Monteden sonra ovu testine bakış açım değişti meğer içinde de yazıyormuş 6 saat ile 24 saatte çatlar diye. Ben bu kadar kısa sure olduğunu bilmiyordum yani gün aşırı ile bile yakalamak zor nasıl yakalayacağız eskiden nasıl yakalıyormuşum?meraba kızlat bugün itibariyle ovulasyon çizgisi silikleşti. acaba fsh yüksek die lh kanımda yüksekmi çıkıyodur die endişelenmiştim. o şüphem kalktı ortadan :)) karnıma çok hafif adet ağrısı gibi bir ağrı girdi ve geçti neden bilmiyorum. 2.si süpürgeyi kaldırırken kasıklarıma birden ağrı girdi. bundan snra dkkt edcm
Valla yerleşme kanaması da olabilir yumurta çatlamış atılmışta olabilir bir ayda iki kez adet de olabiliyor ama inşallah birinci seçenektir hayırlısıkızzzlarrr lütfeen cevap verrrin bugün lavobaya gittim ve peçeteye beyaz akıntının içinde cok az pembemsi bir akımtı geldiii ben şookk! kızlar bu ne anlama geliyor ben bu yaşıma kadar ilk defa adetimin 16.günnde böyle bir ley yaşadım daha adetime 11 gün var kızlar bu ne olabilir
cnm ben cyclo kullanıyorum yumurta çatlayınca kanamada olabiliyomu ilk defa duydum . inşaallah cnm gönlüm tabiki işk aklıma gelen ihtimalden yana eşimle biz hergün brlkte oldukValla yerleşme kanaması da olabilir yumurta çatlamış atılmışta olabilir bir ayda iki kez adet de olabiliyor ama inşallah birinci seçenektir hayırlısı
yumurtaa ctşayıncadaa kanama oluo bazı kkişilerde cnm ama sun nedır bılemıormmcnm ben cyclo kullanıyorum yumurta çatlayınca kanamada olabiliyomu ilk defa duydum . inşaallah cnm gönlüm tabiki işk aklıma gelen ihtimalden yana eşimle biz hergün brlkte olduk
canım acaba o anmı çatlayınca kanama oluyo hemen. sabah eşimle birlikte olduk eğer çatlamadan dolayı ise kanama inş tutturdukyumurtaa ctşayıncadaa kanama oluo bazı kkişilerde cnm ama sun nedır bılemıormm
ınss tutmustr bnm bazı tanıdıklarımm var yumurta catladgnda kanaması olan hatta pembee ve kalıp gbı geldıgı bıle olmuss yanı o derece yerlesme kanaması demek ıstemıorum ben adet gunu gelmeden aslaa belırtı aramamm baskasında benı bilir burdakıler hamılelıge yormam m yanı umutlanma vs dıye ondn ınss olur ama cnmcanım acaba o anmı çatlayınca kanama oluyo hemen. sabah eşimle birlikte olduk eğer çatlamadan dolayı ise kanama inş tutturduk
en mantıklısı canm yumurta çatlaması daha mantıklı geliyorınss tutmustr bnm bazı tanıdıklarımm var yumurta catladgnda kanaması olan hatta pembee ve kalıp gbı geldıgı bıle olmuss yanı o derece yerlesme kanaması demek ıstemıorum ben adet gunu gelmeden aslaa belırtı aramamm baskasında benı bilir burdakıler hamılelıge yormam m yanı umutlanma vs dıye ondn ınss olur ama cnm
Yumurta çatlayıp atılınca yoğun kıvamlı beyaz bir akıntı oluyor da hani belki oda olabilir die ama umarım yerleşme kanamasıdır hergun derken 10. Gün sonrası mıcnm ben cyclo kullanıyorum yumurta çatlayınca kanamada olabiliyomu ilk defa duydum . inşaallah cnm gönlüm tabiki işk aklıma gelen ihtimalden yana eşimle biz hergün brlkte olduk
adetim biter bitmez cnm hergün. belkide cunku beyaz bir akıntının içinde damar gibi bir pembemsi bir şeydiYumurta çatlayıp atılınca yoğun kıvamlı beyaz bir akıntı oluyor da hani belki oda olabilir die ama umarım yerleşme kanamasıdır hergun derken 10. Gün sonrası mı
Maşallah zoru başarıyorsunuz gün aşırı bile zorken inşallah olur bize de umut oluradetim biter bitmez cnm hergün. belkide cunku beyaz bir akıntının içinde damar gibi bir pembemsi bir şeydi
Canım inaşaallah hep beraber bu mutluluğu tadarız. bize doktor hergün dedi. ben kaç yllk evliyim ilk defa ciddi manada buay sürekli birliktelik yaşadık eşimle. bugün akıntı gelmeseydi 1gün arayla die planlamıştım şimdi yumurta çatlama ihtimaline karşılık bu akşam bir kez daha deneyelim diyorum sabah olmuştu ama garanti olsun demiMaşallah zoru başarıyorsunuz gün aşırı bile zorken inşallah olur bize de umut olur
merhaba kızlar,Ben de Kaan Bey'e mi gelsem diyorum bazen, İstanbul'da bu kadar doktor var ama bizim durumumuzdakilere göre yok pek. Çok gezdim ama yok içime tam olarak sinen..
Çok haklısın bende öyle düşünüyorum İnşallah Allah bizlere bu mutluluğu tez zamanda yaşatır.canım bak ben kaan beyden önce ünlü birkaç dr a gittim. hastanenin donanımı dr un ünü bir yana bizim gibiler için önemli olan dr un bizim durumumuzdaki kişilerde başarısı bence. herşeyden de önemlisi senin içine sinmesi. dr un içine sinmediyse değiştirmeni öneririm. ben kaan beyle sonunu kadar gidiceğim. rabbim nasip ederse kaan bey vesile olur. rabbim nasip etmezse diyecek birşey yok.
canım kaan bey yüksek fshli hastalarına hangi ilaçları öneriyor nasıl bir tedavi yapıyor dhea diye bir ilaç var onu öneriyor mu merak ettimdeÇok haklısın bende öyle düşünüyorum İnşallah Allah bizlere bu mutluluğu tez zamanda yaşatır.
Bu arada eşim yarın İzmire gidiyor bende gelecektim ama testler için gelmiyorum.Kaan beye de çok gitmek istiyorum aslında bakalım belki daha henüz kesin karar vermedim ayrıca önce merkezi arayıp konuşmak istiyorum. İzmirin neresindesin belki geldiğimde iletişime geçip görüşebiliriz.
canım çok geçmiş olsun İnşallah tatlıya bağlanmıştır durum.Erkek kavgasından çok korkarım ben.yaa sormayın bugun kapalıcarsıyaa gtttık eltım kaynım eşim ben ordaa en son wc ye gırelım dedık bır kadınlaa tartıstık eltımlee bız hkaklıyız kocası geldı bızımle tartıstı bızım adamlarda ortada yok gelınce bırbırlerıne gırdıler kavga kıyamett onun stresındenn korktum bısey olck dıye cok şükür ıyıyım smdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?