Senin AMH ve FSH kaçAmh kaçtı?
0.22 amh 'a mı donasyon önerdi :)Senin AMH ve FSH kaç
evet canım iğnemde var. göbekten oluyor. şu ana kadar bir faydası olmadı gibi. şimdiden sonrasını bilemem :)) tüp bebek tedavisi için kullanılıyor.iğnedemi verdi cnm? onu nasıl kullanıyorsun. şuana kadar olumlu katkısı ne oldu die sorsam:))) cokmu soru sordum acaba. tüp yaptırmk içinmi kullanıyosun yoksa doğal yoldan hamile kalmak için mi?
Aynen öyle canım yaa0.22 amh 'a mı donasyon önerdi :)
Bana yine iyi konuşmuş demek benim 0.06 çıktı en son :)
Fsh o zaman 15 ti şimdi 39
Ben de folikül görülünce iğneye başladım 5-6 gün, mini tüp bebek denebilir bu tedavi şekline herhalde. Önce büyüdüler ama yavaşladı sonra iptal oldu işte, şimdi fsh düşürmeye çalışıcam diğer arkadaşlar gibi çaylarla.evet canım iğnemde var. göbekten oluyor. şu ana kadar bir faydası olmadı gibi. şimdiden sonrasını bilemem :)) tüp bebek tedavisi için kullanılıyor.
Bende şimdi saraçoğlunun ikinci kez kürüne başladım diğer yandanda ısırgan otu tohumunu kullanmaya başladım.. Bir seneden beri ne duyduysam yapıyorum Bide ayrıca sabah ve akşam 1 yemek kaşığı taze zencefil suyu içiyorum.. Onuda bi grupta okumuştum ..Ben de folikül görülünce iğneye başladım 5-6 gün, mini tüp bebek denebilir bu tedavi şekline herhalde. Önce büyüdüler ama yavaşladı sonra iptal oldu işte, şimdi fsh düşürmeye çalışıcam diğer arkadaşlar gibi çaylarla.
Sağ ustte konu takip iptal var, bildirim gelmez cnm, oradan iptal etCNM BSEY SORABLRMYM BU BILDRMLERI NASL SLIYORZ
benim son ki tedavimde hiç büyümedi.Ben de folikül görülünce iğneye başladım 5-6 gün, mini tüp bebek denebilir bu tedavi şekline herhalde. Önce büyüdüler ama yavaşladı sonra iptal oldu işte, şimdi fsh düşürmeye çalışıcam diğer arkadaşlar gibi çaylarla.
Elbet bi gün büyüyen çıkar, sırasını bekliyo bizimkiler :)benim son ki tedavimde hiç büyümedi.
bende özledm senı cnm sabahn körunde beklıo olucmKizlAAr, canlarim... Hain internet paketin bitmiş, turkcell 5 TL 5 TL ilave iteliyor o sebeple çok girmek istemiyorum, herkesi okudum yarın uzuuun uzun yazarım.sibel15 canim reglin gelmiş, sağlık olsun önümüzdeki ay daha sıkı çalışırız, fshe2 tatlim liste ile ilgili önerini anlamamisim sanırım kuzum, düzenleri nasıl isterseniz. brnh bernusummmm, özledim kız seni @mavera49 tatlim, yumurtlama kalmamasıdır o canim, her gün iliski belki zorlamıştır, ondan da olabilir, akşamı degerlendir mutlaka cnm, G gulbil10 @egeasya iyisinizdir inşallah çanların, yarın kaynatiriz bol bol cooook optum hepinizi
Canım sen adet oldunmu ben kürleri kullanmaya başladığımdan beri olmadım bende söktürücü içiyorum olmak içinBende şimdi saraçoğlunun ikinci kez kürüne başladım diğer yandanda ısırgan otu tohumunu kullanmaya başladım.. Bir seneden beri ne duyduysam yapıyorum Bide ayrıca sabah ve akşam 1 yemek kaşığı taze zencefil suyu içiyorum.. Onuda bi grupta okumuştum ..
EGE ASYA cnm ıkıncı ye hamılee bır prof kadın olarak arada bugun sol kasıgıma da agrı gırdı ne alaka dedım dol taraf bılgn varmı
KizlAAr, canlarim... Hain internet paketin bitmiş, turkcell 5 TL 5 TL ilave iteliyor o sebeple çok girmek istemiyorum, herkesi okudum yarın uzuuun uzun yazarım.sibel15 canim reglin gelmiş, sağlık olsun önümüzdeki ay daha sıkı çalışırız, fshe2 tatlim liste ile ilgili önerini anlamamisim sanırım kuzum, düzenleri nasıl isterseniz. brnh bernusummmm, özledim kız seni @mavera49 tatlim, yumurtlama kalmamasıdır o canim, her gün iliski belki zorlamıştır, ondan da olabilir, akşamı degerlendir mutlaka cnm, G gulbil10 @egeasya iyisinizdir inşallah çanların, yarın kaynatiriz bol bol cooook optum hepinizi
Eleviti bana 4.ayın başında vermişti ama aynı zamanda hamiş olan arkadaşıma doktoru ikinci haftadan sonra başlamıştı o çok dinamikti ben çok halsizdim ilk 3 ay. Bu arada ikimizin de hiç bulantısı olmamıştı bir de o ikinciyi hemen yaptı yaşım geçiyor dedi biz cesaret edemedik aklımı seveyim
EGE ASYA evet cnm öyle demekki bende bebis sağda degilmi diye şüpheye dusum allahın izniyle su kalpatisinida bi duysak ailece rahatlicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?