amin inşallah canım. rabbim umutlarımızı ve emeklerimizi boşa çıkarmaz.Canım inşallah olumlu sonuçlar alırsın ne diyim sabah akşam dualarımdasınız.Artık bir an önce gelsin bebişin.Bunları yaşamadanda olmuyor işte hepimiz ne yollardan ne bunalımlardan geçtik geçicez ama çevremde bilir tek olumlu yönüm aşırı hırslıyım mücadeleciyim biliyorum bunu Allah görüyor ve eminim seninde meklerini görüyor.En kısa sürede karşılığını almanı dilerim
aa ask olsun cnm kım cvp vermedıneden bu topikte benim mesajlarıma cevap verilmiyor
ayy yok cnm kusura bakmaa hemen eklıyorum lısteye bat kactı tarıhını ver yazaymbir kaç defa soru sordum, hatta benide listeye yazın dedim kimse cevap vermedi bir kaç defa aynı şeyi yaşayınca dikkatimi çekti o yüzden sormak istedm
pikler havada ucuyor cnmmm sabaha karsıı kesınlıklee şiddetle ilişki olsun hattaa aksamdaKızlar şimdi yaptım nedir sizce? Pik devam mi
Yarın sabah ve yarın akşam mi cnm?pikler havada ucuyor cnmmm sabaha karsıı kesınlıklee şiddetle ilişki olsun hattaa aksamda
evet cnm ust uste olsun aksama dogruu silinmeye baslarr belki bnmki iki gün sürmüştü belli olmaz sen ıkı kere ust uste sonrada gun asırı yap brakYarın sabah ve yarın akşam mi cnm?
kusura bakma cnm tekrardann topık gunduzlerı hareketlı oluo arada kaynamıştr hemen eklıyorm ama devamlı gelıceksnn dımı11 şubat canım. Estağf. cnm aynı şey bir kaç kere olunca direk sormak istedim.
Tamam tatlim sen de yat artık dinlendir kendini, tehlikeli bu telefon ve bilgisayarlarevet cnm ust uste olsun aksama dogruu silinmeye baslarr belki bnmki iki gün sürmüştü belli olmaz sen ıkı kere ust uste sonrada gun asırı yap brak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?