Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Prolaktin 28 amh de 4.84 olunca pcos olabilir dediler hafta içi göstereceğim doktoruma...

İlk uç ay çok uyku yapıyor halsizlik sonraki uç ay canlanıyor insan bi de dr ba elevit vermişti gebelikte ondan sonra kendime gelmiştim
hım bende ıkıncı aydayımyenı yenı uyku bastrmaları basladı bende

İlk uç ay çok uyku yapıyor halsizlik sonraki uç ay canlanıyor insan bi de dr ba elevit vermişti gebelikte ondan sonra kendime gelmiştim

bu eleviti ne zaman verdiler canım hatırlıyormusun tahminen benim bu halim iyi deil kan sonuçleride iyi çıktı birşeyde vermedi folik alıyorum sadece

meraba kızlat bugün itibariyle ovulasyon çizgisi silikleşti. acaba fsh yüksek die lh kanımda yüksekmi çıkıyodur die endişelenmiştim. o şüphem kalktı ortadan :)) karnıma çok hafif adet ağrısı gibi bir ağrı girdi ve geçti neden bilmiyorum. 2.si süpürgeyi kaldırırken kasıklarıma birden ağrı girdi. bundan snra dkkt edcm

Dr alabilirsin dedi bir kızım var Allah herkese nasip etsin tup yapmadık daha önce çok hızlı gebe kalıyordum kurtajım da var son iki yılda aşırı stresten vucudum hızlı yaşlandı
cnm sen Allahın izni ile hebe kalırsın. sakon endişelenme stres seninki stres yapma kndne

senin tam yerleşmenin bitme zamanları onlar olur hatta iyi şeyler bunlar yerini baya bi güzel yapıyor
zatenn doktor dedııkı yeri güzel dedii yerini guzel ayarlamıss dedı mercımekk anası kılıklı rhatına düşkün olcak demekki ay bu laf cok hosuma gttıı anası kılıklı anası kim bn hep baskaaları ıcın kullanıodum

bu eleviti ne zaman verdiler canım hatırlıyormusun tahminen benim bu halim iyi deil kan sonuçleride iyi çıktı birşeyde vermedi folik alıyorum sadece
Eleviti bana 4.ayın başında vermişti ama aynı zamanda hamiş olan arkadaşıma doktoru ikinci haftadan sonra başlamıştı o çok dinamikti ben çok halsizdim ilk 3 ay. Bu arada ikimizin de hiç bulantısı olmamıştı bir de o ikinciyi hemen yaptı yaşım geçiyor dedi biz cesaret edemedik aklımı seveyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…