hhahahhahaaa hayır yaa bu topık hıc bu kadr sessz olmadıkızım yaaa ne sabırsızsın, kaçacaksın da altyapısını hazırlıyorsun, buradayız işte
Takip edicem canım sürerse ararım hemşireye falan sorarım.. Bu ara çok stresteyim belki ondanara kanama falandır belki, benim de ilk defa 2 ay önce öyle bi ara kanamam olmuştu, inşallah kötü bir durum yoktur, dr. asistanı falan var mı arayıp sorabileceğin? belki de kisti atmaya çalışıyordur vücut? olabilir mi ki
monte liste hazırlamaya devam ama.... yaaaaa, neden benaynenn hıc belırtı yasamayanlardan bırıde benım burda monteylee liste hazırlıoduk en son
istifaları basıp evimizin kadını,çocuklarımızın anası olalımmmmmTakip edicem canım sürerse ararım hemşireye falan sorarım.. Bu ara çok stresteyim belki ondanyine işyerinde estim gürledim.. Bu iş beni mahfetti yemin ederim yaa
olacakk olacaaakk yakaladınn senn hep akıntıyı göruodunn ahaa yumı catladı dıodunn bırakıodun ilşkiyimonte liste hazırlamaya devam ama.... yaaaaa, neden benneden olmuyor
sen yıne ne olur ne olmaz ilşkide bulun cnm poztf gördugumde olmustu bnmkisikızlar bugünkü yaptığım ovulasyon testi. Eki Görüntüle 1757924
aynen öyle yapıyordum bebişimmm, bu ay 12. gün akıntı geldi oysa yumi 14.gün çatladıolacakk olacaaakk yakaladınn senn hep akıntıyı göruodunn ahaa yumı catladı dıodunn bırakıodun ilşkiyi
oldukça koyu, sen çalışmalara başla canım, kaçıncı gün bugün?kızlar bugünkü yaptığım ovulasyon testi. Eki Görüntüle 1757924
aynenn bak ben kuruydum son 10 gunde akıntım baslamısstı bnm tam adetın 20. gunuaynen öyle yapıyordum bebişimmm, bu ay 12. gün akıntı geldi oysa yumi 14.gün çatladı
aynen yaaa gına geldi bana da,bu ay 7-10-12-14 sabah,14 akşam-15 sabah oldu, yetti artık dedim yaaaa, eşim sabah soruyor akşamda var di mi diye... var desem sabah akşam gidecek aysonuna kadar...erkek olmak lazımmış....doktor dun dedıkı hafta da bir ilşkiye girebilsin dedı ama dıkkat et dedıı dedımm amaaaann yokkkk zaten bıktık ilşkidenn su cocugu yapana kadar canımız cıktı dedım :d
şu an ben de kuruyum, ovulasyon geçti ya artık,kuru olur, regle yakın başlar akıntılaraynenn bak ben kuruydum son 10 gunde akıntım baslamısstı bnm tam adetın 20. gunu
valla yaa sımdı o kadar rahatım ki anlatamamm esımm dünn sinirlendı kaynım flnda bizdeydi sigara ıctı en son gttıler iştee sigara ıctm ya daha ıcmıcem sinirden içtim dedii ammmaaan dedım ben onu sperm kalıtesı için dıodum umrumda degıl sımdı dedımaynen yaaa gına geldi bana da,bu ay 7-10-12-14 sabah,14 akşam-15 sabah oldu, yetti artık dedim yaaaa, eşim sabah soruyor akşamda var di mi diye... var desem sabah akşam gidecek aysonuna kadar...erkek olmak lazımmış....
işte bndede kuru kuru gttı tam adetın 20. gunu basladı hah dedım ıstenmeyenn mısafr gelıo deıdmşu an ben de kuruyum, ovulasyon geçti ya artık,kuru olur, regle yakın başlar akıntılar
hahahah aynen o kadarrrrr, ben de şimdi peşinden koşuyorum şu kürler için ama bi hamiş kalayım nasıl koşturacam onu peşimden...valla yaa sımdı o kadar rahatım ki anlatamamm esımm dünn sinirlendı kaynım flnda bizdeydi sigara ıctı en son gttıler iştee sigara ıctm ya daha ıcmıcem sinirden içtim dedii ammmaaan dedım ben onu sperm kalıtesı için dıodum umrumda degıl sımdı dedımama dedım içmesen ıyı olurr
evet cnm inş bgnüde değerlendiricexsen yıne ne olur ne olmaz ilşkide bulun cnm poztf gördugumde olmustu bnmkisi
cnm seninle bizim günlrrimiz aynı galiba bugün 14.gün canım. 6 gündür birlikte olduk hergün eşimle zaten. Ama dediğin gibi bugün daha önemli sanki akşama doğru değerlendirmek gerekiyor yine :) Ve bugün akıntım daha çok gibi. siz birliktelikten hemen sonra kalkıyomusuz ayağa yoksa bekliyormusunuz biraz ben en azından 5 10 dakika bekliyorum dün akşam 2saat bekledimoldukça koyu, sen çalışmalara başla canım, kaçıncı gün bugün?
1-2 saat bekliyorum canım, akşam olursa ilişki,sabaha kadar kalkmıyorum...sabah kalkınca giriyorum duşa...evet cnm inş bgnüde değerlendiricex
cnm seninle bizim günlrrimiz aynı galiba bugün 14.gün canım. 6 gündür birlikte olduk hergün eşimle zaten. Ama dediğin gibi bugün daha önemli sanki akşama doğru değerlendirmek gerekiyor yine :) Ve bugün akıntım daha çok gibi. siz birliktelikten hemen sonra kalkıyomusuz ayağa yoksa bekliyormusunuz biraz ben en azından 5 10 dakika bekliyorum dün akşam 2saat bekledim
benim bugün 15.gün canım, 1 gün önde gidiyor benim demekkievet cnm inş bgnüde değerlendiricex
cnm seninle bizim günlrrimiz aynı galiba bugün 14.gün canım. 6 gündür birlikte olduk hergün eşimle zaten. Ama dediğin gibi bugün daha önemli sanki akşama doğru değerlendirmek gerekiyor yine :) Ve bugün akıntım daha çok gibi. siz birliktelikten hemen sonra kalkıyomusuz ayağa yoksa bekliyormusunuz biraz ben en azından 5 10 dakika bekliyorum dün akşam 2saat bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?