Teşekkür ederim canım
yaa sormayın bugun kapalıcarsıyaa gtttık eltım kaynım eşim ben ordaa en son wc ye gırelım dedık bır kadınlaa tartıstık eltımlee bız hkaklıyız kocası geldı bızımle tartıstı bızım adamlarda ortada yok gelınce bırbırlerıne gırdıler kavga kıyamett onun stresındenn korktum bısey olck dıye cok şükür ıyıyım smdı
aynenn cnm valla tum aksılıkler benı buldu anlamadım yanı inadınaa hersey o kadar gerıldık ki bugunnnayyy ne kadar aksilik varsa seni buldu bu nişanın bozulmasıda strese soktu galiba aileyi...olsun ama herşeyde bir hayır vardır geç olmadan,düğün dernek olmadan en azından böyle oldu kötü tabi çift için ama hayırlısı olsun inşallah....
canım bak ben kaan beyden önce ünlü birkaç dr a gittim. hastanenin donanımı dr un ünü bir yana bizim gibiler için önemli olan dr un bizim durumumuzdaki kişilerde başarısı bence. herşeyden de önemlisi senin içine sinmesi. dr un içine sinmediyse değiştirmeni öneririm. ben kaan beyle sonunu kadar gidiceğim. rabbim nasip ederse kaan bey vesile olur. rabbim nasip etmezse diyecek birşey yok.Ayyy çok sevindim duydum o dr. inşallah sende faydasını görürsün.Ben istanbuldayım dr.serdar işcan iyi deneyimli bir dr. ama ne biliim hastanede bulunan makineler filan eski sistem gibi geliyor.çok fazla yeniliğe açık değiller gibi.başladıkları gibi gidiyorlar.Ya tutarsa şansa bırakıyorlar bence.
Kararsız kalıyorum bende
bizim durumumuzdaki kişilerdeki başarısı ve uğraşmayı seven dr olması çok önemli bence. kaan bey uğraşmayı seven bir dr. kaan beyi tavsiye ederim. ama herşeyden önemlisi içine sinmesi. istanbulda bahçeci kliniğinde erbil beyde vardı sanırım. onun ismini de duydum.Ben de Kaan Bey'e mi gelsem diyorum bazen, İstanbul'da bu kadar doktor var ama bizim durumumuzdakilere göre yok pek. Çok gezdim ama yok içime tam olarak sinen..
rica ederim canım.Teşekkür ederim canım
EGE ASYA canıkom nerdesınn kasıklarımda agrı var hissedilir sekılde baya hanı yumurta catlaması ggibi zonklama da oluo yorumlaa bebısım
yaa sorma az önce avm den geldik ayyynenn o dediklerinden bendede var sanırım baya bir devam edicek ben alıştım artık hatta seviniyorum çünkü olmadığı günde karamsar oluyorum niye durdu bu belirtiler diye :)))) kesin aynısı sendede olur :)
o moda gırdıgım olmustu cnm hahahaa ee peki güzel bi gelişmemii bu cnm
cok şükür amann oluşssun oluşssun mercımegım annesını mutlu etsınn sonrada hoop kucagımaa alayım allahn ıznıylleeevet bu bebişigeliştiğine orada çalışmalar yaptığına vücudun bu oluşuma tepki verdiğine işaretmiş :)
cok şükür amann oluşssun oluşssun mercımegım annesını mutlu etsınn sonrada hoop kucagımaa alayım allahn ıznıyllee
benım varyaa 2 gundur felaket uykum var göz kapaklarım kapanıo agırlasncada paso yatarm
hemen kucağıma alıyım hooooop keşkeeeeeeeeeeee bu şu an en en güzel günlerimiz sonra ağırlaşma durumları var :)))
benım varyaa 2 gundur felaket uykum var göz kapaklarım kapanıo agırlasncada paso yatarm
EGE ASYA bndede çok var ama direniyorum uykuya anlamsz şekilde
Dr alabilirsin dedi bir kızım var Allah herkese nasip etsin tup yapmadık daha önce çok hızlı gebe kalıyordum kurtajım da var son iki yılda aşırı stresten vucudum hızlı yaşlandıcanım doktoruna danışarak almaya karar versen daha doğru olmaz mı? tüp bebek yaptırdıınız mı daha önce
Tereddut etmiyorum da bulamamıştım ilk etapta ısırgan otuna başladım bal çorek otu yağı karabiber tarçın için atıp sabah akşam alıyorum dhea erkeklik hormonu kadın vucudunda ostrojene donuşuyormuş deneysel bir tedaviymiş ama etkili olanlar olmuş diye okudum. Şimdi şu rus doktorun kanser reçetesi var nette onu yapıcam ama olçuleri az tutucam 15 adet organik limon 12 baş taze sarımsak 1 kg bal 400 gr buğday 400 gr taze ceviz. Buğdayı cam kaba koyun üzerini su ile doldurun 12 ssat beklesin sabah suyu suzun buğdayları yıkayın cam kaba koyun 24 saat bekletin 2 mm filizler oluşacak hepsini karıştırın limonları kabuğu ile ezin 10 adet limonun sadece suyunu ekleyin bal ekleyin tahta kaşıkla karıştırınDhea ilaci kullanmaya tereddut ediyorsan bir kavanozun icine biraz bugday koyup birkac gun bekletip suyunu ic. Dhea ile ayni isi goruyor. Ben uygulayacagim. Bu sitede birine dr tavsiye etmiş.
Cam kavanoz ile buzdolabında 3 gün bekletin yemekten önce ve yatmadan önce alın demiş ben bunu azaltılmış olçulerle bir deniycem bakalımTereddut etmiyorum da bulamamıştım ilk etapta ısırgan otuna başladım bal çorek otu yağı karabiber tarçın için atıp sabah akşam alıyorum dhea erkeklik hormonu kadın vucudunda ostrojene donuşuyormuş deneysel bir tedaviymiş ama etkili olanlar olmuş diye okudum. Şimdi şu rus doktorun kanser reçetesi var nette onu yapıcam ama olçuleri az tutucam 15 adet organik limon 12 baş taze sarımsak 1 kg bal 400 gr buğday 400 gr taze ceviz. Buğdayı cam kaba koyun üzerini su ile doldurun 12 ssat beklesin sabah suyu suzun buğdayları yıkayın cam kaba koyun 24 saat bekletin 2 mm filizler oluşacak hepsini karıştırın limonları kabuğu ile ezin 10 adet limonun sadece suyunu ekleyin bal ekleyin tahta kaşıkla karıştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?