Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

snei kendi haline mi bıraktılar şuan nasıl bir tedavi şeklin var? dediklerine katılıyorum cnm ama iştee okadar cok maddi anlamda yıprandımki bilsemki gerçekten doktor istediğim gibi giderim bilsemki sonuç alıcam giderim şimdiye kadar gittiğim doktorlara kaan bey gibi kulaktan dolma övgülerme gittim hiçte öyle ilgi alaka olmadı başlarından savdılar. 2 tüp bebek parası verdim doktorlara nerdeyse oyüzden tam olarak güvenip gidemiyorum en sonki gttğm dktorla bir yola çıktık onunla bu yolda biraz yürümek istiyorum inl hepimiz netice alırız

Canım bu havuz sisteminde maliyetler nasıl işliyor.. Bu arada bende Bülent hocanın hastasıyım

senin ne sıkıntın vardı cnm? bende şaşırdım :))) gerçi okadar çok doktora gitmiştimki en son bu doktorda karar kıldım. bence cok iyi bir doktor. ben seviyorum doktorumu

Geçen yıl Şubatta ilk defa bebek istedik denedik 2 ay, adetim gecikince doktora gittim Bakırköy Acıbademe gidiyordum yıllardır Cihat Beydi doktorum. Ben hamileyim diye adetim gecikti sanarken amh 0.03 çıktı eşimde de varikosel varmış. Birden tüp bebek macerasında bulduk kendimizi. Nisan ayında çok doktor gezdim sonra Şişlide ilk tedavimi oldum işte. 2 3.kalite 3.gün transferim oldu negatif sonuç aldık. 3 adet sonra tekrar gittim kist çıktı adet gecikti fsh yükseldi, her gün daha kötüye gidiyo işler.

Bende o ümit bitti 2 ay oldu hala regl olmadım 5 gündür tarlusal içiyorum yine leke bile yok artık oluruna bıraktım ne olacaksa olsun yaaa

Cnm adetimde Şişliye gittim 2 ay önce Banu Hnm ayrıldı dediler, Semra Hnm yoktu Aylin Hnm gördü fsh yüksek sonraki adette gelin dedi. Banu Hnm böyle demezdi diye düşündüm sonuçta zaman aleyhimize işliyo, tüp bebek merkezi olmamasına rağmen Banu Hnm'a gitmeye karar verdim. Yumurta takibi yapıyoruz şimdi, folikül yoktu geçen ay Femara denedi 2 kez 5er günlük. Sonra 2 folikül görülünce iğneyle destekleyelim dedi ama iptal oldu malesef biri bozulduğu için. İlişki önerdi, milyonda bir mucize olur belki diye :) Adetimi bekliyorum şimdi.

cnm o konu hakknda bilgim yok benim sen doktorundan memnunnusun
Bülent Hocadan memnunum ama hoca çok yoğun 4 kez muayeneye gittim 3 kez Bülent hoca baktı.. Ama ben ısrarla Bülent hocayı istedim. Ekim ayındada 1 kez denemem oldu yumurtalar büyümedi iptal oldu tedavi

Cnm hayır ümidimizi yitirmek yok Tasavvuf gözüyle bak etrafına. şuan kış ayındayız demi?? her yer soğuk heryer buz. şimdi sana tohum versem ek desem toprağı sula desem. bana gülmezmisin bu kışta o tohum nasıl çiçek açaçak diye.niye çünkü vakti değil. Her kıştan sonra baharı yaşıyoruz karlar eriyor rüzgarlar duruluyor toprağın altındaki tohumlar çatlıyor uyanıyor Alem. yeşeriyor çiçekler açıyor işte. şuan biz kışı yaşıyoruz belki şuan gönlümüzün muradı kışta olsa açsın istiyoruz olsun istiyoruz. istemekte haklıyız. Ama kader var gayret var. her kışın ardından gelen bir bahar var. vaktimiz var. asla umutsuzluk yok. umut etmek var. Bizim yüreğimizdeki bahar çiçekleri açmamış. kışımız bitmemiş. ama biz gayret edicez dua edicez sebeblere başvurucaz. ben kaç yıldır baharın bana gelmesini bekliyorum haberin varmı 5 yıl oldu dile kolay ama hiç umudumu yitirmedim. aslaaaa İlkgünki aşkla her daim dua edeceğim ve biliyorum o bahar banada gelecek ve ben o bahar soframıza bir tabak fazla koyacağım......

Canım havuzda maliyetler nadıl

Bülent Hocadan memnunum ama hoca çok yoğun 4 kez muayeneye gittim 3 kez Bülent hoca baktı.. Ama ben ısrarla Bülent hocayı istedim. Ekim ayındada 1 kez denemem oldu yumurtalar büyümedi iptal oldu tedavi
Bülent Bey de çok iyi bi doktor tabi ama çok kalabalık orası, sabırlısınız maşallah.

Canım havuzda maliyetler nadıl
Bülent Bey havuz dedi ama nerdeyse umudun yok demeye de getirdi. Belki yorgun bi günündeydi bilemiyorum ama psikolojim alt üst olmuş çıktım yanından. O yüzden gitmedim ona havuz da yapılmadı hiç bana henüz.

Bülent Bey havuz dedi ama nerdeyse umudun yok demeye de getirdi. Belki yorgun bi günündeydi bilemiyorum ama psikolojim alt üst olmuş çıktım yanından. O yüzden gitmedim ona havuz da yapılmadı hiç bana henüz.
Banada dönosyon önerdi ama denemek istiyorum dedim.. 2 ay üstüste gitim 2 yumurta görüldü sonraki ay ise 3 yumurta gördü tedavi başladı ama büyümedi yumurtalar.. Şimdi FSH ı düşürmek için uğraşıyorum.. İlk öğrendiğimde 70 küsürlerdeydi.. En son 18 di.. 12 lere düşürsem tedavimi başlatacağım..

Amh kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…