Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ama bu nasıl bir vicdansızlıktır ya,o kadar saf bir istekle bu doktorların kapısını çalıyoruz ki...Tek isteğimiz anne olmak...Bu durumdan faydalanan ve bu işi ticarete döken herkesi Allah'a havale ediyorum.Eğer bana da bilerek ve isteyerek böyle yapıldıysa hakkımı helal etmiyorum...

evet bebişim yaaa, inşallah ikimizin de şahane haberler aldığı bir gün olurrr 11 şubattt
Benimde 11 Şubat BAT Her ne kadar eşimin minikleri ağır ağır hareket etse de ,rahmime giden yollar kapalı,engebeli olsa da,insan bekliyor işte...

Benimde 11 Şubat BAT Her ne kadar eşimin minikleri ağır ağır hareket etse de ,rahmime giden yollar kapalı,engebeli olsa da,insan bekliyor işte...
bekle bebeğim bekle, umudumuzu yitirmek yok...fakat ben bu aydan hiç umutlu değilim, bende sıfır belirti,bu kadar mı belirtisiz olur insan..bugün reglin 19.günü, günlerdir kuruydum bugün hafif akıntı başladı,vücut regle hazırlanıyor gibi olsun, önümüzdeki aylar torbaya mı girdi, denemeye devammmmm :)

yaaaa kızlar ne diyecem, bu ara biliyorsunuz gençleşmeye taktım kremler falan filan, ne buldumsa alıyorum yaaaa, dün estee lauder ürünlerini denedim, arkadaşlar bi ürün bu kadar mı şahane olur yaaaa, şiddetle öneriyorum, ben gece onarıcı serum, onarıcı göz bakım kremi,gündüz nemlendiricisi ve gece nemlendiricisi almıştım,bir de maskesini aldım,maskeyi kullanmadım ama dün gece ve bu sabah serum ve kremleri kullandım, daha ilk kullanışta mı etki eder bi ürün, artık ne koyuyorlarsa bunların içine, kesinlikle şahaneydi, eşim bile şaşırdı ki o hiç inanmaz böyle kremlerin etki edeceğine, sabah yüzüme bakıp parlamışsın dedi bu benim için güzel bir iltifat sayılmakta...

sonuç itibariyle, monte estee lauder i şiddetle öneriyorrrrrr

o kadar çok haklısın ki....bilerek yapıldığını düşünmüyorum ama bir yerlerde birşeyleri atlıyorlar ve tabii dönüşü çokta mümkün olmuyor

cannnııım bu arada inşallah üçümüzün de şahane haberler aldığı bir gün olur o halde,inşallaaaahhhhh

Günaydın canımcım,şu an gördüğüm kadarıyla farklı birşey yok.İyi haber hepimiz sağlıkla bir güne daha başladık ve birlikteyiz...
Canım ne güzel söyledin sağlıklıyız birlikteyiz çok şükür Doğru tedavi için gerçekten doğru doktor ve doğru hastaneler çok önemli ne yazıkki artık öyle şeyler başımıza geliyo ki ya da etrafımızda duyuyoruz ki haklı olarak kimseye güvenimiz kalmadı.. Etrafta kaş yapayım derken göz çıkaran doktor da çok inşallah iyilerle karşılaştırsın Allah'ım hepimizi canım.. Bi de sanırım doktorla hasta arasındaki enerji de önemli oluyo.. Mesela Başkentteki hulusi bey benim en yakın arkadaşımı 3 yıl yok yere bekletti hiçbi tedavi uygulamadan.. İlaç olduğunu sandığı herşeyin besin takviyesi olduğunu 3 yıl sonra başka yerde öğrendi mesela.. Ben kullandığım bitkinin bile ne işe yaradığını araştırırım mesela o hiç araştırmamış.. Belki de bu kadar gözü kapalı olmasının da etkisi var bu durumda..Ama Hulusi beyi de beğenen çok arkadaş var.. zaten o da tavsiyeyle gitmişti.. Böyle şeyler de olabiliyo belki arkadaşımın da çekimser soru sormayan gel git gel git dedikçe niye böyle gelip gidiyorum hocam diye sormayan bi yapısı olduğundan olabilir.. Mesela ben doktora nerdeyse zorla klomen yazdırdım.. 2 başarısız denememden sonra klomene başladım.. Biraz da doktorları sıkıştırmak gerekiyo sanırım bazı konularda..

BİZDE HER ŞEY BİTERRRR, UMUT BİTMEZZZZ, EVDE HAYIT BİTER, KOENZİM BİTER, BAL ÇÖREK BİTERRRR, UMUDUMUZ BİTMEZZZZ, UMUTLAR BİR SONRAKİ AYA DEVREDİLİR BU TOPİKTEEEE!!!!!

EGE ASYA ..........HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ
Y yapayalniz1 ....... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN İKİNCİ HAMİŞİ
E emebe .......... HAMİŞ...TOPİĞİMİZİN ÜÇÜNCÜ HAMİŞİ
zeynepzumra ......HAMİŞ... TOPİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ HAMİŞİ

brnh ....................HAMİŞ..TOPİĞİMİZİN BEŞİNCİ HAMİŞİ

sekerpancari ................BAT 06.02.2016
gibigibiyim ...................BAT 08.02.2016
no_name_ ...BAT 11.02.2016
Gobe ..............................BAT 11.02.2016
moyaalitu ......................BAT 11.02.2016
semizotu_ .....................BAT 19.02.2016
gulbil .............................BAT 16.12.2015***********TEDAVİ SÜRECİNDE-GÜNLER BELİRSİZ
N nisanok ..........................BAT 29.12.2015**************HALA REGL BEKLİYOR
3 34ebrari34 ....................BAT 05.01.2016 *****HALA REGL BEKLİYOR
toprak-35 ......................BAT 19.02.2016
fshe2 ............................BAT 25.02.2016
Sonbaharrr01 ..............BAT 25.02.2016
@mavera49 .....................BAT 11.02.2016
melisyasemen ...............BAT 28.02.2016
asli5361 ........................BAT 26.02.2016
A arkadasimes .................BAT 25.02.2016
amayaa .........................BAT 27.02.2016
sibel15 ..........................BAT 02.03.2016

Âmiiiin,Allah bizlere de tez zamanda mutluluktan ağlamayı nasip etsin.Topiğimizin hamişlerine de sağlıklı hamilelikler ,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin canım benim Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin işallah bütün gözyaşları mutluluktan aksın Allahımmmm...

Valla bende kendimi hiiiiç 36 hissetmiyorum ya,zaten yaşımı soranlarda hiç inanmaz şükür taş çatlasın 26-27 derler.Bir de iç tarafta işler böyle gitseydi keşke,içeride 80 yaşında maşallah özellikle ruh olarak şimdilik kırışıklık filan yok ama önlem almak gerek tabii.Estee Lauder maske desek yetiyor mu?

Aynen bende çok araştırır soru sorarım.Zaten doktoruma zorla hsg çektirten benim ve çıkan sonuç işte belli.Bilemiyorum ki canım,inşaallah hayırlı insanlar çıksın karşımıza...

tatlım mümkünse varsa bi güzellik merkezinden uzman önerisi alabilirsin, cilt tipine göre öneriyorlar ya da ben istanbul merkez ofis ile iletişime geçtim, kaygılarına ve cilt tiğpine göre de ürün örebiliyorlar. esteenin com.tr uzantılı adresinde telefon numarası var, orada gizem hanım var günlerdir bıktı benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…