Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

hım bendede aynıydı belırtı yoktu dıyebılıırım mıde bulantısı vee rahımde cekılme hıssı vardı

montecim inşallah hayra alamettir

yumiler oluşurken ve büyürken oluyor canım,senin ovulasyon zamanı şimdi ondandır

aynenn kızz valla o gun ıkımızz ıcınde hayırlı gun olur ınsllh cok tedırgın oluorum arada
olma tatlım olsan ne fayda, bir şeyleri engelleyemiyoruz o sebeple olumlu düşün,duanı et ve sabırla o günü bekle... annelerimiz zamanında ultrason mu avrdı millet nasıl sapır sapır doğuruyordu,hiç kaygıları yoktu hamişlerin,rahat olmaya çalış tatlım

aynenn cnm haklısın gun gectıkce umutlarımız arttı planlarımız basladdıı bebişe alıstık en buyuk kaygı bundann allah korusun

''monte ve gibi gibiyim'' çook güzel ve çok hoşsunuz gerçekten....
tatlım teşekkür ederim sen de çook güzelsin yemyeşil gözlerin ve incecik fiziğinle çıtıpıtı, gencecik ve çok zarifff duruyorsun , ben hepinize bayıldım kızlar tekrardan maşallah hepinize

tatlım teşekkür ederim sen de çook güzelsin yemyeşil gözlerin ve incecik fiziğinle çıtıpıtı, gencecik ve çok zarifff duruyorsun , ben hepinize bayıldım kızlar tekrardan maşallah hepinize
güzel analiz canım evet inceyim çok kibarsın teşekkür ederim :) ben diyorum zaten çocuklarımız çoooook güzel olcak ondan doğurmuyoruz diye ....

Gerçekten ya bende bunu anlamıyorum.Annem bana hamileyken mesela durakta otobüs bekliyormuş sırada,otobüs gelmiş arkadan gerizekalını biri annemi kolundan tutup bir itmiş otobüse binmek için,annem gümmmm diye yere yapışmış.Çok korkmuşlar tabii,beklemişler hiç hareket etmiyomuşum.Hemen doktora gitmişler.Tabii ne ultrason ne bişey...Sadece kalp atışı.Annem diyor ki güm güm güm güm bir atıyordu kalbin,nasıl ağladım der.Doktora hiç hareket etmiyor demiş annem,o da korkmuştur annesi demiş :) kalbinin atışından belli.Oyyyy yazık bana yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…