Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım çok geçmiş olsun İnşallah tatlıya bağlanmıştır durum.Erkek kavgasından çok korkarım ben.
Sen iyimsin cnm üzülüp gerilmişsindir iyice,iyi bak kendine dikkat et dinlen.Allaha emanet ol.
cnm en son ıstee evımızze geldık bızz saol düşündüğün

canım kaan bey yüksek fshli hastalarına hangi ilaçları öneriyor nasıl bir tedavi yapıyor dhea diye bir ilaç var onu öneriyor mu merak ettimde
benim daha önceki bursada gittiğim dr inofolik diye bir ilaç vermişti. kaan bey o ilacın bizim gibi rezervi düşük olan hastalarda etkili olmadığını, biosteron kullanmamı söyledi.

benim daha önceki bursada gittiğim dr inofolik diye bir ilaç vermişti. kaan bey o ilacın bizim gibi rezervi düşük olan hastalarda etkili olmadığını, biosteron kullanmamı söyledi.
biosteronun yanında baska bit ilaç verdimi qo enzimi sen kendinmi kullanıyosun. kaç ay günde kaç tane almanı istedi. bende sadece dhea+cyclo+folikasit+kalsiyumvitamin hapı alıyorum . qo enzşm vermedi bana doktor. bide sen kaç aydır kullanıyosun?? olumlu yada olumsuz belirtileri oldumu cnm bu ilaçın sende

bugün bir topikte okudum. bayanın biri 35 yaşında erken menapozmuş. hiç yumurtası görülmüyormuş. cylo ile zor adet görüyormuş. cylo yu bırakmış. 1 ay boyunca 1 su bardağı sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu ve 1 tatlı kaşığı civan perçemi atıp kaynatmadan 10 dak demlemiş. 1 ay sonra adet görmemiş. cyloyu bıraktığı için adet olmadığını sanmış. meğer hamileymiş. eğer hemen dr a gidemezsen bunu sende uygula. benim tedavi olayım olmasa ben deneyecektim. ama tedavi durumumdan dolayı bir kürü tam uygulayamıyorum.
canım çok iyi olurdu ama ben izmirde değilim. balıkesirdeyim. kaan beye muayene olma fırsatın olursa değerlendir derim.

KizlAAr, canlarim... Hain internet paketin bitmiş, turkcell 5 TL 5 TL ilave iteliyor o sebeple çok girmek istemiyorum, herkesi okudum yarın uzuuun uzun yazarım. sibel15 canim reglin gelmiş, sağlık olsun önümüzdeki ay daha sıkı çalışırız, fshe2 tatlim liste ile ilgili önerini anlamamisim sanırım kuzum, düzenleri nasıl isterseniz. brnh bernusummmm, özledim kız seni Z E R O tatlim, yumurtlama kalmamasıdır o canim, her gün iliski belki zorlamıştır, ondan da olabilir, akşamı degerlendir mutlaka cnm, G gulbil10 @egeasya iyisinizdir inşallah çanların, yarın kaynatiriz bol bol cooook optum hepinizi

koenzim10+previt positive+ace plus selenyum+saizen bunları 2-3 aydır devamlı alıyorum. şu ana kadar olumsuz etkisi olmadı. tedavi başladığında iğnelere ilave olarak testo jel kullandırıyor.

ben iyiyim canım. yarın bol bol kaynatalım. öpüldün tatlım.

merhaba kızlar,
Teste gerek kalmadı doğumgünü hediyesi olarak regl oldum.Olsun buda güzel oluyor bu yaşlarda :)
Canım sen istanbulun neresindesin,hangi dr. merkeze gidiyorsun?

Şişli Memorial Semra Hanıma gittim ilk denememde ama tedaviye başladığımızda yaz dönemiydi başka doktorlar bakıyordu Semra Hanım yurtdışında olduğu için.
Maslak Acıbademe de gittim öncesinde, şimdi Memorial'da tedavimle ilgilenen doktoruma gidiyorum. Acıbademe geçti oraya gidiyorum ben de.

koenzim10+previt positive+ace plus selenyum+saizen bunları 2-3 aydır devamlı alıyorum. şu ana kadar olumsuz etkisi olmadı. tedavi başladığında iğnelere ilave olarak testo jel kullandırıyor.
iğnedemi verdi cnm? onu nasıl kullanıyorsun. şuana kadar olumlu katkısı ne oldu die sorsam:))) cokmu soru sordum acaba. tüp yaptırmk içinmi kullanıyosun yoksa doğal yoldan hamile kalmak için mi?

doktorunun ismi ne cnm

sende yumurtlama kanaması olarak düşünüyosun değilmi :)) sen ne almdesin yarın gelde konışalımm

Aa çok şaşırdım ilk defa denk geldim :)
benim bugüne kadar gittiğim doktorlar hiç bir tedavi uygulamadılar ilk defa bu doktor bana ilaç tedavisi uyguladı ilgilendi. hatta bu doktora gitmeden önce kaan beyi duymuştum izmirde olduğu için gitmedim. sende benim gibi aynı duyguları yaşamışsın. şimdiye kadar gittiğim doktorlardan en içime sinen bu oldu. kaanbey gibi bizim gibi hastalarla özellikşe ilgilenen ve umutsuz olmayan bir doktor olsaydı onu tercih ederdim ama yok koskoca ist.da bizim gibi hastalarla gerrcekten ilgilenen bizim hastalığımız üzerine teceübesi olan cok cok az

senin ne sıkıntın vardı cnm? bende şaşırdım :))) gerçi okadar çok doktora gitmiştimki en son bu doktorda karar kıldım. bence cok iyi bir doktor. ben seviyorum doktorumu
Canım ben de seviyorum ve güveniyorum onun için gidiyorum zaten. Ama bazen direk benim durumumdakilerle ilgilenen isimlere mi gitsem diye düşünmüyo değilim. İlk tedavim Şişli Memorial'da oldu ve havuz uygulamıyorlar orda. Bülent Bey bana havuz mutlaka demişti ben Şişli'yi tercih ettim. Şimdi havuz yapmaya çalışıyoruz, tedavimin üstünden 8 ay geçti ve değerlerim kötüleşti diye üzülüyorum işte. 8 ayda kaç embriyom olurdu her şeyde hayır vardır tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…