Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Takip edicem canım sürerse ararım hemşireye falan sorarım.. Bu ara çok stresteyim belki ondan yine işyerinde estim gürledim.. Bu iş beni mahfetti yemin ederim yaa

doktor dun dedıkı hafta da bir ilşkiye girebilsin dedı ama dıkkat et dedıı dedımm amaaaann yokkkk zaten bıktık ilşkidenn su cocugu yapana kadar canımız cıktı dedım :d
aynen yaaa gına geldi bana da,bu ay 7-10-12-14 sabah,14 akşam-15 sabah oldu, yetti artık dedim yaaaa, eşim sabah soruyor akşamda var di mi diye... var desem sabah akşam gidecek aysonuna kadar...erkek olmak lazımmış....

aynen yaaa gına geldi bana da,bu ay 7-10-12-14 sabah,14 akşam-15 sabah oldu, yetti artık dedim yaaaa, eşim sabah soruyor akşamda var di mi diye... var desem sabah akşam gidecek aysonuna kadar...erkek olmak lazımmış....
valla yaa sımdı o kadar rahatım ki anlatamamm esımm dünn sinirlendı kaynım flnda bizdeydi sigara ıctı en son gttıler iştee sigara ıctm ya daha ıcmıcem sinirden içtim dedii ammmaaan dedım ben onu sperm kalıtesı için dıodum umrumda degıl sımdı dedım ama dedım içmesen ıyı olurr

hahahah aynen o kadarrrrr, ben de şimdi peşinden koşuyorum şu kürler için ama bi hamiş kalayım nasıl koşturacam onu peşimden...

sen yıne ne olur ne olmaz ilşkide bulun cnm poztf gördugumde olmustu bnmkisi
evet cnm inş bgnüde değerlendiricex

oldukça koyu, sen çalışmalara başla canım, kaçıncı gün bugün?
cnm seninle bizim günlrrimiz aynı galiba bugün 14.gün canım. 6 gündür birlikte olduk hergün eşimle zaten. Ama dediğin gibi bugün daha önemli sanki akşama doğru değerlendirmek gerekiyor yine :) Ve bugün akıntım daha çok gibi. siz birliktelikten hemen sonra kalkıyomusuz ayağa yoksa bekliyormusunuz biraz ben en azından 5 10 dakika bekliyorum dün akşam 2saat bekledim

1-2 saat bekliyorum canım, akşam olursa ilişki,sabaha kadar kalkmıyorum...sabah kalkınca giriyorum duşa...

benim bugün 15.gün canım, 1 gün önde gidiyor benim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…