Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Monteden sonra ovu testine bakış açım değişti meğer içinde de yazıyormuş 6 saat ile 24 saatte çatlar diye. Ben bu kadar kısa sure olduğunu bilmiyordum yani gün aşırı ile bile yakalamak zor nasıl yakalayacağız eskiden nasıl yakalıyormuşum?

kızzzlarrr lütfeen cevap verrrin bugün lavobaya gittim ve peçeteye beyaz akıntının içinde cok az pembemsi bir akımtı geldiii ben şookk! kızlar bu ne anlama geliyor ben bu yaşıma kadar ilk defa adetimin 16.günnde böyle bir ley yaşadım daha adetime 11 gün var kızlar bu ne olabilir

Egeasya senin fsh yuksekti sadece di mi başka bir durum yoktu yaşında 30 un altında mıydı fsh kaçtı nasıl fark etmiştin aslında monteden tabloya bunları da eklemesini rica etmiştim ama o istemedi herhalde moralleri yuksek tutmak için.

Valla yerleşme kanaması da olabilir yumurta çatlamış atılmışta olabilir bir ayda iki kez adet de olabiliyor ama inşallah birinci seçenektir hayırlısı

Valla yerleşme kanaması da olabilir yumurta çatlamış atılmışta olabilir bir ayda iki kez adet de olabiliyor ama inşallah birinci seçenektir hayırlısı
cnm ben cyclo kullanıyorum yumurta çatlayınca kanamada olabiliyomu ilk defa duydum . inşaallah cnm gönlüm tabiki işk aklıma gelen ihtimalden yana eşimle biz hergün brlkte olduk

cnm ben cyclo kullanıyorum yumurta çatlayınca kanamada olabiliyomu ilk defa duydum . inşaallah cnm gönlüm tabiki işk aklıma gelen ihtimalden yana eşimle biz hergün brlkte olduk
yumurtaa ctşayıncadaa kanama oluo bazı kkişilerde cnm ama sun nedır bılemıormm

canım acaba o anmı çatlayınca kanama oluyo hemen. sabah eşimle birlikte olduk eğer çatlamadan dolayı ise kanama inş tutturduk
ınss tutmustr bnm bazı tanıdıklarımm var yumurta catladgnda kanaması olan hatta pembee ve kalıp gbı geldıgı bıle olmuss yanı o derece yerlesme kanaması demek ıstemıorum ben adet gunu gelmeden aslaa belırtı aramamm baskasında benı bilir burdakıler hamılelıge yormam m yanı umutlanma vs dıye ondn ınss olur ama cnm

en mantıklısı canm yumurta çatlaması daha mantıklı geliyor

BİZDE HER ŞEY BİTERRRR, UMUT BİTMEZZZZ, EVDE HAYIT BİTER, KOENZİM BİTER, BAL ÇÖREK BİTERRRR, UMUDUMUZ BİTMEZZZZ, UMUTLAR BİR SONRAKİ AYA DEVREDİLİR BU TOPİKTEEEE!!!!!

@canegeasya..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 08.02.2016
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT 11.02.2016
semizotu_ .....................BAT 19.02.2016
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
fshe2 ............................BAT 25.02.2016
Sonbaharrr01 ..............BAT 25.02.2016
Z E R O .....................BAT 11.02.2016
melisyasemen ...............BAT 28.02.2016
asli5361 ........................BAT 26.02.2016
A arkadasimes .................BAT 25.02.2016
iyi pazarlar şekerler listemizide paylaşayım dedim geride kalmış baya :)

Yumurta çatlayıp atılınca yoğun kıvamlı beyaz bir akıntı oluyor da hani belki oda olabilir die ama umarım yerleşme kanamasıdır hergun derken 10. Gün sonrası mı

Yumurta çatlayıp atılınca yoğun kıvamlı beyaz bir akıntı oluyor da hani belki oda olabilir die ama umarım yerleşme kanamasıdır hergun derken 10. Gün sonrası mı
adetim biter bitmez cnm hergün. belkide cunku beyaz bir akıntının içinde damar gibi bir pembemsi bir şeydi

Maşallah zoru başarıyorsunuz gün aşırı bile zorken inşallah olur bize de umut olur
Canım inaşaallah hep beraber bu mutluluğu tadarız. bize doktor hergün dedi. ben kaç yllk evliyim ilk defa ciddi manada buay sürekli birliktelik yaşadık eşimle. bugün akıntı gelmeseydi 1gün arayla die planlamıştım şimdi yumurta çatlama ihtimaline karşılık bu akşam bir kez daha deneyelim diyorum sabah olmuştu ama garanti olsun demi

Ben de Kaan Bey'e mi gelsem diyorum bazen, İstanbul'da bu kadar doktor var ama bizim durumumuzdakilere göre yok pek. Çok gezdim ama yok içime tam olarak sinen..
merhaba kızlar,
Teste gerek kalmadı doğumgünü hediyesi olarak regl oldum.Olsun buda güzel oluyor bu yaşlarda :)
Canım sen istanbulun neresindesin,hangi dr. merkeze gidiyorsun?

Çok haklısın bende öyle düşünüyorum İnşallah Allah bizlere bu mutluluğu tez zamanda yaşatır.
Bu arada eşim yarın İzmire gidiyor bende gelecektim ama testler için gelmiyorum.Kaan beye de çok gitmek istiyorum aslında bakalım belki daha henüz kesin karar vermedim ayrıca önce merkezi arayıp konuşmak istiyorum. İzmirin neresindesin belki geldiğimde iletişime geçip görüşebiliriz.

canım kaan bey yüksek fshli hastalarına hangi ilaçları öneriyor nasıl bir tedavi yapıyor dhea diye bir ilaç var onu öneriyor mu merak ettimde

canım çok geçmiş olsun İnşallah tatlıya bağlanmıştır durum.Erkek kavgasından çok korkarım ben.
Sen iyimsin cnm üzülüp gerilmişsindir iyice,iyi bak kendine dikkat et dinlen.Allaha emanet ol.

kızlar pembemsi akıntıdan sınra yumurta akı gibi gibi bir akıntım oldu. ymrta çatladı demek bu heralde değilmi? bundan snra yapılan birliktelikte ymurta bozulmadan 24 saat içinde sperm ymrtaya ulaşır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…