hım bendede aynıydı belırtı yoktu dıyebılıırım mıde bulantısı vee rahımde cekılme hıssı vardıhayırlısı kuzum ama bende hakkaten bir şey yok ne göğüs şişmesi, ne akıntı,ne göğüste ağrı,renk koyulaşması,damar çıkması, ne bileyim kasık batması,alttan rahim çekmesi,baş dönmesi, bulantı vs vs vs...ilkkkk defa bu kadar boşum
montecim inşallah hayra alamettirhayırlısı kuzum ama bende hakkaten bir şey yok ne göğüs şişmesi, ne akıntı,ne göğüste ağrı,renk koyulaşması,damar çıkması, ne bileyim kasık batması,alttan rahim çekmesi,baş dönmesi, bulantı vs vs vs...ilkkkk defa bu kadar boşum
yumiler oluşurken ve büyürken oluyor canım,senin ovulasyon zamanı şimdi ondandırkızlar bu kasıkta çekilme bayadır var bende adet öncesinde başlamışdı düne kadar bebiş mi var acaba diyordum hatta:) dün test yapıp negatifi yiyince emin oldum artık ama başka neden olabilirki bu ,bi ağırlık hissi var orada anlamadım çok hissettiriyo yani
sadece ne var biliyor musun dün sabah aklıma geldin ve çok güldüm,sağ çenemde 2 adet sivilceeeehım bendede aynıydı belırtı yoktu dıyebılıırım mıde bulantısı vee rahımde cekılme hıssı vardı
inşallah kuzum ama bu aydan umudum yok benim,anne adayı hissedermiş anneliğini,zerre his yok bendemontecim inşallah hayra alamettir
bnedede var sıvılce cenemdeydı gttı sımdı dudagmn ustunde var oda kurudu bıttı bıtceksadece ne var biliyor musun dün sabah aklıma geldin ve çok güldüm,sağ çenemde 2 adet sivilceeee
Berna da senin gibiydi hiç hissetmiyorum diyodu hayırlısı artık canıminşallah kuzum ama bu aydan umudum yok benim,anne adayı hissedermiş anneliğini,zerre his yok bende
onun için aklıma sen geldin biz aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyoruz yabnedede var sıvılce cenemdeydı gttı sımdı dudagmn ustunde var oda kurudu bıttı bıtcek
Hadi inşallah bu konuda kaderinizde aynı olur :)onun için aklıma sen geldin biz aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyoruz ya
hepimizin sonu ve kaderi güzel ve bebişlerle olsun inşallah tatlımmmmHadi inşallah bu konuda kaderinizde aynı olur :)
aynenn kızz valla o gun ıkımızz ıcınde hayırlı gun olur ınsllh cok tedırgın oluorum aradaonun için aklıma sen geldin biz aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşıyoruz ya
olma tatlım olsan ne fayda, bir şeyleri engelleyemiyoruz o sebeple olumlu düşün,duanı et ve sabırla o günü bekle... annelerimiz zamanında ultrason mu avrdı millet nasıl sapır sapır doğuruyordu,hiç kaygıları yoktu hamişlerin,rahat olmaya çalış tatlımaynenn kızz valla o gun ıkımızz ıcınde hayırlı gun olur ınsllh cok tedırgın oluorum arada
aynenn cnm haklısın gun gectıkce umutlarımız arttı planlarımız basladdıı bebişe alıstık en buyuk kaygı bundann allah korusunolma tatlım olsan ne fayda, bir şeyleri engelleyemiyoruz o sebeple olumlu düşün,duanı et ve sabırla o günü bekle... annelerimiz zamanında ultrason mu avrdı millet nasıl sapır sapır doğuruyordu,hiç kaygıları yoktu hamişlerin,rahat olmaya çalış tatlım
tatlım teşekkür ederim sen de çook güzelsin yemyeşil gözlerin ve incecik fiziğinle çıtıpıtı, gencecik ve çok zarifff duruyorsun , ben hepinize bayıldım kızlar tekrardan maşallah hepinize''monte ve gibi gibiyim'' çook güzel ve çok hoşsunuz gerçekten....
valla kızlar bende çok memnun oldum , çok güzelsinizzz buarada annemden yeni geldim sayılır.. 2 güne 1 giderim anneciğime... yazmazsam bilinki annemdeyim ...vallahi süpper oldu daha bi kaynaştık gittik sanki
güzel analiz canım evet inceyim çok kibarsın teşekkür ederim :) ben diyorum zaten çocuklarımız çoooook güzel olcak ondan doğurmuyoruz diye ....tatlım teşekkür ederim sen de çook güzelsin yemyeşil gözlerin ve incecik fiziğinle çıtıpıtı, gencecik ve çok zarifff duruyorsun , ben hepinize bayıldım kızlar tekrardan maşallah hepinize
Gerçekten ya bende bunu anlamıyorum.Annem bana hamileyken mesela durakta otobüs bekliyormuş sırada,otobüs gelmiş arkadan gerizekalını biri annemi kolundan tutup bir itmiş otobüse binmek için,annem gümmmm diye yere yapışmış.Çok korkmuşlar tabii,beklemişler hiç hareket etmiyomuşum.Hemen doktora gitmişler.Tabii ne ultrason ne bişey...Sadece kalp atışı.Annem diyor ki güm güm güm güm bir atıyordu kalbin,nasıl ağladım der.Doktora hiç hareket etmiyor demiş annem,o da korkmuştur annesi demiş :) kalbinin atışından belli.Oyyyy yazık bana yaaaaolma tatlım olsan ne fayda, bir şeyleri engelleyemiyoruz o sebeple olumlu düşün,duanı et ve sabırla o günü bekle... annelerimiz zamanında ultrason mu avrdı millet nasıl sapır sapır doğuruyordu,hiç kaygıları yoktu hamişlerin,rahat olmaya çalış tatlım
Bak ben hiç böyle düşünmemiştim :)güzel analiz canım evet inceyim çok kibarsın teşekkür ederim :) ben diyorum zaten çocuklarımız çoooook güzel olcak ondan doğurmuyoruz diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?