güzell cnmArkadaşlar 6.76 fsh değeri sizce Nasıl?
hımmm fenaymıss senınkı bende tembelım ama o kdr degıl en azndan şurdan şuraya kalkıorm hahahainşallah canım ya hayırlısı ben çok tembelim su içerken bile yutmaya üşeniyorum bunu atlatmak istiyorum ben sadece
İlk uç ay çok uyku yapıyor halsizlik sonraki uç ay canlanıyor insan bi de dr ba elevit vermişti gebelikte ondan sonra kendime gelmiştimEGE ASYA aynn cnm hayırlısı ile bi atlatsak
hım bende ıkıncı aydayımyenı yenı uyku bastrmaları basladı bendeİlk uç ay çok uyku yapıyor halsizlik sonraki uç ay canlanıyor insan bi de dr ba elevit vermişti gebelikte ondan sonra kendime gelmiştim
hımmm fenaymıss senınkı bende tembelım ama o kdr degıl en azndan şurdan şuraya kalkıorm hahaha
İlk uç ay çok uyku yapıyor halsizlik sonraki uç ay canlanıyor insan bi de dr ba elevit vermişti gebelikte ondan sonra kendime gelmiştim
cnm sen Allahın izni ile hebe kalırsın. sakon endişelenme stres seninki stres yapma kndneDr alabilirsin dedi bir kızım var Allah herkese nasip etsin tup yapmadık daha önce çok hızlı gebe kalıyordum kurtajım da var son iki yılda aşırı stresten vucudum hızlı yaşlandı
ben yınede ıyım kız evın işinide yapptm sımdı malum yapmazdm kaynanam gelıcekmıss mecbur yaptm temızledm heryerı
ben yınede ıyım kız evın işinide yapptm sımdı malum yapmazdm kaynanam gelıcekmıss mecbur yaptm temızledm heryerı
bnmde sag allt taraftaa rahımden popoyaa dgru altlarda kazınma gbı bıı hıss var bısey armıss hıssıı gbıohh ne güzel bende toparladım biraz ıvır zıvır yani düzelince komple yapıcam :))
bnmde sag allt taraftaa rahımden popoyaa dgru altlarda kazınma gbı bıı hıss var bısey armıss hıssıı gbı
zatenn doktor dedııkı yeri güzel dedii yerini guzel ayarlamıss dedı mercımekk anası kılıklı rhatına düşkün olcak demekkisenin tam yerleşmenin bitme zamanları onlar olur hatta iyi şeyler bunlar yerini baya bi güzel yapıyor
Eleviti bana 4.ayın başında vermişti ama aynı zamanda hamiş olan arkadaşıma doktoru ikinci haftadan sonra başlamıştı o çok dinamikti ben çok halsizdim ilk 3 ay. Bu arada ikimizin de hiç bulantısı olmamıştı bir de o ikinciyi hemen yaptı yaşım geçiyor dedi biz cesaret edemedik aklımı seveyimbu eleviti ne zaman verdiler canım hatırlıyormusun tahminen benim bu halim iyi deil kan sonuçleride iyi çıktı birşeyde vermedi folik alıyorum sadece
Hepimiz kalalım inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerecnm sen Allahın izni ile hebe kalırsın. sakon endişelenme stres seninki stres yapma kndne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?