Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Ya biz çok soru soruyoruz galiba ha.Valla bende öyleyim canından bezdiririm insanı.Şöylemi böylemi,öyle olursa bıdı bıdı bıdı :)

Gobe evet cnm çoksşükürarada agrim oluyo yyalnız tuhaf bisey var düngece uyuz gibi kasindim heryerim ama bbacağım gobegim kolum böyle oluomu kaşıntı yoksa bndemi bir tuhaflıkvar
kaşıntı olurmuş gebelikte kuzum deri genişleyeceği için kaşınırmış,hormonal bir şeymiş daha önce araştırmıştım ben

Ya kızlar ben hepinizi çok merak ediyorum ya keşke yüzlerinizi görebilseydim...Herkes görmeseydi fotoğraf atardık valla.Kader ve dert ortaklarım benim...

valla geçen gün ofisteki bir arkadaşın oğlu gelmişti.. bana soruyor yaşımı 33 dedimmmm..yookk artık diyor en fazla 23 falan.birazda fırlama bir tip daha 10-11 yaşlarındadedim sana ne ısmarlayayımmm

kızlar sabah dr a gittik büyümüş mercimeğim 2cm olmuş :) yatmış güm güm kalp sesinide dinledik yine çok şükür sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi dr eşimle diyoruzki bir ay nasıl görmeden duracağız 2 hafta geçmek bilmedi tekrar görmek için Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısıyla inşallah sağlıkla alalım kucağımıza inşalah

Ay canım benim ya...İlk test yaptığında ve o heyacanında ben forumdaydım,ilk ben görmüştüm...Zaman nasılda geçiyor ya.Mercimek büyümüşte kalbi atarmış güp güp,oy canım benim.Allah topikteki tüm hamişlerimizi ve bebeklerini korusun kollasın.

Nasıl yapılacağını bilmiyorum ama ben varım :)
o halde kimler varsa buradan yazsın herkes ben de merak ediyorum diyenlerle gül cemallerimizi paylaşalım ben özelden mesaj açar eklerim kimler isterse ayyy çok heyecanlı,

EGE ASYA .......... Y yapayalniz1 ....... E emebe .......... zeynepzumra ...... brnh ...................

sekerpancari ..... gibigibiyim ....... no_name_ ... Gobe ......... moyaalitu ...... semizotu_ .... gulbil ....
N nisanok .. 3 34ebrari34 ... toprak-35 .... fshe2 ...... Sonbaharrr01 .. @mavera49 .... melisyasemen .... asli5361 ...... A arkadasimes .... amayaa .....
sibel15 .......

hepimizi etiketledim, kimler özelden gül cemalini paylaşmak ister? haydi kızlar yazın????

sağol canım zaman çabuk geçiyor bazen hiç geçmiyor Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin inşallah

sağol canım zaman çabuk geçiyor bazen hiç geçmiyor Allahım en kısa zamanda sana ve isteyen bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin inşallah
maşallah tatlım yaaa, ne güzel duygu, Rabbim nazarlardan saklasın sizleriiii öperim minik mercimeğini, hemen büyüsün de gelsin artık aramıza yeğenlerimizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…