hıc uykum yok kuuzumm geceler ı uykum yok aa gunduzz basımı koysam yatck gbıyım bugun gec yatarm yarnda heyecandan sabhn körunde kalkarmm kendımı uykusuz bırakarmm ki yarın aksama erken uyumm uykum duzene grsn cnmTamam tatlim sen de yat artık dinlendir kendini, tehlikeli bu telefon ve bilgisayarlar
amin canım hepimize inşallah. iki yumim vardı. ikinci tüp bebek tedavime başlamıştım. geçen cumartesi günü kontrolüm vardı. yumilerim hiç büyümemişti. dr tedavimi uzattı. yarın kontrolüm var. ama yumilerim yine hiç büyümedi. du durumda dr tedavimi iptal edecek.
canım sıkma canını ya lütfen ınsallah bundan sonrası ıyı olurrBi kötü haber de benden(( biri çatlamış daha küçükken diğeri de iğneye yanıt vermiyo yeterince diye iptal oldu tedavim. Aşılamaya bile gerek görmedi doktor ilişki önerebilirim dedi. Çok üzgünüm güçlü olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum hep ama hiçbişey değişmedi. 2 günde bir akapunktur bi yandan doktor kontrolü iğne bilmem ne çok yoruldum. Bazen boşa kürek çekiyomuşum gibi geliyo belki de ara vermeliyim psikolojimin düzelmesi için ama ona bile zaman yok işte. 12 şubat beklenen adet tarihimmiş, 57. Gün adet mi olur nası bişi bu anlamadım gitti menopoz işte resmen ( arkadaşlar zamanınız değerli unutmayın lütfen kararlarınızı buna göre verin.
Stres yapma canim bu gece bi dinlen toparla kendini yarın gündüz yazisalim uzun uzun, yıpratma kendiniBi kötü haber de bendenbiri çatlamış daha küçükken diğeri de iğneye yanıt vermiyo yeterince diye iptal oldu tedavim. Aşılamaya bile gerek görmedi doktor ilişki önerebilirim dedi. Çok üzgünüm güçlü olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum hep ama hiçbişey değişmedi.
2 günde bir akupunktur bi yandan doktor kontrolü iğne bilmem ne çok yoruldum. Bazen boşa kürek çekiyomuşum gibi geliyo belki de ara vermeliyim psikolojimin düzelmesi için ama ona bile zaman yok işte. 12 şubat beklenen adet tarihimmiş, 57. Gün adet mi olur nası bişi bu anlamadım gitti menopoz işte resmenarkadaşlar zamanınız değerli unutmayın lütfen kararlarınızı buna göre verin.
Bebeğim yatiyorum ben Allah'a emanet ol, cok opuyorum seni ve yegenimizihıc uykum yok kuuzumm geceler ı uykum yok aa gunduzz basımı koysam yatck gbıyım bugun gec yatarm yarnda heyecandan sabhn körunde kalkarmm kendımı uykusuz bırakarmm ki yarın aksama erken uyumm uykum duzene grsn cnm
tamamm cnm öppttüükk allaha emanet olBebeğim yatiyorum ben Allah'a emanet ol, cok opuyorum seni ve yegenimizi
canım bence stres tedaviyi çok etkiliyor. benim ilk tedavimde yumurtalarım çok güzel gelişti. bu tedavimde aynı ilaç aynı dozda hiç etkilemedi. bu tedavimin ertesi günü çok stresli oldu. hormonlarım zıpladı. sanırım fsh hormonum yükseldi. o gün bugündür yumurtalarımda hiç bir gelişme olmadı. bu işte anladım ki herşeyden önce kafan rahat olacak. yoksa naparsan yap boş. benimde yarın kontrol günüm. ben tedavimin iptal olacağı fikrine kendimi alıştırdım. diyiceği şeyleri de az çok tahmin ediyorum. sadece o kadar yolu gitmek zoruma gidiyor. bunda da bir hayır vardır elbet. yarın tedavim iptal edilince yeni kürlere başlayacağım. sende canını sıkma. bu süreç bizim için çok daha zor. rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir.Bi kötü haber de bendenbiri çatlamış daha küçükken diğeri de iğneye yanıt vermiyo yeterince diye iptal oldu tedavim. Aşılamaya bile gerek görmedi doktor ilişki önerebilirim dedi. Çok üzgünüm güçlü olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum hep ama hiçbişey değişmedi.
2 günde bir akupunktur bi yandan doktor kontrolü iğne bilmem ne çok yoruldum. Bazen boşa kürek çekiyomuşum gibi geliyo belki de ara vermeliyim psikolojimin düzelmesi için ama ona bile zaman yok işte. 12 şubat beklenen adet tarihimmiş, 57. Gün adet mi olur nası bişi bu anlamadım gitti menopoz işte resmenarkadaşlar zamanınız değerli unutmayın lütfen kararlarınızı buna göre verin.
Tedaviye başlamam sürpriz olmuştu zaten, adetin 2. Günü hem folikül yoktu hem de fsh 39 du üzüldüm önce sonra akupunktura başladım. Bi taraftan da tüp bebek merkezine sinirlenmiştim adet olunca gelin diye gönderdiler e 25 günde bir olurken 60 güne çıktı ara nasıl olacak dedim beklemek istemedim. Başka doktora gittim femara verdi belki işe yarar diye gerçekten de folikül görüldü işte iğneyle biraz destekleyelim dedi olmadı. Yani psikolojim iyiydi hep son 2-3 güne kadar ama neyse artık olan oldu. Adetlerimin arası bu kadar uzamasa neyse de ona üzülüyorum. Bu 2. oldu, belki de kürlere başlamalıyım.canım bence stres tedaviyi çok etkiliyor. benim ilk tedavimde yumurtalarım çok güzel gelişti. bu tedavimde aynı ilaç aynı dozda hiç etkilemedi. bu tedavimin ertesi günü çok stresli oldu. hormonlarım zıpladı. sanırım fsh hormonum yükseldi. o gün bugündür yumurtalarımda hiç bir gelişme olmadı. bu işte anladım ki herşeyden önce kafan rahat olacak. yoksa naparsan yap boş. benimde yarın kontrol günüm. ben tedavimin iptal olacağı fikrine kendimi alıştırdım. diyiceği şeyleri de az çok tahmin ediyorum. sadece o kadar yolu gitmek zoruma gidiyor. bunda da bir hayır vardır elbet. yarın tedavim iptal edilince yeni kürlere başlayacağım. sende canını sıkma. bu süreç bizim için çok daha zor. rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir.
Canım benim Allah yardımcın olsun takmamak elde degilki hepimiz birbirimizi anlıyoruz ben daha bu süreçlere başlamadım ama eminim çok zordurBi kötü haber de bendenbiri çatlamış daha küçükken diğeri de iğneye yanıt vermiyo yeterince diye iptal oldu tedavim. Aşılamaya bile gerek görmedi doktor ilişki önerebilirim dedi. Çok üzgünüm güçlü olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum hep ama hiçbişey değişmedi.
İNŞALLAH CANIMİnşallah tatlimmmm
Canim adet olman icin de un sana ilaç vermesi mi?Tedaviye başlamam sürpriz olmuştu zaten, adetin 2. Günü hem folikül yoktu hem de fsh 39 du üzüldüm önce sonra akupunktura başladım. Bi taraftan da tüp bebek merkezine sinirlenmiştim adet olunca gelin diye gönderdiler e 25 günde bir olurken 60 güne çıktı ara nasıl olacak dedim beklemek istemedim. Başka doktora gittim femara verdi belki işe yarar diye gerçekten de folikül görüldü işte iğneyle biraz destekleyelim dedi olmadı. Yani psikolojim iyiydi hep son 2-3 güne kadar ama neyse artık olan oldu. Adetlerimin arası bu kadar uzamasa neyse de ona üzülüyorum. Bu 2. oldu, belki de kürlere başlamalıyım.
Bi kötü haber de bendenbiri çatlamış daha küçükken diğeri de iğneye yanıt vermiyo yeterince diye iptal oldu tedavim. Aşılamaya bile gerek görmedi doktor ilişki önerebilirim dedi. Çok üzgünüm güçlü olmaya iyi düşünmeye çalışıyorum hep ama hiçbişey değişmedi.
Tedaviye başlamam sürpriz olmuştu zaten, adetin 2. Günü hem folikül yoktu hem de fsh 39 du üzüldüm önce sonra akupunktura başladım. Bi taraftan da tüp bebek merkezine sinirlenmiştim adet olunca gelin diye gönderdiler e 25 günde bir olurken 60 güne çıktı ara nasıl olacak dedim beklemek istemedim. Başka doktora gittim femara verdi belki işe yarar diye gerçekten de folikül görüldü işte iğneyle biraz destekleyelim dedi olmadı. Yani psikolojim iyiydi hep son 2-3 güne kadar ama neyse artık olan oldu. Adetlerimin arası bu kadar uzamasa neyse de ona üzülüyorum. Bu 2. oldu, belki de kürlere başlamalıyım.
bernuşuuummmmmGunaydin kizlarrrr
canım günaydın nasılsın,nasıl gidiyor? her şey yolundadır umarımmmmGünaydın herkese :)
anladım ki tek sorunumuz fsh canım dha kullandım buay... gittim ki binbir umutla tüp bebeğe başlancaktı fsh ilk kez 68 olmuş başımdan kaynar su döküldü.... hala kendimde değilim bitmiş hissediyorum kendimi resmen.. ultrasonda da folükül 3 tane gördü.. geçen ay 5 taneydi dedim doktora ,, o önemli değil dedi her ay değişir bu folükül olayı dedi... yani FSH bi düşse olay bitcek... dha kullandım böle oldu buna eminim...Ben de en son 18 aralıkta oldum hala olmadım, tüp bebek için gitmiştim fsh 39 diye başlamadılar. Önceki ay cyclo ile, bir öncekinde de tarlusalla olmuştum. Yine de yumurta takibine gittim 2 folikül var diye 5 gündür iğne oluyorum ama yanlış mı yaptım çok mu yordum ilaçlarla metabolizmamı diye de düşünüyorum. Diğer değerleriniz nasıl?
buarada canım iğneyi doktormu istedi ? bana öle demedi fsh düşerse başlanacak dedi ...anladım ki tek sorunumuz fsh canım dha kullandım buay... gittim ki binbir umutla tüp bebeğe başlancaktı fsh ilk kez 68 olmuş başımdan kaynar su döküldü.... hala kendimde değilim bitmiş hissediyorum kendimi resmen.. ultrasonda da folükül 3 tane gördü.. geçen ay 5 taneydi dedim doktora ,, o önemli değil dedi her ay değişir bu folükül olayı dedi... yani FSH bi düşse olay bitcek... dha kullandım böle oldu buna eminim...
DHEA nın yararı herkese göre değişmekle beraber folikül sayınız iyi gerçekten.umarım düşer bir an önce.anladım ki tek sorunumuz fsh canım dha kullandım buay... gittim ki binbir umutla tüp bebeğe başlancaktı fsh ilk kez 68 olmuş başımdan kaynar su döküldü.... hala kendimde değilim bitmiş hissediyorum kendimi resmen.. ultrasonda da folükül 3 tane gördü.. geçen ay 5 taneydi dedim doktora ,, o önemli değil dedi her ay değişir bu folükül olayı dedi... yani FSH bi düşse olay bitcek... dha kullandım böle oldu buna eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?