Valla ya hani ne bileyim birisi mesela burnunu beğenmez takıntı yapar,herkesin burnuna bakar ben herkesin karnına bakıyorum sanki bişey görebiliyormuş gibiahahahaaa deli kızz yaaaaaa
aayy cnm bnm kıyamam saanaa aammmaaann bossverr hormonlarrııValla ya hani ne bileyim birisi mesela burnunu beğenmez takıntı yapar,herkesin burnuna bakar ben herkesin karnına bakıyorum sanki bişey görebiliyormuş gibi
Valla ya bugün canım nasıl tahin pekmez çekti amanıııın eşimi gönderdim aldı,hayırdır diyor bana,hemen gidip alıp geleyim ne olur ne olmaz :) Ay dedim ne güzel ya böyle bebiş olsa canım çekse birşeyler.aayy cnm bnm kıyamam saanaa aammmaaann bossverr hormonlarrıı
bnm aşerme şöyle olduu cnmm yanı asermemı bılmemm amaa normaldede aşermeye meyıllı bır ınsanım ben gece böğrek cektı cnm kürt böreği dedıklerı saba kalktımm aldm hemen :dValla ya bugün canım nasıl tahin pekmez çekti amanıııın eşimi gönderdim aldı,hayırdır diyor bana,hemen gidip alıp geleyim ne olur ne olmaz :) Ay dedim ne güzel ya böyle bebiş olsa canım çekse birşeyler.
Şimdi birde sizde o başlayacak di mi yakında :) bakalım ne çekecek canınız? :)
Kızlar ben kafayı yedim galiba çok komiğim yaaaaDizi filan seyrediyorum ya,o dizide hamile biri olursa içimden düşünüyorum,vay be tüpleri açık demek ki,fsh ı düşük diye
Çok şükür yalnız değilimo bazen bendede oluyordu
Ben de yaptım bu. Akşam koca bi negatifffffkızlar bı ovulasyon yapayım dedım bakım dedım nasıl oluomuss hamişlerde sonucun cıkması tam ıkı sanıye sürdü cok hızlı oldu bırde t kopkoyu :))
Valla ya benimde iştahım çok açıktır,kendimi zor tutuyorumbnm aşerme şöyle olduu cnmm yanı asermemı bılmemm amaa normaldede aşermeye meyıllı bır ınsanım ben gece böğrek cektı cnm kürt böreği dedıklerı saba kalktımm aldm hemen :d
Niye yaptın canım anlamadımBen de yaptım bu. Akşam koca bi negatifffff
aman cnm senın dönemn gectı ztnBen de yaptım bu. Akşam koca bi negatifffff
Ovulasyon testi yaptım tatlim acaba yumurtlama var mi diyeNiye yaptın canım anlamadım
Evet kuzum ama bazen 20.günde falan olabiliyor ya yumurtlama, meraktan yaptım, gebelik olsa da çıkabiliyor ya bazen, koca bi negatiftiaman cnm senın dönemn gectı ztn
Yahu ne zaman yakalayacağız biz bu yumurtaları o zamanOvulasyon testi yaptım tatlim acaba yumurtlama var mi diyeregl öncesi oluyor ya bazılarında
Sözde yakaladim ben bu ay ama tutmadı sanirimYahu ne zaman yakalayacağız biz bu yumurtaları o zaman
aay yok cnm ya bende yapmıstım adetın 21 . gununde hemde yanı cıkmamısstı tescıllendı onaylandıı cıkmıyorEvet kuzum ama bazen 20.günde falan olabiliyor ya yumurtlama, meraktan yaptım, gebelik olsa da çıkabiliyor ya bazen, koca bi negatifti
Keşke daha farklı umutlu ortamlarda tanışmış olsaydık, neyseki buna da sukurBu arada bugün burada 1 yılım dolmuş tebrik ettiler benidemek ki geçen sene bugün ilk kötü haberi almışım hemen araştırmalara koyulup dert ortağı aramışım ve bu kendileri güzel kalpleri güzel fıstık hanımları bulmuşum
Adet olana kadar emin olamayız,adet olmadık bünyeden bebek ümidi kesilmez özlü söz buldumSözde yakaladim ben bu ay ama tutmadı sanirim
Olsun kötü günde tanışmak destek olmak çok daha kıymetli canımKeşke daha farklı umutlu ortamlarda tanışmış olsaydık, neyseki buna da sukur
canım çok tatlısın yaa :) meleklerimiz gelse artık biz sağlamken yoksa kafayı yicez yakında :)) benimde hep aklımda başka bişey düşünemez oldum artık ..Kızlar ben kafayı yedim galiba çok komiğim yaaaaDizi filan seyrediyorum ya,o dizide hamile biri olursa içimden düşünüyorum,vay be tüpleri açık demek ki,fsh ı düşük diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?