Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bak görrrrr çocuğumuz gecikti ya allah verirse şayet gerçekten çok güzel olcakkkk ..allah bilir tabiii ama benim fikrim bu..
O afacanlar bir gelsin bak ben ne yapıyorum ne popo ne topuk kalacak,ıssırıcam hep :)

inşallah kuzum ama bu aydan umudum yok benim,anne adayı hissedermiş anneliğini,zerre his yok bende

ayyy Allah korumuş canım ya ayyyy kıyamam hissetmişsindir ondan hareketsiz kaldın demekki o ara :)))

boz vallahi tatlım ağzını,şerefsiz bunlar,insan halinden,ruhundan hiç anlamıyorlar,hiç değerimiz yok bunların gözünde
Evet resmen beni koymaktan beter etti bugün cins dr.ama ben yılmadım başka dr.da işimi hallettim Heh heyt onlarda kimmiş bizim yanımızda

Evet resmen beni koymaktan beter etti bugün cins dr.ama ben yılmadım başka dr.da işimi hallettim Heh heyt onlarda kimmiş bizim yanımızda
Nasıl kovmaktan beter ediyor ya,ne dedi Allah aşkına...Ne ara bu kadar vicdansız oldu bu doktorlar acaba?

Sizin yaşınızdakilere bakmıyoruz istediğiniz testlerine biz vermeyiz dediler devlet hastanesi olduğundan kayıt bile yapmadılar vr kadın Drmrica ettim ama nafile
canım doktorlar öyle ne yazık ki canını sıktığına değmezzz hiç düşünme bile ,, çok okumaktan kafayı sıyırıyorlar :) binde bir içlerinde iyileri var...çok para kazanmaya başlayınca cimri ve ukala oluyorlar..

Sizin yaşınızdakilere bakmıyoruz istediğiniz testlerine biz vermeyiz dediler devlet hastanesi olduğundan kayıt bile yapmadılar vr kadın Drmrica ettim ama nafile
Nasıl ya,bunda yaş sınırımı var bu ne demek,nasıl bir konuşma ne bu...Vallahi delirtecekler beni.

Hiç takmıyorum onlar konuşup dursun işimi hallettim ben zaten Heh Heh heh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…