Yaa bende öyle yapayım bundan soonra1-2 saat bekliyorum canım, akşam olursa ilişki,sabaha kadar kalkmıyorum...sabah kalkınca giriyorum duşa...
"Bende oldu yerleşme kanaması ama şart bi şey değil, çoğu kişide olmuyor. Regle 1,5 hafta kala oldu adetin 17. Günüydü"
Böyle şeyler okuyorum kızlar
Bakalım inş yüzümüz gülerr cok heyecanlı.benim bugün 15.gün canım, 1 gün önde gidiyor benim demekki
Ben de öyle biliyorum ondan şaşırdım şimdi bi tane daha okudum 9 gün önce olan be 33 haftalık hamile kız şu an gebelik takvimi varinşallah yerleşmedir tatlım ben de çok araştırdım en erken ilişkiden sonra 9-12 gün içinde oluyormuş diye yazıyor bilimsel kaynaklarda,ama inşallah yerleşmedirrrr
normal buğdayla da aşurelik buğdayla da yapılıyormuş sanırım. ben bu akşam yapmaya başlayacağım. benim kullanacağım buğday öğütülmeden önceki buğday olacak. bir zararını göreceğimi sanmıyorum. kavanoza koyup üzerini hazır su ile tamamlayacağım. bir gün bekleteceğim. ilk su kullanılmıyormuş. ben ilk suyunu dökeceğim. sonra yine hazır su ile tamamlayıp bir iki gün bekletip içeceğim.@gulbil cnm tam tarifini verebilir misin ölçüsü var mı nasıl buğday kabuklu mu yarı kabuklu mu vs vs...Biosteron almaktan bi hal oldum valla bende yaparım.
valla bnmm kii ne dun ultrason fotosunu gösterdım kucuck sıyah nokta ıcerı gırdıı cocuk nerde dedımmhahahah aynen o kadarrrrr, ben de şimdi peşinden koşuyorum şu kürler için ama bi hamiş kalayım nasıl koşturacam onu peşimden...
Regl bekliyordun onun belirtilerini yaşamışsındır ama yanılıyor muyumaynenn hıc belırtı yasamayanlardan bırıde benım burda monteylee liste hazırlıoduk en son
canım inşallah yerleşme kanamasıdır."Bende oldu yerleşme kanaması ama şart bi şey değil, çoğu kişide olmuyor. Regle 1,5 hafta kala oldu adetin 17. Günüydü"
Böyle şeyler okuyorum kızlar
yanı tabı cok calısmıtık cocuk ıcın ama olmadı dıodumm rregl gelıo ddıodumRegl bekliyordun onun belirtilerini yaşamışsındır ama yanılıyor muyum
Aslını istersen evlenmeden önce 4 yıldır hiç.içmiyordum.eşimle beraber ufak ufak derken şimdi baya bi hakkını veriyorum. Düşün sabah 10 dan beri 10 tane içmişimdir.O zaman bende çok kolay bırakmıştım ama evlenince alışkanlıklar değişiyor eşin sana uyumayınca sen ona uyuyorsun falan filan.Hepsi bahane.normal buğdayla da aşurelik buğdayla da yapılıyormuş sanırım. ben bu akşam yapmaya başlayacağım. benim kullanacağım buğday öğütülmeden önceki buğday olacak. bir zararını göreceğimi sanmıyorum. kavanoza koyup üzerini hazır su ile tamamlayacağım. bir gün bekleteceğim. ilk su kullanılmıyormuş. ben ilk suyunu dökeceğim. sonra yine hazır su ile tamamlayıp bir iki gün bekletip içeceğim.
canım sigara konusuna gelince.... sigarayı devamlı içen birisi için bırakmak hiç kolay değil. bu konuda seni en iyi anlayan kişilerden biriyim. bende çok sigara içerdim. daha öncelerde bırakma girişimim çok oldu. nikotin bantları mı denemedim ilaç mı denemedim.... ne duyduysam denedim. ben sigara içmeden duramayan biriydim. ama birkaç ay öncesinde öyle kolay bıraktım ki. anladım ki önce beyinde bitirmek gerekiyor. yoksa bırakamazsın. şimdi canımın çok istediği zamanlar oluyor. ama o zamanları bir şekilde geçiştiriyorum. sana tavsiyem mümkün olan en kısa zamanda bırak. bırakamıyorsan da kendine limit koy. o limiti ne olursa olsun aşma. yumurta oluşumuna ve gelişimine çok zararlı.
Şimdi İnşallah sağlıkla bebişini kucağına almanı dilerim.Darısı bizlere.yanı tabı cok calısmıtık cocuk ıcın ama olmadı dıodumm rregl gelıo ddıodum
amın ınsallahh saglıkla bebegımı kucagıma alırım darısı ısteyen herksın basına ınsallah bende hayırlı cumalar dılerm cnmŞimdi İnşallah sağlıkla bebişini kucağına almanı dilerim.Darısı bizlere.
Bu arada hayırlı cumalar dilerim herkese.
kavanoza o kadar buğday koymana gerek yok. bir kiloluk kavanoza 1 su bardağı diye biliyorum. üzerine 3.5 su bardağı su konuyor, 1 gün sonra dökülüp tekrar su konuyor diye biliyorum. dün montecim nasıl yapılacağına dair yazı paylaşmıştı.Aslını istersen evlenmeden önce 4 yıldır hiç.içmiyordum.eşimle beraber ufak ufak derken şimdi baya bi hakkını veriyorum. Düşün sabah 10 dan beri 10 tane içmişimdir.O zaman bende çok kolay bırakmıştım ama evlenince alışkanlıklar değişiyor eşin sana uyumayınca sen ona uyuyorsun falan filan.Hepsi bahane.
Buğdayı yarım kavanoz gibi mi koyup kavanozu suyla dolduruyoruz.İlk suyu dökülecek sonra üstüne yeni buğday koyacak mıyız yoksa her hafta yeniden mi başlayalım?????
kavanoza o kadar buğday koymana gerek yok. bir kiloluk kavanoza 1 su bardağı diye biliyorum. üzerine 3.5 su bardağı su konuyor, 1 gün sonra dökülüp tekrar su konuyor diye biliyorum. dün montecim nasıl yapılacağına dair yazı paylaşmıştı.
canım ben bu tarifi aşurelik buğdaydan değil de normal buğdaydan yapsam olur mu ki?sibel15 G gulbil10 kızlar bu tarif bana daha kolay geldi,bunu deneyelim bence :
bugday şırası : bugday şırası nasıl yapılır, Bir bardak aşurelik buğday, önce tertemiz yıkanarak bir litrelik cam kavanoza konur. Üzerine 3 bardak su klorlu olmamak şartıyla ilave edilir. Kavanozun ağzı bir tülbentle kapatılarak serin bir yerde 24 saat bekletilir. Bu ilk su kullanılmaz, dökülür. Kavanoza yeniden 3 bardak su ilave edilir. 24 saat bekletildikten sonra oluşan yarı gazozlu su içilmek üzere bir kaba aktarılır. Böylece bir bardak aşurelik buğdaydan kış aylarında günde 5 kez, yazın ise günde 3 kez şıra alınır. Buğday şırasının lezzeti bazılarına itici gelebilir. O takdirde her şıra bardağına bir C vitamini tableti eklenirse, nefis bir içecek ortaya çıkar.
olur sanırım tatlım bilemedim ki...canım ben bu tarifi aşurelik buğdaydan değil de normal buğdaydan yapsam olur mu ki?
Yok canım hiçbişey sadece 1 defa peçeteye kahverengi şeffaf karışık bi damla geldi arkası yok küçük ped kullandım göreyim olursa diye hiçbişey yokgibigibiyim canııım ne durumdasın? kanama durdu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?