Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

iğnedemi verdi cnm? onu nasıl kullanıyorsun. şuana kadar olumlu katkısı ne oldu die sorsam:))) cokmu soru sordum acaba. tüp yaptırmk içinmi kullanıyosun yoksa doğal yoldan hamile kalmak için mi?
evet canım iğnemde var. göbekten oluyor. şu ana kadar bir faydası olmadı gibi. şimdiden sonrasını bilemem :)) tüp bebek tedavisi için kullanılıyor.

Kalabalık merkezlerde bizden daha iyi cevap verebilecek binlerce aday varken bizimle uğraşmak istememelerini anlıyorum tabi, evet mucize grubuyuz ama mutlu sonla biten çok hikaye okudum, niye şansımızı denemeyelim?

evet canım iğnemde var. göbekten oluyor. şu ana kadar bir faydası olmadı gibi. şimdiden sonrasını bilemem :)) tüp bebek tedavisi için kullanılıyor.
Ben de folikül görülünce iğneye başladım 5-6 gün, mini tüp bebek denebilir bu tedavi şekline herhalde. Önce büyüdüler ama yavaşladı sonra iptal oldu işte, şimdi fsh düşürmeye çalışıcam diğer arkadaşlar gibi çaylarla.

Bende şimdi saraçoğlunun ikinci kez kürüne başladım diğer yandanda ısırgan otu tohumunu kullanmaya başladım.. Bir seneden beri ne duyduysam yapıyorum Bide ayrıca sabah ve akşam 1 yemek kaşığı taze zencefil suyu içiyorum.. Onuda bi grupta okumuştum ..

benim son ki tedavimde hiç büyümedi.

benim son ki tedavimde hiç büyümedi.
Elbet bi gün büyüyen çıkar, sırasını bekliyo bizimkiler :)
Yanlış hatırlamıyosam Saizen de mi vermişti Kaan Bey ? Sanki öyle okumuştum yukarda şimdi bulamadım ama, büyüme hormonu içerenler riskli değil mi kullanıyor musunuz?

Son düzenleme:
bende özledm senı cnm sabahn körunde beklıo olucm

Canım sen adet oldunmu ben kürleri kullanmaya başladığımdan beri olmadım bende söktürücü içiyorum olmak için

BİZDE HER ŞEY BİTERRRR, UMUT BİTMEZZZZ, EVDE HAYIT BİTER, KOENZİM BİTER, BAL ÇÖREK BİTERRRR, UMUDUMUZ BİTMEZZZZ, UMUTLAR BİR SONRAKİ AYA DEVREDİLİR BU TOPİKTEEEE!!!!!

@canegeasya..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
@ebrukkkk .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

sibel15 ..........................BAT 27.01.2016
amayaa .........................BAT 05.02.2016
sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 08.02.2016
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT 11.02.2016
semizotu_ .....................BAT 19.02.2016
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
fshe2 ............................BAT 25.02.2016
Sonbaharrr01 ..............BAT 25.02.2016
@mavera49 .....................BAT 11.02.2016
melisyasemen ...............BAT 28.02.2016
asli5361 ........................BAT 26.02.2016
A arkadasimes .................BAT 25.02.2016
iyi pazarlar şekerler listemizide paylaşayım dedim geride kalmış baya :)

EGE ASYA cnm ıkıncı ye hamılee bır prof kadın olarak arada bugun sol kasıgıma da agrı gırdı ne alaka dedım dol taraf bılgn varmı

ayy canım estğfrllh sol tarafındada sağ tarafındada ağrı olur birgün sağ birgün soldan vurur aslında sadece rahim ağrısı o bağlar genişliyor ya ondan biz kasıklarda hissediyoruz.Ayrıca hiç takma bendede oldu dün gece dikkat edersen kasık ağrısından sonra akıntı oluyor hemen ardından rahatlıyorsun.Bol su iç uzan dinlen sık sık 12. haftaya kadar normal yani 3 aya kadar çekicez

iyiyiz canım Allah a şükür sende dikkat et kendine

canım çok teşekkür ederim sorayım yarın doktora ayrıca olsun herşeyde bir hayır vardır 2. gelme vakti o zaman deilmiş demekki inşallah en kısa sürede bir kardeş gelir ( kızına veya oğluna ) ilkini bilmiyorum o yüzden :)

EGE ASYA evet cnm öyle demekki bende bebis sağda degilmi diye şüpheye dusum allahın izniyle su kalpatisinida bi duysak ailece rahatlicaz

sağdada olsa o kasılmalar rahimden geldiği için her tarafta hissediliyor hatta karnın ortasında,rahimde,sağda,solda her yerde kramp oluyor benimkide solda sanırım çünkü doktor aleti hep orada sabitliyor bakarken ama ağrı her yerde oluyor zaten ilerleyen haftalarda her yerde oluyorlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…