bak ben de bazen kupkuru oluyorum ama doktora gidiyorum yumurtan var çatlamış diyo o hiç belli olmaz.. Psikoloji falan herşey etken bu olaylara.. Bazen de durduk yerde hiç alakasız bi zamanda şeffaf uzayan akıntı oluyo.. Belli olmuyo yani sadece akıntıyla anlayamayız bi git bakalım ne diycek doktor
hayatta hiç birşeyin tesadüf olmadığı gibi ,hiç bişeyin de boşu boşuna olmadığına inan bence.vakti zamanını bekliyoro kadar yolu boşu boşuna gideceğim için gerildim.
öyle olunca olmaz tabiii, söyle eşine gezmek istiyorum de, kıbrıs şehitlere inin bi güzel gezin ufak tefek hediye al kendine,mutlu et kendini...öyle mecburi gidiş-geliş bile sıkar insanıtatlım zaman kalmıyor ki. paldır küldür git paldır küldür dön.
tatlım daha sık girsene,kopma bizden..sen nasılsın?Hepinizin iyi olmasına çok mutlu oluyorum okudukça inşallah hepinizin dilekleri kabul olur
O gerginlikler falan hep stresten biliyomusun bi de sen ilaç iğne falan olmuştun dimi tatlım o hormon ilaçları da bu tarz şeylere sebep olabilir.. Lütfen biraz daha sakin ve umutlu olmaya çalış.. İnşallah bi aksilik çıkmıycak yarınüzerimde öyle bir gerginlik var ki anlatamam. hani adet öncesi gerginlik olur ya.. yaklaşık 1 haftadır böyle birşey var üzerimde.
Kopmuyorum her gün yazdıklarını okuyorum ben idare ediyorum işte biraz moralmen dusugumdetatlım daha sık girsene,kopma bizden..sen nasılsın?
YükseltelimmKopmuyorum her gün yazdıklarını okuyorum ben idare ediyorum işte biraz moralmen dusugumde
canım canım şöyle düşün boşuna değil o çatala çıkmalar bir sonrakinde daha güzel şeyler görmek (çokça kaliteli yumi) ve duymak için..bunlar ne yazık ki geçirmek zorunda olduğumuz süreç...senin bebiş gelsin hayırlısıyla totosundan bir ısıırığı haketti o...o kadar yolu boşu boşuna gideceğim için gerildim.
ben de ısıracaammmm,ben de,ben decanım canım şöyle düşün boşuna değil o çatala çıkmalar bir sonrakinde daha güzel şeyler görmek (çokça kaliteli yumi) ve duymak için..bunlar ne yazık ki geçirmek zorunda olduğumuz süreç...senin bebiş gelsin hayırlısıyla totosundan bir ısıırığı haketti o...
Amin canım takıl sen bize, kopma bizden, saraçoğluna da bir an önce git,gidemezsen de yaz bize hemen bi kür oluşturalım senin içinno_name_ canım su an regliyim bat 19 şubat sizinleyim kader arkadaşlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun
aynen canım yaaa neydim ne oldum dimigibigibiyim hayatımız bile öğleden önce öğleden sonra diye ayrılıyor...inşallah 8 şubatta regli olma gebe ollll
bernuş sen benim son ovu testi görmedin? hangi topiklere kaçtın sen bakiim yine?kızlarrrrrrrrrr napıonz
ben de ısıracaammmm,ben de,ben de
ooooo ısırıklar çoğaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?