Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bunu hep diyorum. bir bebiş olsun var ya ne işkenceler yapıcam ben ona. onun yüzünden neler çektim ben. göbüşüm bile delik deşik oldu. ama kıyamam sanırım ben ona. gelsin de bebişim ben bu sıkıntılara razıyım. cuma günü tiroit ölçtüreceğim. üzerimdeki gerginlik belki tiroitten de olabilir.

bunu hep diyorum. bir bebiş olsun var ya ne işkenceler yapıcam ben ona. onun yüzünden neler çektim ben. göbüşüm bile delik deşik oldu. ama kıyamam sanırım ben ona. gelsin de bebişim ben bu sıkıntılara razıyım. cuma günü tiroit ölçtüreceğim. üzerimdeki gerginlik belki tiroitten de olabilir.
G gulbil10 in ikizi olacak doğuyor benim içime inanılmaz bi şekilde, ikisini de ısıracam benn
tatlım ne güzel olur ikiz olsa. ama dediğim gibi bir tane olsa ona bile razıyım.

belli olmaz bu işler ben ikiz için dua ediyorum sana,belki Allah duyarda kabul eder...bilemeyiz hiçbirimiz

Ekleriz tabiki canim, senin hikâyen nedir? Neden olmuyor? Ne kadar suredir bekliyorsun bebisini? Bir de bat ne zaman ?
amh 0,1 fsh yüksek, evliliğim martta 3.yıl bitecek.. eşimde problem yok.. bugün lekelenme oldu yani adetim başlıyor diyebiliriz... adetim düzensiz canm...

amh 0,1 fsh yüksek, evliliğim martta 3.yıl bitecek.. eşimde problem yok.. bugün lekelenme oldu yani adetim başlıyor diyebiliriz... adetim düzensiz canm...
anladım canım, takıl o zaman sen de bize, biz de aynı durumdayız,kürlerle şifamızı arıyoruz. bir sonraki adet tarihin ne zman yazalım listeye?

bak şuna seeennn, hafiye gibi peşindeyim haberin olsun şekerim, bizden kopmak yok,bırakmam bi yere
yok kız asla koparmıyım sımdı benn burası aksam sesızlesınce sıkılıorm heryere dıkktımı ne cekıosa grıorm yazıorm yada kenı merak ettıklerımı soruormm onlardan da malum cvp yazıo yazmamak olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…