Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım ben adetliyken içmedim ikisinide ama no_name_ ve brnh bizden daha bilgili bu konularda onlar söylese daha iyi yani :) hem bu kür hakkındada bilgileri vardır belki bu ay olmassa denemek istiyorum bende

canım ben adetliyken içmedim ikisinide ama no_name_ ve brnh bizden daha bilgili bu konularda onlar söylese daha iyi yani :) hem bu kür hakkındada bilgileri vardır belki bu ay olmassa denemek istiyorum bende
sibel15 tatlım önce bi test yap yahu ne oluuuurrrr, kafanda soru işareti kalmasın, lütfeeeen, bu pazar da güzel haberi sen ver bizeeee :) bu arada yeni yaşın kutlu olsun çoook mutlu ol canım....

tatlım biz hap kullanmadık ama hayıt hapı içinde hamileyken içmeyin yazıyorsa hamişlik durumuna göre bırak istersen

Yok henüz yapmadım bir hafta geçsin diye bekliyorum bu arada yarın doğum günüm belki hediyem bu olur İNŞALLAH
dua edin ablanıza canlar.....
inşallah canım meleğin seninledir bu ay dualarımız seninle benimde 20 şubat doğum günüm 19 şubatta bat inşallah benim hediyemde gelir bu ay ..

izmir irenbe de kaan bozkurt benim dr um. sen hangi dr a gidiyorsun?
Ayyy çok sevindim duydum o dr. inşallah sende faydasını görürsün.Ben istanbuldayım dr.serdar işcan iyi deneyimli bir dr. ama ne biliim hastanede bulunan makineler filan eski sistem gibi geliyor.çok fazla yeniliğe açık değiller gibi.başladıkları gibi gidiyorlar.Ya tutarsa şansa bırakıyorlar bence.
Kararsız kalıyorum bende

no_name_ hayatım çok teşekkür ederim hepimiz evli mutlu ve çocuklu olalım İNŞALLAH.

Haklısın canm ama yeni ya şimdi negatif çıkarsa yine İPTAL olurum korkuyorum çekniyorum ne yalan söliim.
haftaiçi olmazsam yaparım belirtide kalmadı sanki o kasık ağrılarım göğüs hassasiyetlerim bitti.

ammaaan niye iptal olasın ki canım yaaa, alıştık artık negatifi gförmeye..ben erken öğrenilmesi taraftarıyım belki tutunamayacak erken öğrenince dr bi ilaç falan verecek, her şeyin erkeni iyidir canım,ama yine de sen bilirsin,inşallah vardır bebişin ve sımsıkı tutunur sana

Ben çıkıyorum canlar kocişim geldi beni gezmeye götürecekmişşşş.
Hepinizi çok çok öpüyorum,iyi pazarlar.
Allaha emanet olun...

Amiiiinnnn ezanların yüzü suyu hürmetine İNŞALLAH

geldım cnm geldım cok streslı bı gun yasadımm bugun eve sımdı geldımm beyaz akıntımm var arada karnıma agrı gırıo onu anlamadım baskaa sorunum yok hıc

stres olma fazla diyorum ama elde deil bende oluyorumm...ama akıntı kramp,mide bulantısı bunların hepsi gebeliğin güzel ilerlediğine işaret

stres olma fazla diyorum ama elde deil bende oluyorumm...ama akıntı kramp,mide bulantısı bunların hepsi gebeliğin güzel ilerlediğine işaret
yaa sormayın bugun kapalıcarsıyaa gtttık eltım kaynım eşim ben ordaa en son wc ye gırelım dedık bır kadınlaa tartıstık eltımlee bız hkaklıyız kocası geldı bızımle tartıstı bızım adamlarda ortada yok gelınce bırbırlerıne gırdıler kavga kıyamett onun stresındenn korktum bısey olck dıye cok şükür ıyıyım smdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…