Ya biz çok soru soruyoruz galiba ha.Valla bende öyleyim canından bezdiririm insanı.Şöylemi böylemi,öyle olursa bıdı bıdı bıdı :)tatlım mümkünse varsa bi güzellik merkezinden uzman önerisi alabilirsin, cilt tipine göre öneriyorlar ya da ben istanbul merkez ofis ile iletişime geçtim, kaygılarına ve cilt tiğpine göre de ürün örebiliyorlar. esteenin com.tr uzantılı adresinde telefon numarası var, orada gizem hanım var günlerdir bıktı benden
Günaydın canım.Ağrın geçtimi?Gunaydinnnn kizlarrr
GÜNAYDIN FISTIKKK, GÖZÜN AYDIN KAYNANA GİTMİŞ ;p nasılsın tatlım,Gunaydinnnn kizlarrr
kaşıntı olurmuş gebelikte kuzum deri genişleyeceği için kaşınırmış,hormonal bir şeymiş daha önce araştırmıştım benGobe evet cnm çoksşükürarada agrim oluyo yyalnız tuhaf bisey var düngece uyuz gibi kasindim heryerim ama bbacağım gobegim kolum böyle oluomu kaşıntı yoksa bndemi bir tuhaflıkvar
Biz seninle yakında kadın doğum internü oluruz montecim bu gidişle valla :)kaşıntı olurmuş gebelikte kuzum deri genişleyeceği için kaşınırmış,hormonal bir şeymiş daha önce araştırmıştım ben
valla geçen gün ofisteki bir arkadaşın oğlu gelmişti.. bana soruyor yaşımı 33 dedimmmm..yookk artık diyor en fazla 23 falan.birazda fırlama bir tip daha 10-11 yaşlarındaValla bende kendimi hiiiiç 36 hissetmiyorum ya,zaten yaşımı soranlarda hiç inanmaz şükür taş çatlasın 26-27 derler.Bir de iç tarafta işler böyle gitseydi keşke,içeride 80 yaşında maşallah özellikle ruh olarakşimdilik kırışıklık filan yok ama önlem almak gerek tabii.Estee Lauder maske desek yetiyor mu?
özelden atabiliriz birbirimizi ekleyip ne dersiniz kızlarrr??? kimler varrr???? görürüz birbirimiziYa kızlar ben hepinizi çok merak ediyorum yakeşke yüzlerinizi görebilseydim...Herkes görmeseydi fotoğraf atardık valla.Kader ve dert ortaklarım benim...
yaaa bilmediğimiz bi halt kalmadı vallahiiiiBiz seninle yakında kadın doğum internü oluruz montecim bu gidişle valla :)
Nasıl yapılacağını bilmiyorum ama ben varım :)özelden atabiliriz birbirimizi ekleyip ne dersiniz kızlarrr??? kimler varrr???? görürüz birbirimizi
kızlar sabah dr a gittik büyümüş mercimeğim 2cm olmuş :) yatmış güm güm kalp sesinide dinledik yine çok şükür sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi dr eşimle diyoruzki bir ay nasıl görmeden duracağız 2 hafta geçmek bilmedi tekrar görmek için Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısıyla inşallah sağlıkla alalım kucağımıza inşalah[/QUOTE
Ay canım benim ya...İlk test yaptığında ve o heyacanında ben forumdaydım,ilk ben görmüştüm...Zaman nasılda geçiyor ya.Mercimek büyümüşte kalbi atarmış güp güp,oy canım benim.Allah topikteki tüm hamişlerimizi ve bebeklerini korusun kollasın.
Ay canım benim ya...İlk test yaptığında ve o heyacanında ben forumdaydım,ilk ben görmüştüm...Zaman nasılda geçiyor ya.Mercimek büyümüşte kalbi atarmış güp güp,oy canım benim.Allah topikteki tüm hamişlerimizi ve bebeklerini korusun kollasın.kızlar sabah dr a gittik büyümüş mercimeğim 2cm olmuş :) yatmış güm güm kalp sesinide dinledik yine çok şükür sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi dr eşimle diyoruzki bir ay nasıl görmeden duracağız 2 hafta geçmek bilmedi tekrar görmek için Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısıyla inşallah sağlıkla alalım kucağımıza inşalah
o halde kimler varsa buradan yazsın herkes ben de merak ediyorum diyenlerle gül cemallerimizi paylaşalım ben özelden mesaj açar eklerim kimler isterseNasıl yapılacağını bilmiyorum ama ben varım :)
sağol canım zaman çabuk geçiyor bazen hiç geçmiyor Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin inşallahAy canım benim ya...İlk test yaptığında ve o heyacanında ben forumdaydım,ilk ben görmüştüm...Zaman nasılda geçiyor ya.Mercimek büyümüşte kalbi atarmış güp güp,oy canım benim.Allah topikteki tüm hamişlerimizi ve bebeklerini korusun kollasın.
maşallah tatlım yaaa, ne güzel duygu, Rabbim nazarlardan saklasın sizleriiiisağol canım zaman çabuk geçiyor bazen hiç geçmiyor Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin inşallah
Âmin canımsağol canım zaman çabuk geçiyor bazen hiç geçmiyor Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin inşallah
Günaydın canım bebişin nasıllll sen nasılsınnnGunaydinnnn kizlarrr
canım bugün gördüm hamilelik takviminiGunaydinnnn kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?