Ama bu nasıl bir vicdansızlıktır ya,o kadar saf bir istekle bu doktorların kapısını çalıyoruz ki...Tek isteğimiz anne olmak...Bu durumdan faydalanan ve bu işi ticarete döken herkesi Allah'a havale ediyorum.Eğer bana da bilerek ve isteyerek böyle yapıldıysa hakkımı helal etmiyorum...öncelikle bir insan diğerine benzemediği gibi...mesleki olarak bir dr diğerine benzemiyor..Allah bundan sonra seni hep iyi ve işini bilen dr.larla karşılaştırdın. maddi ve manevi çok yıpratıcı olmuş bu süreç.tüpte sıvı birikmesi görülebileceği söyleniyor. zaten mesela ben raporlu hastaydım ilk 2 denemedede hsg raporunu görmeden tüpe başlamıyorlar. konsey raporu hsg filminden sonra çıkıyor.
o yüzden sen öncelikle yaşadığın bu kötü tecrübeyi ötelemeye çalış.bu insan sağlığını ilgilendirsede ticarete dökülmüş bir sektör ne yazıkki...valla Ankaradaki dr ları tüketirsem bir de istanbulda deneyebilirim diyorum yalan yok..
Benimde 11 Şubat BATevet bebişim yaaa, inşallah ikimizin de şahane haberler aldığı bir gün olurrr 11 şubattt
bekle bebeğim bekle, umudumuzu yitirmek yok...fakat ben bu aydan hiç umutlu değilim, bende sıfır belirti,bu kadar mı belirtisiz olur insan..bugün reglin 19.günü, günlerdir kuruydum bugün hafif akıntı başladı,vücut regle hazırlanıyor gibiBenimde 11 Şubat BATHer ne kadar eşimin minikleri ağır ağır hareket etse de ,rahmime giden yollar kapalı,engebeli olsa da,insan bekliyor işte...
o kadar çok haklısın ki....Ama bu nasıl bir vicdansızlıktır ya,o kadar saf bir istekle bu doktorların kapısını çalıyoruz ki...Tek isteğimiz anne olmak...Bu durumdan faydalanan ve bu işi ticarete döken herkesi Allah'a havale ediyorum.Eğer bana da bilerek ve isteyerek böyle yapıldıysa hakkımı helal etmiyorum...
kızlarcımmmm günaydınlar fıstıklaaarrrr, herkes iyidir umarımmm, özledim sizleriii, bugün bol bol sohbet ederiz umarımmmm
cannnııım bu arada inşallah üçümüzün de şahane haberler aldığı bir gün olur o halde,inşallaaaahhhhhBenimde 11 Şubat BATHer ne kadar eşimin minikleri ağır ağır hareket etse de ,rahmime giden yollar kapalı,engebeli olsa da,insan bekliyor işte...
Canım ne güzel söyledin sağlıklıyız birlikteyiz çok şükürGünaydın canımcım,şu an gördüğüm kadarıyla farklı birşey yok.İyi haber hepimiz sağlıkla bir güne daha başladık ve birlikteyiz...
Amin canım benim Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin işallah bütün gözyaşları mutluluktan aksın Allahımmmm...Âmiiiin,Allah bizlere de tez zamanda mutluluktan ağlamayı nasip etsin.Topiğimizin hamişlerine de sağlıklı hamilelikler ,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amiiiin canım benim Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın işallah bütün gözyaşları hep mutluluktan aksın...Âmiiiin,Allah bizlere de tez zamanda mutluluktan ağlamayı nasip etsin.Topiğimizin hamişlerine de sağlıklı hamilelikler ,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Valla bende kendimi hiiiiç 36 hissetmiyorum ya,zaten yaşımı soranlarda hiç inanmaz şükür taş çatlasın 26-27 derler.Bir de iç tarafta işler böyle gitseydi keşke,içeride 80 yaşında maşallah özellikle ruh olarakyaaaa kızlar ne diyecem, bu ara biliyorsunuz gençleşmeye taktım kremler falan filan, ne buldumsa alıyorum yaaaa, dün estee lauder ürünlerini denedim, arkadaşlar bi ürün bu kadar mı şahane olur yaaaa, şiddetle öneriyorum, ben gece onarıcı serum, onarıcı göz bakım kremi,gündüz nemlendiricisi ve gece nemlendiricisi almıştım,bir de maskesini aldım,maskeyi kullanmadım ama dün gece ve bu sabah serum ve kremleri kullandım, daha ilk kullanışta mı etki eder bi ürün, artık ne koyuyorlarsa bunların içine, kesinlikle şahaneydi, eşim bile şaşırdı ki o hiç inanmaz böyle kremlerin etki edeceğine, sabah yüzüme bakıp parlamışsın dedibu benim için güzel bir iltifat sayılmakta...
sonuç itibariyle, monte estee lauder i şiddetle öneriyorrrrrr
Günaydın canımmmmgünaydın kızlarrrrrrrr
Aynen bende çok araştırır soru sorarım.Zaten doktoruma zorla hsg çektirten benim ve çıkan sonuç işte belli.Bilemiyorum ki canım,inşaallah hayırlı insanlar çıksın karşımıza...Canım ne güzel söyledin sağlıklıyız birlikteyiz çok şükürDoğru tedavi için gerçekten doğru doktor ve doğru hastaneler çok önemli ne yazıkki artık öyle şeyler başımıza geliyo ki ya da etrafımızda duyuyoruz ki haklı olarak kimseye güvenimiz kalmadı.. Etrafta kaş yapayım derken göz çıkaran doktor da çok inşallah iyilerle karşılaştırsın Allah'ım hepimizi canım.. Bi de sanırım doktorla hasta arasındaki enerji de önemli oluyo.. Mesela Başkentteki hulusi bey benim en yakın arkadaşımı 3 yıl yok yere bekletti hiçbi tedavi uygulamadan.. İlaç olduğunu sandığı herşeyin besin takviyesi olduğunu 3 yıl sonra başka yerde öğrendi mesela.. Ben kullandığım bitkinin bile ne işe yaradığını araştırırım mesela o hiç araştırmamış.. Belki de bu kadar gözü kapalı olmasının da etkisi var bu durumda..Ama Hulusi beyi de beğenen çok arkadaş var.. zaten o da tavsiyeyle gitmişti.. Böyle şeyler de olabiliyo belki arkadaşımın da çekimser soru sormayan gel git gel git dedikçe niye böyle gelip gidiyorum hocam diye sormayan bi yapısı olduğundan olabilir.. Mesela ben doktora nerdeyse zorla klomen yazdırdım.. 2 başarısız denememden sonra klomene başladım.. Biraz da doktorları sıkıştırmak gerekiyo sanırım bazı konularda..
Amin canım inşallahAynen bende çok araştırır soru sorarım.Zaten doktoruma zorla hsg çektirten benim ve çıkan sonuç işte belli.Bilemiyorum ki canım,inşaallah hayırlı insanlar çıksın karşımıza...
tatlım mümkünse varsa bi güzellik merkezinden uzman önerisi alabilirsin, cilt tipine göre öneriyorlar ya da ben istanbul merkez ofis ile iletişime geçtim, kaygılarına ve cilt tiğpine göre de ürün örebiliyorlar. esteenin com.tr uzantılı adresinde telefon numarası var, orada gizem hanım var günlerdir bıktı bendenValla bende kendimi hiiiiç 36 hissetmiyorum ya,zaten yaşımı soranlarda hiç inanmaz şükür taş çatlasın 26-27 derler.Bir de iç tarafta işler böyle gitseydi keşke,içeride 80 yaşında maşallah özellikle ruh olarakşimdilik kırışıklık filan yok ama önlem almak gerek tabii.Estee Lauder maske desek yetiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?