Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

"Bende oldu yerleşme kanaması ama şart bi şey değil, çoğu kişide olmuyor. Regle 1,5 hafta kala oldu adetin 17. Günüydü"

Böyle şeyler okuyorum kızlar

inşallah yerleşmedir tatlım ben de çok araştırdım en erken ilişkiden sonra 9-12 gün içinde oluyormuş diye yazıyor bilimsel kaynaklarda,ama inşallah yerleşmedirrrr

inşallah yerleşmedir tatlım ben de çok araştırdım en erken ilişkiden sonra 9-12 gün içinde oluyormuş diye yazıyor bilimsel kaynaklarda,ama inşallah yerleşmedirrrr
Ben de öyle biliyorum ondan şaşırdım şimdi bi tane daha okudum 9 gün önce olan be 33 haftalık hamile kız şu an gebelik takvimi var

@gulbil cnm tam tarifini verebilir misin ölçüsü var mı nasıl buğday kabuklu mu yarı kabuklu mu vs vs...Biosteron almaktan bi hal oldum valla bende yaparım.
normal buğdayla da aşurelik buğdayla da yapılıyormuş sanırım. ben bu akşam yapmaya başlayacağım. benim kullanacağım buğday öğütülmeden önceki buğday olacak. bir zararını göreceğimi sanmıyorum. kavanoza koyup üzerini hazır su ile tamamlayacağım. bir gün bekleteceğim. ilk su kullanılmıyormuş. ben ilk suyunu dökeceğim. sonra yine hazır su ile tamamlayıp bir iki gün bekletip içeceğim.
canım sigara konusuna gelince.... sigarayı devamlı içen birisi için bırakmak hiç kolay değil. bu konuda seni en iyi anlayan kişilerden biriyim. bende çok sigara içerdim. daha öncelerde bırakma girişimim çok oldu. nikotin bantları mı denemedim ilaç mı denemedim.... ne duyduysam denedim. ben sigara içmeden duramayan biriydim. ama birkaç ay öncesinde öyle kolay bıraktım ki. anladım ki önce beyinde bitirmek gerekiyor. yoksa bırakamazsın. şimdi canımın çok istediği zamanlar oluyor. ama o zamanları bir şekilde geçiştiriyorum. sana tavsiyem mümkün olan en kısa zamanda bırak. bırakamıyorsan da kendine limit koy. o limiti ne olursa olsun aşma. yumurta oluşumuna ve gelişimine çok zararlı.

hahahah aynen o kadarrrrr, ben de şimdi peşinden koşuyorum şu kürler için ama bi hamiş kalayım nasıl koşturacam onu peşimden...
valla bnmm kii ne dun ultrason fotosunu gösterdım kucuck sıyah nokta ıcerı gırdıı cocuk nerde dedımm agzımdan kactı cocuk cebımde dıo fotoya bakıo devamlı

Aslını istersen evlenmeden önce 4 yıldır hiç.içmiyordum.eşimle beraber ufak ufak derken şimdi baya bi hakkını veriyorum. Düşün sabah 10 dan beri 10 tane içmişimdir.O zaman bende çok kolay bırakmıştım ama evlenince alışkanlıklar değişiyor eşin sana uyumayınca sen ona uyuyorsun falan filan.Hepsi bahane.
Buğdayı yarım kavanoz gibi mi koyup kavanozu suyla dolduruyoruz.İlk suyu dökülecek sonra üstüne yeni buğday koyacak mıyız yoksa her hafta yeniden mi başlayalım?????

kavanoza o kadar buğday koymana gerek yok. bir kiloluk kavanoza 1 su bardağı diye biliyorum. üzerine 3.5 su bardağı su konuyor, 1 gün sonra dökülüp tekrar su konuyor diye biliyorum. dün montecim nasıl yapılacağına dair yazı paylaşmıştı.

Dün montecimin paylaştığı yazıyı kopyaladım.

Buğday çimi, kanser gibi ölümcül hastalıkların tedavisinde ve önlenmesinde son derece etkili. Sıvı oksijenle dolu olan buğday çimi, acıbadem ve kayısı çekirdeği, doğanın en güçlü anti kanseri olan ‘laetril’ içeriyor. İşte buğday çiminin bilinmeyen faydaları…
lternatif tedavi yöntemlerini kabul eden çoğu doktorun ortak iddiası, buğday çimi yenilmesi ve buğday şırası içilmesi yönünde. Pakistan’daki Hunzakut Prensliği’nde kanserden ölüm yok. Ayrıca Hunzakutlular, acı badem ve kayısı çekirdeğini yiyorlar ve kansere yakalanmıyorlar. Türkiye’de acı badem ve kayısı tüketilen bölgelerde kanser vakalarının azlığı dikkat çekiyor.
Ödemiş ile Salihli arasında, binbir efsaneye konu olmuş Bozdağ’ın eteklerinde cennet gölcük kıyısında kanseri yenen, bu zaferi kazandıktan sonra da mücadelesi herkese örnek olsun diyerek bir de kitap yazan Dr. İlhami Güneral, buğday çiminin etkisini anlatıyor:

• Önemli olan bağışıklık sisteminin güçlendirilmesidir. Bağışıklık sistemini güçlendirmek çok da zor bir şey değildir. Buğday müthiş bir kanser ilacıdır. Buğday şırası kanseri önler ve bu önemli bir bitkisel tedavi aracıdır. Buğday çimi, bol klorofil maddesi dışında 100 kadar vitamin, mineral ve besin maddesi içerir.
  • Taze olarak kullanılan buğday çiminde, aynı ağırlıktaki portakaldan 60 kez daha fazla C vitamini ve aynı ağırlıktaki ıspanaktan 8 kat fazla demir bulunur.
  • Buğdayın bir başka özelliği ise kandaki toksinleri nötralize eden maddeler içermesidir.
  • Sıvı oksijenle dopdolu olan buğday çimi, doğanın en güçlü anti kanseri olan ‘laetril’ içermektedir.

Buğday şırası (Rejuvelac) nasıl hazırlanır?
Malzemeler

• 1 küçük su bardağı buğday tohumu (~150 gr)
  • İçme suyu (2,5 lt)
Buğday çimi filizlendirme:
  • Çiğ, hiçbir işlem görmemiş- buğday tohumları iyice yıkadıktan sonra derin bir kapta bol içme suyunda ıslatılarak 24 saat bekletilir. Bu süre içinde 2-3 durulama yapılıp su değiştirilerek tohumlardaki besinlerin canlandırma işlemine yardımcı olunur.
  • 24 saat sonra buğday tohumları iyice yıkanır ve süzülerek süzgeçle beraber mutfakta bir kenara konur ve üzerine bir tülbent örtülür.
  • Ara sıra kontrol edilen buğday tohumları kurudukça sudan geçirirlerek süzülür ve yine bir kenara konur.
  • Bu işlem yaklaşık 2 gün boyunca buğday tohumları ince filizler vermeye ve filizler yaklaşık 1,5 cm boya erişinceye kadar sürdürülür.
Buğday şırası yapım süreci:
  • Filizler 1,5 cm boya eriştiğinde yıkanır ve büyük bir kavonoza konur.
  • Kavonoza 1,5 lt içme suyu ilave edilir ve ağzı bir tülbentle hava alabilecek şekilde örtülür.
  • İki gün sonra buğday şırası kullanıma hazırdır. Süzülerek bir şişeye alınır ve buzdolabında saklanır.
  • Her gün 250-500 ml içilebilir ve 3 gün içerisinde tüketilmesi önerilir.
  • Kavonozda kalan buğday filizlerinin üzerine bu defa 1 lt içme suyu ilave edilerek 2 gün süre bekletilerek 2′inci parti buğday şırası elde edilir.
  • 2′inci parti buğday şırası, içime hazır olunca süzülerek şişeye konur ve yine buzdolabında saklanır. Kavonozda kalan buğday filizleri de atılır veya bir bahçeniz varsa toprağı zenginleştirmesi için bahçeye gömülür.
  • Buğday şırası (Rejuvelac) sade tüketilebileceği gibi biraz limon ve taze nane yaprağı ilave edilerek limonata şeklinde de tüketilebilir. Ancak sağladığı faydayı maksimize edebilmek için şeker kullanılması önerilmez. Rejuvelac’ınızı içerken doğanın sunduğu besinleri %100 canlı olarak içerdiğini ve bunların vücudunuzun canına can katacak tam şifa olduğunu hatırlayın.

sibel15 G gulbil10 kızlar bu tarif bana daha kolay geldi,bunu deneyelim bence :

bugday şırası : bugday şırası nasıl yapılır, Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur. Üzerine 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ilave edilir. Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir. Bu ilk su kullanılmaz, dökülür. Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir. 24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır. Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın ise günde 3 kez şıra alınır. Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir. O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar.

canım ben bu tarifi aşurelik buğdaydan değil de normal buğdaydan yapsam olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…