yaptı vallahi,hatta benim hiç aklımda yoktu gülbil kışkırttı beni de
aa ne dedıkodusu kız
tamam bebeğim sensiz olmaz buralar zati :)yok kız asla koparmıyım sımdı benn burası aksam sesızlesınce sıkılıorm heryere dıkktımı ne cekıosa grıorm yazıorm yada kenı merak ettıklerımı soruormmonlardan da malum cvp yazıo yazmamak olmaz
canım düzensiz yaaaa ne yazım ki bilemedim :)anladım canım, takıl o zaman sen de bize, biz de aynı durumdayız,kürlerle şifamızı arıyoruz. bir sonraki adet tarihin ne zman yazalım listeye?
tamam cnm beklıyorummmeve gidince tekrar ovu test yapacam bir de yatmadan önce, yapar paylaşırım ikisini de, takipte kalınız pilizzzz
Bu gidişle onu toplanıp biz içicez.maşallah sanaaaa, balıkla devam,süpper...bu arada yanına da bi duble rakı diyecem, sanırım olmayacak
hsg cnmmBu gidişle onu toplanıp biz içicez.
Balıkla diyorum rakıyı biz içicez.Hamiş olmazsak.hsg cnmm
yok cnm yokk ıcmeyınnn hayıt için sımdılıkk bebeiş aniden konarsa zararı olmasınn bosvern onlarıBalıkla diyorum rakıyı biz içicez.Hamiş olmazsak.
Aynen kuzum, efkardan iceriz artıkBalıkla diyorum rakıyı biz içicez.Hamiş olmazsak.
Kizlaaarrrrr bi bakın lütfen pik galiba t daha köyübrnh ve herkesss
Ayyyy suppersin canim, yakaladık mi neAaaaaaaaaaaaa monte evvvet sonundaaaa yumurtalar olgunlaşmış şekerim hadi :)))
kızlar yarın dr kontrolüm var. tedavimin iptal lafını duymak için o kadar yolu boşu boşuna gideceğim ve o iğrenç çatala boşu boşuna oturacağım.
Ayyyy suppersin canim, yakaladık mi neşimdi sabah erkenden iliski olsun di mi
yes bebegımmm :d calıs bakk bn ıkı gun ust uste yapmıstım böle cııkıncaKizlaaarrrrr bi bakın lütfen pik galiba t daha köyübrnh ve herkesss
aynenn cnm hıc atlamadımkudurdum duramadım hemen ust uste ilşki oldu bızdeevet neden biliyomusun bu yumurta olgun ve her an çatlayabilir demek berna bir gün bile atlamadıdoktorum henüz yumurta tam olgunken bile ilişki yazdı nolur nolmaz çatlarsa kaçırmıyım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?