Tamam canım ,titreye titreye giderim artıkgünaydınnnn bahar görüünümlü ama hala kışı süren Ankara dan
Günaydın canım,kadım doğum poliklinik bina olarak maltepe de.ankaray binasının karşısındaki sokaktan içeri girip sağa dönünce
Âmiiiin,Allah bizlere de tez zamanda mutluluktan ağlamayı nasip etsin.Topiğimizin hamişlerine de sağlıklı hamilelikler ,hayırlı evlatlar nasip etsin.Sevgili arkadaşım gözyaşları içinde okudum paylaşımını Allahım tam vaktinde sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin işallah...
korkman çok doğal,ama inşallah memnun olursun hocadan.adet olunca mı gideceksin..Tamam canım ,titreye titreye giderim artık
Canım adet olunca önce zekai Tahir burak'tan tüm testleri yaptıracağım.Sonra bütüüüün sonuçları alıp(tüp bebek tedavisi sonuçları,genetik testler,pıhtılaşma testleri,histeroskopi patoloji sonucu ve operasyon bilgileri,hsg cd si raporu,kan testleri,hormon testleri,ultrason görüntüleri) Hulusi Bey'e götürmyei düşünüyorum.korkman çok doğal,ama inşallah memnun olursun hocadan.adet olunca mı gideceksin..
anladım canım, zaten bayağı bir sürer bu testler zaman olarak...o zaman diğer adette gitki durmunu antral folikül sayına falan baksın...tatlım teselli amacıyla demiyorum bak olacak inşallah senin evladın..gerçekten kötü bir durum değil,yalnız ilk dr undan dolayı çok çekmişsin ve onun korkusu üzerinde...inşallah tez vakitte dolar kucağın...Canım adet olunca önce zekai Tahir burak'tan tüm testleri yaptıracağım.Sonra bütüüüün sonuçları alıp(tüp bebek tedavisi sonuçları,genetik testler,pıhtılaşma testleri,histeroskopi patoloji sonucu ve operasyon bilgileri,hsg cd si raporu,kan testleri,hormon testleri,ultrason görüntüleri) Hulusi Bey'e götürmyei düşünüyorum.
Ben Recai beye 2. gün gitmiştim, keşke o sabah hormonlarıma baktırsaydım demiştim sonradan çünkü öğleden sonra çıkıyor sonuçlar nasılsa.. Hemen o akşam başlattı beni hormon iğnelerine, ertesi gün istedikleri hormon testlerini yaptırayım dedim, hormonlar zıplamıştı tabii... Hadi hayırlısı Gobe, bence senin hamiş haberini yakın zamanda alacağız...Canım adet olunca önce zekai Tahir burak'tan tüm testleri yaptıracağım.Sonra bütüüüün sonuçları alıp(tüp bebek tedavisi sonuçları,genetik testler,pıhtılaşma testleri,histeroskopi patoloji sonucu ve operasyon bilgileri,hsg cd si raporu,kan testleri,hormon testleri,ultrason görüntüleri) Hulusi Bey'e götürmyei düşünüyorum.
Yok tatlım bu testlerin ve operasyonların hepsi yapıldı bitti zaten çok şükür.En son güncel hormon değerlerini yaptırıp hepsini toplayıp götüreceğim.anladım canım, zaten bayağı bir sürer bu testler zaman olarak...o zaman diğer adette gitki durmunu antral folikül sayına falan baksın...tatlım teselli amacıyla demiyorum bak olacak inşallah senin evladın..gerçekten kötü bir durum değil,yalnız ilk dr undan dolayı çok çekmişsin ve onun korkusu üzerinde...inşallah tez vakitte dolar kucağın...
canım ben folidoce kullanıyorum b12 vitamini varKizlar bu icinde bikac madde daha olan folik neydi folik trio mu???
ama tatlım tarif yazmıştım bir kaç gün sürüyor onun çimlenmesi, çimlenir... suyu sürekli döküp yeni su koyman gerekArkadaşlar ben şu rus dr reçetesini yapmak istemiştim, evdeki aşurelik buğdayı ısladım, gülmek yok, hani belki olur diye, olmamış yahu, çimlenmemiş......
Aynen öyle,mesela ben yaptırdığım hormon testleride fsh fırlamıştı.Ben şok oldum tabii o an için.Şİmdi sonradan düşünüyorumda ya bu tüp bebek tedavisinde almadığım hormon kalmadı.10 güm gonal-f 375 mg kullandığım ki tamamı 425 mg.Yani çok yüksekti aldığım doz.Arkadından 10 gün o çok ağır progestan iğneleri.Arkasından histeroskopi...Ya diyorum yine iyi dayanmış vücut ya.Valla yine iyi zamanında adet oluyorum valla.6 ayda ne yüklenilmiş vücuduma...Ben Recai beye 2. gün gitmiştim, keşke o sabah hormonlarıma baktırsaydım demiştim sonradan çünkü öğleden sonra çıkıyor sonuçlar nasılsa.. Hemen o akşam başlattı beni hormon iğnelerine, ertesi gün istedikleri hormon testlerini yaptırayım dedim, hormonlar zıplamıştı tabii... Hadi hayırlısı Gobe, bence senin hamiş haberini yakın zamanda alacağız...
Evet aslında ilk iş tüplerde sorun varsa tedavi edilmesi olmalı bence de. Aceleye getiriyorlar tüp olayını... Hormon iğnesi ile sadece fsh değil tsh, t4 gibi değerlerimde yükselmişti... Bir de okuduklarımdan bu iğneler tüp aşamasında işe yaramasa bile sonradan doğal yoldan gebe kalınmasını sağlıyor bence, başarısız tüp deneyimlerinden sonra doğal hamiş kalanları okudum hem de tek yumurta ile, ya da büyümemiş denilen yumurta ile...Aynen öyle,mesela ben yaptırdığım hormon testleride fsh fırlamıştı.Ben şok oldum tabii o an için.Şİmdi sonradan düşünüyorumda ya bu tüp bebek tedavisinde almadığım hormon kalmadı.10 güm gonal-f 375 mg kullandığım ki tamamı 425 mg.Yani çok yüksekti aldığım doz.Arkadından 10 gün o çok ağır progestan iğneleri.Arkasından histeroskopi...Ya diyorum yine iyi dayanmış vücut ya.Valla yine iyi zamanında adet oluyorum valla.6 ayda ne yüklenilmiş vücuduma...
Ya belkide ondan olmadı...benim tarifte 12 saat suda beklet, sonra iyice yıka, 24 saat beklet şeklindeydi, bir arkadaşım aşurelik buğday olmaz diyor, diğerini bulayım dedim bendeama tatlım tarif yazmıştım bir kaç gün sürüyor onun çimlenmesi, çimlenir... suyu sürekli döküp yeni su koyman gerek
Günaydın canımmm :) Onu ben bitirdim de bu sefer değiştiriyim dedim içersinde kalsiyum falan olanlardan almak istedim.. Folik trio aldım o da gün de 3 tane içiliyomuş.. ya hepsini birden ya da sabah öğle akşam şeklinde bayaa da kocaman ilaç yani dün 3 tane ard arda zor yuttumcanım ben folidoce kullanıyorum b12 vitamini var
Günaydın canımcım,şu an gördüğüm kadarıyla farklı birşey yok.İyi haber hepimiz sağlıkla bir güne daha başladık ve birlikteyiz...Günaydın kızlarrrrVarmı belirti değişiklik güzel bi haber falan ???
öncelikle bir insan diğerine benzemediği gibi...mesleki olarak bir dr diğerine benzemiyor..Allah bundan sonra seni hep iyi ve işini bilen dr.larla karşılaştırdın. maddi ve manevi çok yıpratıcı olmuş bu süreç.tüpte sıvı birikmesi görülebileceği söyleniyor. zaten mesela ben raporlu hastaydım ilk 2 denemedede hsg raporunu görmeden tüpe başlamıyorlar. konsey raporu hsg filminden sonra çıkıyor.Yok tatlım bu testlerin ve operasyonların hepsi yapıldı bitti zaten çok şükür.En son güncel hormon değerlerini yaptırıp hepsini toplayıp götüreceğim.
Evet canım ilk doktorum ilk olarak hsg çekseydi şu an boşuna bir tüp bebek yapmamış boşuna 12000 tl para harcamamış boşuna moralimi bozmuş ve doktorlara güvenimi kaybetmiş olmayacaktım.2. gittiğim doktorda felaket tellalı çıkınca,30 yıllık meslek hayatımda tüm bu olumsuzluklara rağmen gebe kalan hasta görmedim deyince bende film koptu zaten.
Anlamıyorum ya,tüpte sıvı birikmesi çok ileri ise ultrasonda bile görünürmüş,herhalde 6 ay içerinde 20 kez vajinal ultrason yapıldı,görülmedi...Bu sıvı birikmesi rahme akarmış,e rahme girildi histeroskopi yapıldı,görülmedi,rahimden parçalar alındı bir enfeksiyon varmı diye patolojiye gitti o da negatif çıktı...Yani ben anlamıyorum ya.
Günaydın canımmm :) Onu ben bitirdim de bu sefer değiştiriyim dedim içersinde kalsiyum falan olanlardan almak istedim.. Folik trio aldım o da gün de 3 tane içiliyomuş.. ya hepsini birden ya da sabah öğle akşam şeklinde bayaa da kocaman ilaç yani dün 3 tane ard arda zor yuttum
Myositol pozitif i duydunuz mu ben forumlarda duydum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyi-bir-kadin-dogum-doktoru-tavsiyesi.849698/ canım bu topikten antalya doktorlarını araştırabilirsin, fikir olurAntalya da tedavi gören varmı doktorunuz kim oneriniz varmı arkadaşlar ben ilk tüp denememi Memorial da batu aydunaraz da yaptım şimdi antalya tip fakültesinde şafak olgan da tedavi görüyorum
evet bebişim yaaa, inşallah ikimizin de şahane haberler aldığı bir gün olurrr 11 şubatttno_name_ lısteyı yenıleyım derken senın bat tarıhıne baktım benm mercimeğin kalp atısı ıcın doktra gıdecegım tarıhh ıns ıkımızde o gun ıyı haberler alırız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?