Allah razı olsun bebeğim, benim de dualarım sizinleCanım inşallah olumlu sonuçlar alırsın ne diyim sabah akşam dualarımdasınız.Artık bir an önce gelsin bebişin.Bunları yaşamadanda olmuyor işte hepimiz ne yollardan ne bunalımlardan geçtik geçicez ama çevremde bilir tek olumlu yönüm aşırı hırslıyım mücadeleciyim biliyorum bunu Allah görüyor ve eminim seninde meklerini görüyor.En kısa sürede karşılığını almanı dilerim
Bu akşam değil de sabah olsun di miaynenn cnm hıc atlamadımkudurdum duramadım hemen ust uste ilşki oldu bızde
aynenn sabaha karsıı yapma şansın var senın sabaha karsı olsunBu akşam değil de sabah olsun di mi
Bu akşam değil de sabah olsun di mi
Supper o halde gazamiz mübarek ola!!! Allah Allah Allah, hucummmmm !evet bencede biraz perhiz olsun eşine doktorlar bile cinsel perhizden sonra gün aşırı diyorlar ovulasyon yaklaşınca perhiz verdi doktor
kolaylıklar dilerim size,kalabalık olduğuna eminim,iyi sonuç için beklememişsiniz en azından :)) 2 canınızla
Supper o halde gazamiz mübarek ola!!! Allah Allah Allah, hucummmmm !
ay heyecan basıo bnı yarın öğlen gıdıorm kızlar bu arada sabah degıl doktoraKuzummmm saatler kaldı haaaa
EGE ASYA cnm nerdesn sennn
Yalnız regl olacakmisim gibi kasık agrim var kızlar, sizde de olmus muydu?
Yada şöyle yapalım, bebişleri doğurup üstüne kutlamak için içelim.Aynen kuzum, efkardan iceriz artık
Gün bugündür montecim,top sende.Kizlaaarrrrr bi bakın lütfen pik galiba t daha köyübrnh ve herkesss
Bana uyar, supper fikirYada şöyle yapalım, bebişleri doğurup üstüne kutlamak için içelim.
İnşallah tatlimmmmGün bugündür montecim,top sende.
EGE ASYA ay oylemi cnm ya kiyamam ne dicem bnm yarın kontrolum var AC tok farketmio dimi çünkü öğlen olck kontrol dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?