yo k kızz mutfaktaydımmmbernuş sen benim son ovu testi görmedin? hangi topiklere kaçtın sen bakiim yine?
kıyamam sanaaaa, ne yemek yaptın bakiimyo k kızz mutfaktaydımmm
levrek canımm fırında yanına salata ve un helvası yaptımmm :dkıyamam sanaaaa, ne yemek yaptın bakiim
maşallah sanaaaa, balıkla devam,süpper...bu arada yanına da bi duble rakı diyecem, sanırım olmayacaklevrek canımm fırında yanına salata ve un helvası yaptımmm :d
inşallah canım.hayatta hiç birşeyin tesadüf olmadığı gibi ,hiç bişeyin de boşu boşuna olmadığına inan bence.vakti zamanını bekliyor
bunu hep diyorum. bir bebiş olsun var ya ne işkenceler yapıcam ben ona. onun yüzünden neler çektim ben. göbüşüm bile delik deşik oldu. ama kıyamam sanırım ben ona. gelsin de bebişim ben bu sıkıntılara razıyım. cuma günü tiroit ölçtüreceğim. üzerimdeki gerginlik belki tiroitten de olabilir.canım canım şöyle düşün boşuna değil o çatala çıkmalar bir sonrakinde daha güzel şeyler görmek (çokça kaliteli yumi) ve duymak için..bunlar ne yazık ki geçirmek zorunda olduğumuz süreç...senin bebiş gelsin hayırlısıyla totosundan bir ısıırığı haketti o...
bunu hep diyorum. bir bebiş olsun var ya ne işkenceler yapıcam ben ona. onun yüzünden neler çektim ben. göbüşüm bile delik deşik oldu. ama kıyamam sanırım ben ona. gelsin de bebişim ben bu sıkıntılara razıyım. cuma günü tiroit ölçtüreceğim. üzerimdeki gerginlik belki tiroitten de olabilir.canım canım şöyle düşün boşuna değil o çatala çıkmalar bir sonrakinde daha güzel şeyler görmek (çokça kaliteli yumi) ve duymak için..bunlar ne yazık ki geçirmek zorunda olduğumuz süreç...senin bebiş gelsin hayırlısıyla totosundan bir ısıırığı haketti o...
tatlım ne güzel olur ikiz olsa. ama dediğim gibi bir tane olsa ona bile razıyım.
hahaha a aynnnnenmaşallah sanaaaa, balıkla devam,süpper...bu arada yanına da bi duble rakı diyecem, sanırım olmayacak
topik kraliçesi kayıplarda.bernuş sen benim son ovu testi görmedin? hangi topiklere kaçtın sen bakiim yine?
belli olmaz bu işler ben ikiz için dua ediyorum sana,belki Allah duyarda kabul eder...bilemeyiz hiçbirimizbunu hep diyorum. bir bebiş olsun var ya ne işkenceler yapıcam ben ona. onun yüzünden neler çektim ben. göbüşüm bile delik deşik oldu. ama kıyamam sanırım ben ona. gelsin de bebişim ben bu sıkıntılara razıyım. cuma günü tiroit ölçtüreceğim. üzerimdeki gerginlik belki tiroitten de olabilir.
tatlım ne güzel olur ikiz olsa. ama dediğim gibi bir tane olsa ona bile razıyım.
aynen fıldır fıldır geziyor maaşallahhhhtopik kraliçesi kayıplarda.popüler olmak zor.
amin inşallah kuzum. rabbim herkesin gönlüne göre versin. umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmasın.belli olmaz bu işler ben ikiz için dua ediyorum sana,belki Allah duyarda kabul eder...bilemeyiz hiçbirimiz
mutfaktayım dediğin zaman yani 15 dk önce ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar topiğini şenlendirmekteymişsin kızzzzhahaha a aynnnnen
amh 0,1 fsh yüksek, evliliğim martta 3.yıl bitecek.. eşimde problem yok.. bugün lekelenme oldu yani adetim başlıyor diyebiliriz... adetim düzensiz canm...Ekleriz tabiki canim, senin hikâyen nedir? Neden olmuyor? Ne kadar suredir bekliyorsun bebisini? Bir de bat ne zaman ?
önce kımın bıldırımı geldıyse ona bakıommutfaktayım dediğin zaman yani 15 dk önce ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar topiğini şenlendirmekteymişsin kızzzz
anladım canım, takıl o zaman sen de bize, biz de aynı durumdayız,kürlerle şifamızı arıyoruz. bir sonraki adet tarihin ne zman yazalım listeye?amh 0,1 fsh yüksek, evliliğim martta 3.yıl bitecek.. eşimde problem yok.. bugün lekelenme oldu yani adetim başlıyor diyebiliriz... adetim düzensiz canm...
bnm ev amerıkan mutfakk hemm yemek yapıomm sonra arkmı dönuormm pc den yazıorm :))mutfaktayım dediğin zaman yani 15 dk önce ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar topiğini şenlendirmekteymişsin kızzzz
bak şuna seeennn, hafiye gibi peşindeyim haberin olsun şekerim, bizden kopmak yok,bırakmam bi yereönce kımın bıldırımı geldıyse ona bakıom
yok kız asla koparmıyım sımdı benn burası aksam sesızlesınce sıkılıorm heryere dıkktımı ne cekıosa grıorm yazıorm yada kenı merak ettıklerımı soruormmbak şuna seeennn, hafiye gibi peşindeyim haberin olsun şekerim, bizden kopmak yok,bırakmam bi yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?